moriQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tylol hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Tavuk döner yemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 tavuk döner kesmez http://www.dodokusu.com/wp-content/uploads/2011/06/alexander_returns.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 herkes profesyonel olarak hamburger yiyemiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Terlemek en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Çıldırdınız mı, herkes koca karı olmuş. Çek üstüne battaniyeyi, fazladan uyu dinlen olmazsın hasta. Sıcak tut kendini bu kadar. Antibiyotik denmiş, sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Oha antiboyitik'i dogru yazdım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Fuck this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Walla gidip sevdigim et yemeklerinden yiyorum, hastalanacak olsam bile moralim yukseliyor, psikolojik tedavi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Status report: Cuma günü bayağı naneydim. Dedim fena hastalık geliyor. Her yaz klasik 1 kere 3-4 gün yatağa düşerdim bu yaz onu da pas geçtim fena patlayacağını hissettiydim. Neyse 3 gün üstüste portakal suyu içtim sabahları. Ekstradan multi vitamin aldım. Bol ıhlamur şöyle günde 6-7 tane ballı 2 gün üstüste 10ar saat uyudum gece de yatmadan tylolhot patlattım Bir de sabahları boğazım ağrıdığında tantum sprey. Bugün allaha şükür bayağı iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 4 sayfayı okumadım da hastalancağınızı zannettiğinizde şunu yapıyorsunuz evde güçlü bir parasetamol varsa onu alıyorsunuz sıkıca giyinip en kalın yorganı üstünüze çekiyorsunuz ve terlemeyi bekliyorsunuz, ter atarsanız okey hastalıktan kurtuldunuz demektir. Ter atamıyor hala üşüyorsanız hastalık sizi bekliyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 çok yaratıcı öneriler var :D bir çoğunun faydası plasebo ama plaseboyu küçümsemeyin. hastalık öncesi ve başlangıcında sağlıklı beslenme vitamin desteği, vücudu sıcak tutmak iyidir. parasetamol ve fenilefrin türevi ilaçları şikayetlerinizi azaltmak için alın. bunlar bağışıklık sisteminize zarar vermez. bir kaç gün için parasetamol alırsanız karaciğere muhtemelen yüklenmezsiniz. Ayrıca bilinçsiz antibiyotik kullanımı çoğu zaman doktorun tercihi değil Sağlık bakanı tarafından şımartılmış hastların diretmesi sonucudur. KapIKulu yanlış tutumunu değiştirmeni tavsiye ederim, yine de sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 rakı diyorum hala anlatıyorsunuz bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 haha bizimkiler rakı içmeyenler için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 içiyomuş gibi yapsın onlar da. o bile yarar işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Aluriel said: rakı diyorum hala anlatıyorsunuz bişeyler en etkili çözüm buda bazen içilmiyor 2 haftadır bende hastalanmak ile hastalanmamak arasında dolaşıyorum aspirin tavsiye ederim içten ısıtıyor sonrada akşamları sıcacık yorgana giricen sarılacan şööyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 umca diye bir damla var eczanelerde satılıyor. tam hastalanmadan önce 2şer kere 10ar damla suyun içine damlatıyorum. sabah turp gibi kalkıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bu havalar çok sakat bağışıklık sistemini güçlendiricek ne varsa yiyin için yutun. benim önerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kasmayın direk hasta olun 5 gündür o hastalık-sağlık arasındaki limbodayım. abv diyip kestim bugün ilacı falan. çorap da giymiyorum lan delikanlıysan gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben haber alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 imuneks için olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kalakalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 integral aldığım da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ben pc masasının tozunu alırım genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar