Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Deacon said: Merve RMAH hakkinda ne dusunuyorsun? AHAHAHAHAHAA Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yahu bu zaugna ne ıq su yuksek bı arkadas ne işi var bizimle anlamadım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Red said: 0ne said: niye, mektebe mi götürücen ?? rusa falan gidiceksek değilim diyebilirim aslında, ama sen ısmarlıcaksan bence bakir aynen. su an bakir sessizligi var zaten dfgd. eve gidene kadar hem sasirtmacli hemde ayarli bi mesaj dusunuyor bence. kermit fdgfh flamebait cogiyi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dylanN said: yahu bu zaugna ne ıq su yuksek bı arkadas ne işi var bizimle anlamadım evet anlamamissin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yigitardaturkoglu.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Dizilerde falan mankenler hep birbirinin ayagini kaydirmaya calisiyo. Dilan'in arkadasini buraya getirmesi bir rastlanti olamaz. Ama onun icin plan falan yapmak lazim. Meh, vazgectim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 peynir standında duran kendini manken sanıyor hey allam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna_Dolores said: dylanN said: yahu bu zaugna ne ıq su yuksek bı arkadas ne işi var bizimle anlamadım evet anlamamissin ooo avukatlar da burdaymış Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 catfight gogogo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 lyv ağzını yüzünü kırar fighta gerek bile yok dilanın 150yıl kadar sudoku çözmesi lazım catfight için. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 salak mısınız ya ınternet ortamı ve ketfayt falan fakirler :) 8-) edit: smiley falan koyiyim de sinirlendiğim belli olmasn asdasd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Fin said: peynir standında duran kendini manken sanıyor hey allam. bi sn ya bi sn bi sn abi hahaha bu nedir HAHAHAHAHAHAHAHA Bİ SN YA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Lyvanna pounced dylan for 25 hit points. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 halbuki %23 crit vardı tüh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 find weakness activated Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dilanla tartismak demek son muhuru kirmak demek sonra oyunlara mod olunca aglarsiniz yabmayin etmeyn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Tyrannus said: paticik tekrar nerd forumu olsun! LÜT FEN tehlikeninfarkındamısınız? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dylan'a ayar vermek engelli koşusu kazanmak gibi. Sonuç ne olursa olsun yine de engellisin. Şiddetle kaçının. Deacon said: Merve RMAH hakkinda ne dusunuyorsun? HAHAH Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kaede said: arif erdem ile boynuzlıyacak bir kızsa kardeşin yakışıklı falan değildir kimseyi kandırma hahaha karısını hülya avşarla aldatan tanju çok yakışıklı fitbolcu da arif erdemin yüzünden kardeşimi boynuzlayan manken kızı tartışacağım seninle,he? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 küheylan said: ben de diyorum nerden tanıyorum seni. akşam ikinci katta buluşalım. bilader ayıp olmuyor mu,beni çağırmıyon hemen elin kızını çağırıon. sakarya ya gelme sen !!!!11biribir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 sen denklemi kuramamışsın bile ahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 TD)Pentagram said: küheylan said: ben de diyorum nerden tanıyorum seni. akşam ikinci katta buluşalım. bilader ayıp olmuyor mu,beni çağırmıyon hemen elin kızını çağırıon. sakarya ya gelme sen !!!!11biribir bir takım öncelikleri var tabi Merve'nin. Bir de sen Antalya'ya geldin de çağırmadık mı allasen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ulan 7 düvey geliyor antalyaya gözün doysun. rusu ingilizi. napcan merveyi hahahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 0ne said: kermit said: niye sinirlendinki şimdi ? sinirlendirmeni gerekecek şey ne yani "olm" falan ayıp yani o yazıda gerçekten sinirli oldugumu düsündüysen, ahaahaha. bide o sorunun gerçek cevabını eve gidince vericem. su an işyerindeyim ve çıkış saati. sorry. ee hala eve gidemedinmi ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 üzülüyor insan böyle thread ler görünce, içi boş. ama dahil olmadan da olmuyor. postum bulunsun. merve hayatta başarılar... akıl fikir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.