whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 dogum gunun kutlu olsun ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 birkaç sayfa okudum da bu topik çok komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Dua et kürek kalmadı elimizde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 sinirini benden çıkarman hiç hoşuma gitmedi !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Ne diyorsun kozalak bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 o needi gıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 copry said: Ne diyorsun kozalak bu konuda?bi ustteki mesaj mı? neye ne diyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Benzer bi olayın da senin başına gelmiş olması muhtemel , zira ikiz gibisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ahaha ne alaka lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 copry said: Benzer bi olayın da senin başına gelmiş olması muhtemel , zira ikiz gibisiniz ehahahah geldi geldi gelmez mi, o olayda iliski bitti zaten. hayır bi de hala kendini haklı goruyor, insan hic mi uzlasmacı olmaz ya, haklıyı haksızı da gectim. bak aklıma geldi gerildim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Yaranı deşmişim resmen kusura bakma sormadım say ehircik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Yüzün gülsün be kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 copry said: Yaranı deşmişim resmen kusura bakma sormadım say ehircik ^^ ahah sorun degil ya.hulk a donusmuyorum ne de olsa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Anlatmadıkların ile anlattıkların arasına girmeye çalışmıyorum artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Suratsız olmana bir anlam getiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 soğuksun ya buz gibi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 hahah kavurma dikkat et tehlikeli sularda yüzüyosun sanırım :D bugün yine metroda senle denk gelmek için elimden geleni yaptım ama buna rağmen daha bi geç çıktın galiba işten. yarın sabah 2 gündür olduğu gibi dolmuşta karşılaşır mıyız ki? zaten son bi kaç gün, ondan sonra karşılaşamıycaz pek seninle. sonra ne olacak acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 gözyaşının akmasına bazen bir soğan değil bir hıyar da neden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Ya sen beni boğacaksın ya da ben tsunami yapacam hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 çonpil çonpil hoççiçi kaşagumeru gumeru urb! ertibirik çonpil eregumeru birb fonofiçifok ye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Okadar laf ettim özlemem dedimde özledim galiba lan offf kafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokimkafamasokim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Abi hadi çıkar çıkmaz bekliyorum, dersin bitince haber ver hadi gömdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 oh iki hafta gez toz ye iç sıç, tatilden dönünce eski arkadaşa sarıl "askerden dönücen hadi barışalım" de. YE MEZ LER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 arayacak mısın bugün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 unutmaya başladım yavaşta olsa seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar