Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayiyon güzel mi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya öf şifre hatası verio bu?? 50 kere resetledim.

eu us muabbeti mi yapıo bana?

neden bu kadar zor bu oyunları oynamak :/

yaa öööff
Mesaj tarihi:
güzel, beklediğimden daha güzel çıktı. Grfikler daha ii olabilirmiş ama ok sevdim ben olayı.
mage açtım, ama pek boş ortamlar, lvl 10 a kadar bole sanırım?
Mesaj tarihi:
bu arada mage açtım, sorcerer ve sprit abinin farkı nedir? asmoyum diye sprit abiden olasım var ama; benim için büyülerin tatlılığı önemli "e5252325225 k fireball " atmak çok da fifi.
Güzel estetik yaratıcı şeyler arıorm.

bide chain muabbeti ne?
Mesaj tarihi:
sorc=mage
sprit=warlock ya da summoner işte.

Chain de, skill leri combo şeklinde yapma olayı, senin yarattığın bir şey değil, oyun sana gösteriyor buna bas diye, basıyorsun farklı etki ya da daha fazla dmg veriyorsun, ilerde çeşitleniyor chain skill leri.
Mesaj tarihi:
detay ama :/

ne bileyim mesela adamı kurbaaya çevirebilio muyuz

summoner derken neleri çağırabiliorz? varmı sağa sola savurabileceğimiz bişiler?

sorc sadece sağa sola fireball mu yoksa daha güzel değişik şeyler var mı
Mesaj tarihi:
Sorcunda bildiğimiz mage işte ,magede ne ararsan var ,CC,blink,aoe cart curt .Spiritmasterda warlocka yakın 6-7 tane spirit var ,tank,damage,ranged vs gibi earth,fire,wind diye uzayıp gidiyor,20 level sm kasmıştım ben alengirli hoş,madem 23423 fireball sevmiyon sm aç illa mage oynayacaksan
Mesaj tarihi:
sevmiom deil de, şekilli tarz büyüler güzel oluo.

mesela wowda, sheep teleport pyro,cone of cold, ice block,blastwave arcane miss. falan güzel büyülerdi.

nese bakınayım ben netten
Mesaj tarihi:
Mesela ben ranger'dan ve yetenek silsilesinden mutluyum gayet. Hem melee, hem de ranged oynamaya zorluyor, hizli xp için, ama aynı zamanda tam dengeli, yeterli kiting yeteneği de var. Beğendim lan tekrar classimi :)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...