Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 ya daha oynamadım da koydugum vıdeo bırebir wow ara yüzü. ondan şeettim =) ahulen insan biraz değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya öf şifre hatası verio bu?? 50 kere resetledim. eu us muabbeti mi yapıo bana? neden bu kadar zor bu oyunları oynamak :/ yaa öööff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 eh eu trial açabilmek için epey uraştım aam oldu ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 İlk düşünceleri alalım o zaman. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 güzel, beklediğimden daha güzel çıktı. Grfikler daha ii olabilirmiş ama ok sevdim ben olayı. mage açtım, ama pek boş ortamlar, lvl 10 a kadar bole sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Boş boş 30a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben 17'yim baya insanla karşılaştım yani, bol bol q yaptık aslında. Spatalos Asmo olarak söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aa ben de spatolos asmoyum =)) nick ne? akşamları takılırız belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Spatalos'ta benim bildiğim seperate ve ben varım. Benim nick pati nicki dregoth , seperate'inki ise yanlış hatırlamıyorsam Herion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 bu arada mage açtım, sorcerer ve sprit abinin farkı nedir? asmoyum diye sprit abiden olasım var ama; benim için büyülerin tatlılığı önemli "e5252325225 k fireball " atmak çok da fifi. Güzel estetik yaratıcı şeyler arıorm. bide chain muabbeti ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sorc=mage sprit=warlock ya da summoner işte. Chain de, skill leri combo şeklinde yapma olayı, senin yarattığın bir şey değil, oyun sana gösteriyor buna bas diye, basıyorsun farklı etki ya da daha fazla dmg veriyorsun, ilerde çeşitleniyor chain skill leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 detay ama :/ ne bileyim mesela adamı kurbaaya çevirebilio muyuz summoner derken neleri çağırabiliorz? varmı sağa sola savurabileceğimiz bişiler? sorc sadece sağa sola fireball mu yoksa daha güzel değişik şeyler var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sorcunda bildiğimiz mage işte ,magede ne ararsan var ,CC,blink,aoe cart curt .Spiritmasterda warlocka yakın 6-7 tane spirit var ,tank,damage,ranged vs gibi earth,fire,wind diye uzayıp gidiyor,20 level sm kasmıştım ben alengirli hoş,madem 23423 fireball sevmiyon sm aç illa mage oynayacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sevmiom deil de, şekilli tarz büyüler güzel oluo. mesela wowda, sheep teleport pyro,cone of cold, ice block,blastwave arcane miss. falan güzel büyülerdi. nese bakınayım ben netten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesela ben ranger'dan ve yetenek silsilesinden mutluyum gayet. Hem melee, hem de ranged oynamaya zorluyor, hizli xp için, ama aynı zamanda tam dengeli, yeterli kiting yeteneği de var. Beğendim lan tekrar classimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yüce çözmüşsün olm classını harbiden rangerin izahı bu ,kite kite kite :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 trial nerden alınıyor bulamadım bi türlü sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 dolar bazında aion cd-key gametime falan satan güvenilir site bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar