Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Sabah gazetesinin bugün ki haberinde yer alan yazı: Türkiye'de mevcut ADSL (Mevcut bakır kablolar üzerinden hızlı internet erişimi sağlayan teknoloji) port sayısı 400 bin, abone sayısı ise 250 bin civarında. Türk Telekom en düşük internet hızını 256 KB'a çıkarıyor ve üzreti de 69 milyondan 40 milyon civarını çekmeye hazırlanıyor. Türk Telekom ADSL kullanım ücretlerine indirim için Telekomünikasyon Kurumu'na başvuru yaptı. Şimdi Telekomünikasyon Kurumu'nun kararı bekleniyor. Türk Telekom yetkilileri ADSL erişimin tüm okullara ulaştırılması projesinin hızla devam ettiğini, yıl sonuna kadar 10 bin okula hızlı intenet erişiminin sağlanacağını belirtiyor. MAÇLAR KAÇMAYACAK Türk Telekom farklı servis sağlayıcılarla içerik pazarlamaya da başlıyor. Artık kaçırdığını dizi, maç veya filmleri internet aracılığıyla evlere taşımayı hedefliyor. Türk Telekom yetkilileri bunun için gerekli altyapıların hazır olduğunu yapılacak ihale ile yeni servisleri abonelere sunmaya başlayacaklarını söyledi. Hadi bakalım hayırlı olsun[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRWhaL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 iyi dion hos dionda acaba 256 i tam verimle kullanabiliyormuyuz ttnetin disari cikislarindaki hantalligini hepimiz biliyoruz. Buradakilerin cogu uo oynuyor yurt disindaki serverlari 100ms nin altinda pingleyebilen varmi (vardirda osun) İsplerle aralarinda surekli problem cikiyor kablo kopuyor sen kullanamadigin 256 yi degil 34mbit i alsan nolur almasan nolur[signature][hline]DanRI gIzI yarattI, erkeklerde gadInI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 güzel şeyler,özellikle dizileri hep ortasından yakalayan bir kişi olarak sonradan izleme güzel olacak.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 256 yı tam verimle alamasanda 128-256 arası bişi olur e fiyatta düştügüne göre her halukarda şuankine oranla iyidir yurt dısı pingler hattın 128 veya 512 olması ile alakalı degil zaten yani tt nin yurt dısı hat kapasitesini artırması lzm suan port sayısı uye sayısından birhayli fazla oldugu içinde daha cok uyeye ulasmak amacı ile promosyon yapıyorlar boyle zamana düzelir yurt dısı pingleride[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 valla haberde yazan bu telekomun sitesinde bulamadım ben ama egerki bütün baglantı seçenekleri 2 katına cıkarken %20 ucuzlayacak ise 87 milyona 1024/256 adsl baglantısı alınabilicek demektir ama tahminimce 128leri 256 yapıcaklar ve hepsi %20 ucuzlayacak yani 128 ler normalde 49 milyondu ve oyle bişi olmayacak 128 standart 256 oldugu zaman %20 ucuzlamış olarak 40milyona geldiginden 256:40milyon 512:87milyon 1024:143milyon 2048:223 milyon olucak[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Hobarey.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 hakkaten süper olur eğer kabul edilirse. 256ya geçmeyi düşünüyordum direk 512 yaparım böyle olursa[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sakaryada evde 3 kişiyis 256 vardı 88+11 ödüyoduk ehe simdi 40m a düşüyo beleşe geliyo nerdeyse :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Phlox, 25 Eylül 2004 12:55 tarihinde demiş ki: hakkaten süper olur eğer kabul edilirse. 256ya geçmeyi düşünüyordum direk 512 yaparım böyle olursa iyi de 512k nin fiati dusmuyebilir... fiyat listesi dyna nin yazdigi gibi olabilir. 87 mlyn veriom kardisim snn diosan o baska tabe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Çok şukela bi haber ehehe yaşasın işallah olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 walla bende okudum süfer bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 başımıza taş yağacak. aman yarabbi. tütütütü.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 allahım yurtta odama 256 bağlatıcaktım arkadşaımla ayda 35er ödemek kestiremiodum pek gözüme bu haberle sevindim doğrusu.ama yıl sonuna doğru olur heralde dimi?[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Silthanas, 25 Eylül 2004 12:53 tarihinde demiş ki: dsl e katlanamayip kabloya gectim, yaptiklarina bak .. kabloda bazı atraksiyon yapacak yada batacak tahminim batmasına yakın hız sınırı filan koymaz :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Yapsınlar hele süfer süfer deriz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aman inşallah tez zamanda olur çok sevindim şimdi okuyunca.256 ya geçmeyi dusunuodum bekleyelim bakalım neler olcak..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Kabloya yatırımı kestiler walla, Varsa yoksa DSL eğer fiatlar düşerse adsl e geçicem başka çaresi yok ,[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 150k port boştaymış şuan cok büyük rakam ki 250k adsl baglantısı olan var memlekette bakalım bu 150k rakamı uzun vadede kapanmaz sa bi promosyon daha gelir peşinden :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Oo.Hayırlı olsun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lol iyiymiş direk 2mbit e geçiyorum :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Oleeeeeey heyooooo. Yippiiiiiiii[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 256k-40 milyon mu anaa negzel :-) 128 vardı zaten, süfer olur. zamanı belli mi bunun? hazırlık yapalım pasta alalım kutlayalım.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 2005'i bulur bence.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 olley sevindirik oldum valla bende 256 yapmayı dusunuodum 512 olabilir belki iyi iyi :) aman bide yazı$ cıkmasın haberde hevesimiz kursagımızda kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 derslerden tırsıyorum alamıyoruz ev arklarıyla adsl falan. bitiremem yoksa okulu.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar