benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kalbinde bize olmayan yerde ayakta gitmekten korkuyoruz sayroz cCc
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 asal sayıların 1e ve kendinden başka bir sayıya bölünmesinden korkuyorum
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oha hiç görmedim öylesini görünce ben de korkayim bari
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: kalbinde bize olmayan yerde ayakta gitmekten korkuyoruz sayroz cCc vazgeçtim zenci daha güzelmiş diyip sinemi incitmekten çok korkuyorum en büyük korkularımdan biri diyebilirim
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Saeros said: Lyvanna_Dolores said: kalbinde bize olmayan yerde ayakta gitmekten korkuyoruz sayroz cCc vazgeçtim zenci daha güzelmiş diyip sinemi incitmekten çok korkuyorum en büyük korkularımdan biri diyebilirim =(((((( kahroldum yavuz
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 demek isterdim ama rochelle tas gibi kari
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: bulent ersoy daha korkanc bülent ersoy'un zaten korkunçluğu dünya tarafından kabul edildi. köpekten korkman gibi bişi bu zaten de, morgül'ün gizli bir korkunçluğu var.
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: demek isterdim ama rochelle tas gibi kari zevksiz.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sensin zevksiz. sivilceli ergen zoey mi iyi ?
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 -Deno- said: paticiğin kapanması. Hayattaki öncelikleri gözden geçirmenin vakti gelmiş geçiyor.
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Morgda, sirtima kazinmis bir "roman" ve yanimda havada suzulen bir kuru kafayla uyanmak. Sonra olaylar gelisir cunku.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Deacon said: Morgda, sirtima kazinmis bir "roman" ve yanimda havada suzulen bir kuru kafayla uyanmak. Sonra olaylar gelisir cunku. Farkettiğiniz üzere Deacon'ın da Planescape: Torment kirazı yeni patladı. Artık 3 ay boyunca her postunda torment izleri gözlemleyebiliriz. Klube hoşgeldin şampiyon.
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Rochelle dedi ya.. ondan. Yoksa Irlandalı sinemciğime bişey olmasın sdhgds
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 liberal said: zoey'e kurban ol sen. biraggallasen zevksiz.
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Rochelle gibi Mama varken Zoey gibi kıza bakılmaz. O sivilcenin içinde Alien var kesinlikle. Ayrıca Roch'un replikler on kat daha karakterize. Zoey direk "kızlar da oynasın bu oyunu" karakteri.
Öne çıkan mesajlar