Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cuce said: üzülme lan idare ederim ben. sdf dur bi sinirimi bölme. Benim feyzim hala bitmedi. Madem müslümanlıkta "inanmayanlar yanlış yoldalar ve cehennemde yanacaklar" içerikli bir ders bütün çocuklara okutuluyor ben de "müslümanlar yanlış yoldalar hayatları boyunca gerçek olmayan bir dine inanacaklar ve sonunda hiç birşey olmayacak" içerikli bir kitap okutmak istiyorum. Problem? Hani aradaki dağ kadar farkı da görmemek için de gerçekten tebokanlık olmak lazım biri cehennemde yanacaksın diyor diğeri boşuna inanacaksın diyor. Biri hakaret oluyor diğeri olmuyor. Şaka mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 star wars u izleyenler de cehenneme gitcek,bence en güzel LOTR,star wars u izleyen seven bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Cuce said: Loxias said: bir din varsa SILMARILLION da anlatılan olabilir müzikçi keratalar. yetemedim zaten okumayabiliyosunuz basitleştirilmiş mêâl'leri var onları okuyunuz. ben anadan babadan olmadı dededen nineden dinliyorum. gerek yok okumaya hem kim okuycak 500 sayfa kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 o zaman ben YANDIM OLM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kitleyebilirsin ben rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 @loxias abi bir sorun daha var onu okuyacaksın ustelık anlamadıgın bilmedigin bir dilde okuman lazım cunku öylesi daha sevap,ingilizce okuyacaklar sana sen de anladıgın belki bir kac kelimeyi duyacaksın,üzgünüm böylesi daha sevap,cehenneme gitmemen icin biliyorsun iyiligin icin senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Silmarillion okunur mu lan? Gavur azabı tam. Muhtemelen cehennemde yaptırdıkları şeydir baştan sona tekrar tekrar Silmarillion okutmak. Her sayfada 30 tane yeni isim girer 20 tane isim çıkar, konuda oradan oraya atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kac kere dedim SILMARILLON buyuk yazılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 2 kere caps tusuna basmak yerine cehennemde odun taşımayı seciyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 "nutella yerim" said: @loxias abi bir sorun daha var onu okuyacaksın ustelık anlamadıgın bilmedigin bir dilde okuman lazım cunku öylesi daha sevap,ingilizce okuyacaklar sana sen de anladıgın belki bir kac kelimeyi duyacaksın,üzgünüm böylesi daha sevap,cehenneme gitmemen icin biliyorsun iyiligin icin senin nerden bilicem abi küfür etmediğini. düşünsene "tolkien yok, lotr yok" falan diyorsa off off elfçe okurken falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Rewendor said: Silmarillion okunur mu lan? Gavur azabı tam. Muhtemelen cehennemde yaptırdıkları şeydir baştan sona tekrar tekrar Silmarillion okutmak. Her sayfada 30 tane yeni isim girer 20 tane isim çıkar, konuda oradan oraya atlar. boyle bi saygisizlik, boyle bi terbiyesizlik gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Camiye prezervatiften balon yapip asarsak sorun yok yani ? Prezervatifleri eklememisler cunku sikayete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Rewendor said: Silmarillion okunur mu lan? Gavur azabı tam. Muhtemelen cehennemde yaptırdıkları şeydir baştan sona tekrar tekrar Silmarillion okutmak. Her sayfada 30 tane yeni isim girer 20 tane isim çıkar, konuda oradan oraya atlar. yanacaksın öbür dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dava açmayın beyler :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 rewendor avatar dunyasınada hakaret etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 arkadaşlar hayatın her alanına adapte etmemiz lazım bunu,örnegin doğduğunuzda,evlenirken,ölürken bile sürekli LOTR dan bazı seyler okuyacaklar size ama bunların hepsi sizin iyiliginiz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Red said: rewendor avatar dunyasınada hakaret etti avatar a inananlar LOTR a inanmadıkları icin SAYGI göstermemize gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 da ayrı olacak red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Rewendor said: dava açmayın beyler :((( toplumun %99 u LOTR a inanıyor diye kaybedersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Sizin gibi iblislere karşı kitaptan bir ayet alıntılayayım http://fc06.deviantart.net/images3/i/2004/144/1/b/you_shall_not_pass.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ibretlik paylaşım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Aluriel said: da ayrı olacak red benimde kusurlarım var işte ne kadar mükemmel olsam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 saygııııaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 e iyi de LOTR de hoşgörü inancı değil ki, twilightçıları gördüğümüz yerde tekme tokat dövüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar