S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 deniyorum onu ama çok uzaktan markaja alıyor adamı müdahale edecek kadar yaklaşmadan topu sürebiliyor yada pas atabiliyor. mis gibi oyuna yetemiyorum yav dert oldu içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 dün bir pozisyonda kaydım. adam resmen laga girdi kaymadı, rakip topu geri çekince bizim herif kaydı. adam da rahatlıkla geçti. zorluk derecesini arttırınca böyle mallıklar olması normal mi yani? 90 dakka tek kale. herif tek bi atakta golü atsın. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 S-H bir önceki sayfada Liebe bir link vermiş, oradaki adamın defans tutoryalini falan dinle. güzel özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yuh oyun süper, bir kaç sorum var. Bu pro yu ekledim takıma sadece o oyuncu ile ile mi tamamlaya biliyorum achi leri yoksa takımdan karakter ile yapınca oluyor mu. Dribling falan yapmak zor gibime geldi 0 pro karakteri ile. Birde sanırsam controller almak şart gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bir FIFA 11 değil oyun kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Nomak said: Yuh oyun süper, bir kaç sorum var. Bu pro yu ekledim takıma sadece o oyuncu ile ile mi tamamlaya biliyorum achi leri yoksa takımdan karakter ile yapınca oluyor mu. Dribling falan yapmak zor gibime geldi 0 pro karakteri ile. Birde sanırsam controller almak şart gibi :) gamepadsiz oynamak bu oyundan %30 falan keyif almaktır ,%20 falanda oyuna hakim olmaktır bence =) oyunda pace çok önemli çünkü. virtual pro karakterinle yaptığın hareketler geçerli sadece onunla açabiliyorsun achievementları.eğer çok zorlanıyorsan settingste bir sekmede user's bişi bişi var şimdi , ordan 50 olan özellikleri arttırıp karakteri çok hızlı geliştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Sağol liebe, bu logitech bir padi var onu alıcağım gerçi ps3 falan var böyle pc ye dönüştürücü var ps3 padini öyle birşeyde alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 XBox 360 gamepadi şiddetle öneririm, 100 tl civarı. Virtual Pro'yu hızlı geliştirmek için bi iki yöntem var lakin siz siz olun save game i saklayın, lanet EA herşeyi serverda tutmuş bi tek virtual pro bilgisayar da saklanıyo, format attım gitti karakterim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bulabilirseniz genwanın dediği pcde bu tür konsolluk oyunlar için en en iyi alternatif. ben 100 liraya logitech f710 mu ne ondan aldım, (tuşlar da xbox gibi isimlendirilmiş, games for windows hedesi sanırım) kablosuz olan. aletin kronik bağlantı kopma sorunu var, başkalrında da olan. tavsiye etmem. kafasına göre saatte 1-2 kere anlık olarak kopuyor, yarıştan düşmenize defanstan kopmanıza falan sebep oluyor. almayın. ama ne alırsanız alın direk xbox uyumlu olsun. tuşları bile öyle olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 logitech f310-f510 alın , ben kadıköy ve pendikte ne kadar bilgisayarcı varsa gezdim anca f310 u bulabildim f510 u almak için evden çıktysamda ama çok memnunum yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bende f710 var sorunsuz çakıyorum gençlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bende de F310 var, logitechse gözün kapalı alacan abi adamlar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 f510 guzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Cons said: bende f710 var sorunsuz çakıyorum gençlere 1-kronik 1-2 saniye kopuş yok mu (usb çıktı sesi olmasa da alet gidip geliyor bi, ışığı yanıyor bi an) 2-sorun yoksa masaüstüne mi bağlıyorsun / laptopa mı? 3-masaüstüyse kol ile receiver arasında mesafe nedir? 4-masaüstüyse kasanın arkasında mı önünde mi takılı resiyvır? üşenmezsen cevapla sorular tırôl değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 1-kronik 1-2 saniye kopuş yok mu (usb çıktı sesi olmasa da alet gidip geliyor bi, ışığı yanıyor bi an) 2-sorun yoksa masaüstüne mi bağlıyorsun / laptopa mı? 3-masaüstüyse kol ile receiver arasında mesafe nedir? 4-masaüstüyse kasanın arkasında mı önünde mi takılı resiyvır? laptopa bağlıyorum,masayla benim aramda laptopa yazacak kadar uzak. reciever laptopun çevresinde random bir yerde duruyor hiç bir problem yaşamadım. kopuş falan sadece ilk taktığında bazen oluyor belli usbde görmüyor ötekine takıyorum sorun çözülüyor. edit:100 liraya mı aldın abow. ben 2 ay önce 80'e aldım la =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yok bunda alet kopmuyor. receiver ile kol arası bi mallama oluyor anlık. "o son pası kaçırmayacaktık" dedirtecek kadar. saç baş yoldurtan cinsten http://forums.logitech.com/t5/PC-Gaming/Wireless-Gamepad-F710-losing-connection/td-p/511610 aynı sorunu yaşayanlar. bazı üretim partilerindeki alıcılar mı hatalı nedir artık. laptop olmasını şeyden sordum. kimi masaüstü PSU'lar hayvan gibi RF yaydığından aletin emişini düşürüyormuş, hele arkadaki psu yakınında bi girişe takınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 goldbären said: Cons said: bende f710 var sorunsuz çakıyorum gençlere 1-kronik 1-2 saniye kopuş yok mu (usb çıktı sesi olmasa da alet gidip geliyor bi, ışığı yanıyor bi an) 2-sorun yoksa masaüstüne mi bağlıyorsun / laptopa mı? 3-masaüstüyse kol ile receiver arasında mesafe nedir? 4-masaüstüyse kasanın arkasında mı önünde mi takılı resiyvır? üşenmezsen cevapla sorular tırôl değil yok laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 F710a niyetim vardı zamanında iyi ki almamışım diyürüm görünce şimdi yazılanları F510 gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 oyunu alalı 15 gün oldu ama ilk kez bir maç yaptım, karşıdaki Barçayı alınca ben de milanı aldım ve berabere bitti, defans olayı biraz karışık olmuş alışmak zaman alabilir. Onun dışında baya beğendim oyunu, alışınca çok daha güzel gelir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 practise modta kamerayı değiştirmenin bir yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 var. ayarları kurcala. şimdi oyunu açıp bagamadım ama menü kapalıyken arenada select tuşuna basınca praktisin çeşitleri de çıkıyor. kamera ayarı orada da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Ya bu Tactical Defence yerine Legacy Defence yapsak optionstan, online oyunda da etkili oluyor mu bu?? yok containing yok jockeying derken boku çıkıyor bu yeni defans sisteminin, fifa11 gibi olsun işte yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 arena 1on1 da kamera değişmiyor diye biliyorum.onun yerine practise bölümünden practise matchi seçin , ordan 1 attack ve karşıda GK yi seçin olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 goldbären said: Cons said: bende f710 var sorunsuz çakıyorum gençlere 1-kronik 1-2 saniye kopuş yok mu (usb çıktı sesi olmasa da alet gidip geliyor bi, ışığı yanıyor bi an) 2-sorun yoksa masaüstüne mi bağlıyorsun / laptopa mı? 3-masaüstüyse kol ile receiver arasında mesafe nedir? 4-masaüstüyse kasanın arkasında mı önünde mi takılı resiyvır? üşenmezsen cevapla sorular tırôl değil oluyor masaüstü 1 metre kasanın arkadasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 o logitech konusunda olayı azaltan şeyler 1-olay başladığında pili tak çıkar yapmak 2-minik alıcıyı kasanın önüne takmak (psu elektromanyetik alanı interference yapıyor) 3-verilen usb uzatma kablosuyla kasadan komple ayırıp uzatmak, kola daha yakın hale getirmek. 4-pili tazelemek. bitmemiş olsa bile tam dolu pillerle daha rahat yayın yapıyor efsanesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar