benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 belirttiğin için sağ ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 kalbinde bize olmayan yerde ayakta gitmekten korkuyoruz sayroz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 asal sayıların 1e ve kendinden başka bir sayıya bölünmesinden korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 arka cebinde(g.t cebi) cep telefonu tasıyan kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 oha hiç görmedim öylesini görünce ben de korkayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: kalbinde bize olmayan yerde ayakta gitmekten korkuyoruz sayroz cCc vazgeçtim zenci daha güzelmiş diyip sinemi incitmekten çok korkuyorum en büyük korkularımdan biri diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Yılmaz Morgül'den çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 bulent ersoy daha korkanc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Saeros said: Lyvanna_Dolores said: kalbinde bize olmayan yerde ayakta gitmekten korkuyoruz sayroz cCc vazgeçtim zenci daha güzelmiş diyip sinemi incitmekten çok korkuyorum en büyük korkularımdan biri diyebilirim =(((((( kahroldum yavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 demek isterdim ama rochelle tas gibi kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: bulent ersoy daha korkanc bülent ersoy'un zaten korkunçluğu dünya tarafından kabul edildi. köpekten korkman gibi bişi bu zaten de, morgül'ün gizli bir korkunçluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 paticiğin kapanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 BAK YAZARKEN BİLE GÖZLERİM DOLDU qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: demek isterdim ama rochelle tas gibi kari zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sensin zevksiz. sivilceli ergen zoey mi iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yazdm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 -Deno- said: paticiğin kapanması. Hayattaki öncelikleri gözden geçirmenin vakti gelmiş geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 zoey'e kurban ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 abi çirkin değil de, kurban olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Morgda, sirtima kazinmis bir "roman" ve yanimda havada suzulen bir kuru kafayla uyanmak. Sonra olaylar gelisir cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Deacon said: Morgda, sirtima kazinmis bir "roman" ve yanimda havada suzulen bir kuru kafayla uyanmak. Sonra olaylar gelisir cunku. Farkettiğiniz üzere Deacon'ın da Planescape: Torment kirazı yeni patladı. Artık 3 ay boyunca her postunda torment izleri gözlemleyebiliriz. Klube hoşgeldin şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Rochelle dedi ya.. ondan. Yoksa Irlandalı sinemciğime bişey olmasın sdhgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 liberal said: zoey'e kurban ol sen. biraggallasen zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Rochelle gibi Mama varken Zoey gibi kıza bakılmaz. O sivilcenin içinde Alien var kesinlikle. Ayrıca Roch'un replikler on kat daha karakterize. Zoey direk "kızlar da oynasın bu oyunu" karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar