mono Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 cicegi burnunda web sitemi koymak icin standart bir hosting firmasi ariorum, onerisi olan varsa cekinmesin link atmakta :) istedigim standart web ozelkliklerini destekleyen, 5 email accountlu 50mblik bir site.. merakim acaba aldigim hosting deki email accountlarinin sonuna gelen kök adres benim register ettigim domain adi mi oluyor? yoksa hosting firmasinin adi mi? (ör: "[email protected]" miyoksa "[email protected]" mu?) sagolun cok..[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 www.turk-host.net var bildiğim valla ucuzduda fiyatları sanırım 1 tane bende alıcam buradan... Diğer sorunda ise senin aldığın domain adı olur mail adresinde...[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 29 Eylül 2004 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 www.natro.com tavsiye edebilirim...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mono, aramaya inan... :) Mail hesabın, aldığın domain şeklinde oluyor.. yani [email protected] şeklinde... Profocio Hostingin sahibiyim ve sanırım paticik de kullanan 15-20 kişinin üzerinde insan var.. Geçmiş topiclere bakarsan yardımcı olacaktır fikir vermek adına.. Tavsiye ederim ;)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hmm evet profocio güzeldir, ben de orada host ediyorum sitemi.. hele icq listende sahibi olunca sorunların çabuk çözülüyor :) ha ama illa daha ucuz istiyorum diyorsan yabancı şirketleri arayabilirsin.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Profocio iyidir. Benim bebeğin web sayfası da orda host durumda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 www.profocio.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 www.lunarpages.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bedavalar var.. Hemde no ads !! Vallahi googleda araştır bulursun.[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ") ;} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar