OmeN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Stress Test serverlarında kim ne, nerde, nassı oynadı istatistikler linkde mevcut. http://www.pieragostini.com/ian/fun/wow/WoWStressTestWhoReport.htm WoW da karakterleri için isim bulmakta zorlananlarda bu linkten Name Generator 1.0 çekip deniyebilir faydalı bir eser :) http://www.warcraftcentral.com/resources/download.php?did=85 [signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR [Bu mesaj OmeN tarafından 26 Eylül 2004 20:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hmm alliance'lar biraz fazla gibi. orc'ların çok az olması beni şaşırttı açıkcası. aynı şekilde dwarf'lar da beklenmeyecek kadar az, hadi gnome'ların az olcağı tahmin edilebilirdi zaten. priest kıtlığını da tahmin etmiştim de bu da abartı olmuş. neden herkes hunter'a yüklenmiş bilmiyorum da, alliance warrior'larının çok olmamasına sevindim. human warrior, dwarf priest düşünüyodum. sanırım değiştirmicem kararımı, ama hangisi ana karakterim olur hala kararsızım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Wow beta forumlarından okuduğum kadarıyla, undeadlerin bir sürü olaya immune olmasından dolayı horde'un yarısı undeadmiş diye duymuştum.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 undead'ler stun olmuyor. haliyle undead warrior oluyo millet, zaten warrior'larla boy olcusen bi rogue oldugundan, onun da stun'unu aliyosun elinden... AR asmis oluyo... Daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 eheh ilerde blizzard o stun olayını değiştirir, bunlar da patır patır patlar.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 vay topu topu 19 bin kişi mi toplayabilmişler.hehe 100 bin alıorlardı sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 undeadler her turlu stun a degıl bı sap a ımmune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Hmm paladin'ler ezecek ama.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyla alakasız ama şu altta linki bulunan canım videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ederim :), lvl 60 warrior dan inciler, min dmg 1400 civarı max 2500 küsür gördüm, sizde izliyin sizinde içiniz açılsın ahah Name : Indalamar items : Indalamar -Boyutu : 23.8 Mb -Süresi : 3 dk 18 sn *** lvl 60 Undead Warriror Movie *** [Bu mesaj OmeN tarafından 27 Eylül 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bunun ziplisi yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 3 dk ne abi ben 50 dk lık movıeler dl edıorum artık 3dk yetmıor fragman gıbı :P[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu imkansiz.. ben de indiriyorum ama bu ayri bi olay... ne demek ya, isin icinde mutlaka bi terslik var, herif ezip gecti resmen ortaligi ki bizde zirh yok, (rogue) dusunemiyorum... heralde bi seyler bulurlar bunlara karsi... yani bu adam 2500dmg veriyosa, o zaman rogue'un rahat bi 3500 koymasi gerek ki dengelensin.... eh boyle bi sey olmayacagina gore.. bi seyler degisecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hmm harbi ezmiş ilginç cokta zorlanmadı alla alal[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 riglous tamam sende rouge fanatiğisin anlaşıldı ama, bir rouge dan ne bekliyosun allah aşkına stealth olup düşmanını arkadan yakalıyamadığı sürece bi Rouge nedir bu oyunda, HİÇBİRŞEY. kalleş gibi saklanıp :) arkadan arkadan dolanma olayından bende açıkçası hiçbir zevk alamam bütün oyun boyunca. Eğer bu kadar lafa rağmen :) genede rouge videosu istiyosan daha öncede linkini verdiğim die-guild inin sayfasında bu işlerin pokunu çıkarmış rougelar dolu indirip izliyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Neyse videoya dönersek, adamın kullandığı Bloodthirst die bişi varki bu warrior Talent tree de Fury kısmından gidildiğinde en uçta yeralan mükemmel bişey :) %150 weapon damage in yanında her atağın critical hit olmasını sağlıyor, bundan sonrası yorum gerektirmiyo sanırım biraz abartmışlar euhe edit : Bunuda forumda yeni gördüm, 3786 critical vurmuş başka bir lvl 60 warrior link aşağıda sağ alta bakın :) resim [Bu mesaj OmeN tarafından 27 Eylül 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Huntera yuklenılme sebebı, buyuk night elf hayranvlıgı ve dual weapon kullanma ıstegı. Cüceler az olsun ıyıdır nasılsa hepımız özüz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 omen sende ii gaza geldin bakıorum warrior olaylarında euheueh ii ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gelmem mi :) o Bloodthirst midir nedir süper bişimiş euh, war3 deki shamanların verdiği bloodlust ın biraz daha aşmışı gerçi simgesi aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: OmeN, 27 Eylül 2004 14:34 tarihinde demiş ki: gelmem mi :) o Bloodthirst midir nedir süper bişimiş euh, war3 deki shamanların verdiği bloodlust ın biraz daha aşmışı gerçi simgesi aynı :) bloodthirst Thrall Paşa :) tarafından yasaklanmıştı w3 de lol koymuşlar ha[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ben rogue degil dual wield hayraniyim. Rogue olmak eelenceli olur, bi karakterim kesinlikle rogue olacak ama onun disinda henuz irkini belirlemedigim bi de warrior'um olacak zaten. ama sorun su ki bu undead ne stun olur, ne bi sey olur. bu olmez sorun o. yani HP'si asmis abimin, AR'si asmis, dmg'i da asmis. sorun burda... bu herif tanri modunda dolaniyo etrafta. belki yuksek lvl, o yuzden oole olabilir ama soyle dusunun adamlar rogue'larin aciklamalarinda sunu demis, AR'si leather armor giydigi icin dusuk olacak, ama bu eksigini verdigi dmg'la telafi edecek... kardesim rogue bile bu kadar vuramazken, bu adam daatiyo ortaligi ayiptir... Edit: Ayni zamanda die-guild goruntulerini izledim. DIE vs. Nurfed'e bakarsan daalmis die... neden acaba... nurfed de bu undead gibi hayvanlar oldugu surece... isterse hero olsun karakter, yine bi sey etkilemez. warrior'u alabilen bi rogue var, onda da paso stun kullanarak. e bu hayvan stun da olmuyo undead oldugu icin. cus, CUS! [Bu mesaj riglous tarafından 27 Eylül 2004 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 onun ilacı da paladin işte orda paladinler gircek devreye koycak holy strike ne varsa artık isimlerini bilmiyorum undead cayır cayır yanacak geberecek... zaten kalan orctu trolldu onları da diğer roguelar warriorlar alır aşşa...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 27 Eylül 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Tauren bir pulverize (eger oyuna eklenirse) koyuyacak ortalıkda ne var ne yok yerde lol...[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 paladin'in holy light'i 2500 dmg veriyo mu? ya cast edemezse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: riglous, 27 Eylül 2004 17:21 tarihinde demiş ki: paladin'in holy light'i 2500 dmg veriyo mu? ya cast edemezse? o zaman kabak olur işte paladin.bence horde rouge dağıtır gibi geliyo stunlanmayan bi rakibin olmadığına göre herkesi stunlayabilecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 niye PvP düşünüyosunuz sadece şu oyunu anlamıyorum...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar