Bone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 forumda felsefe mezunu kişiler vardı diye hatırlıyorum (isimlerini hatırlamıyorum ama) şu konular açıklama yapsa, ya da belki de kendi aralarında tartışsa, sadece kitaplarda yazılanları değil kendi gözlemlerini felan da paylaşsa güzel olur diye düşünüyorum. biraz bilgi almak isterim bu konular ve farkları hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 wikipedia terk insanlardan bilgiler gelcek birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 wikipediadan fazla bilgi zaten forum üzerinden öle anlatılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 felsefeye girdin mi cıkılmıyor şöyle özetliyim felsefe karın doyurmuyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 -izm leri çıkar anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar