khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Pha said: Draft zamanına göre beni çıkarabilirsin Yiğit, muhtemelen uymaz bana tek boş haftasonum bu haftaydı. Hafta içi yaparız zaten kanka, hafta içi akşam saati olur. Senin iş saatine denk gelir muhtemelen, çaktırmadan girersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Olm çaktırmadan giremem lan adamlar sicilyalı topuğuma sıkarlar. Hafta içi ancak saat 2 gibi falan olur o da zorlar sizi, artık seneye katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben bu sezon ilgilenemeyeceğime kanaat getirdim, herkese bol şans iyi eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yiğit günü belirleyelim, anket falan da olur. Gerçi önce kesin kaç kişi var division var mı onu da bir şeyet. Ben ay sonuna kadar haftasonları yokum, haftaiçi geç olmayan bir saatte draft olsun. Ha herkes haftasonu derse de telefondan draft yapmaya çalışırım ne blim sdjfsdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hafta içi yapılcaksa akşam olsun malum iş güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hafta içi akşam tercih ederim, ama bi şekilde saygın'a da uyacak vakit bulursak en iyisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hafta içi iş çıkış saatleri işte 8-9 kral olur. Saygın'sız fantasy lig olmaz ayrıca sdhfhsf gelir bir şekilde inanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bu zaman ayıramayacaklar neyi kastediyor merak ediyorum. İyi kötü en ilgilenmediğin zaman bile nba de neler oluyor bilirsin, e fantasy de haftada 20 dk. dalan alıyor maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Agalar ben oynamak isterim fakat 19 kisinin 1 kisiye saatini uydurmasi sacma olur, 24 u cumaretesi her saat uygunum ayarlayabilirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 nasıl bi işte çalışıyosun abi sen, aylık 50k falan herhalde min. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yok be olm 2 is var ondan pek zaman yok, ny da yasamak kolay mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Haftaonlari da ogle saati yaparsaniz gelebilirim, 5 de kalkarim sabah drafti yapar ise giderim, 12 falan yapin cumartesi- pazar geliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/69483 Ligi kurdum. Şimdilik draft zamanını NBA başlama tarihini yaptım. Konuşup herkese uygun bir zamanda draftı yapacağız. Ayrıca diğer konuları da konuşalım ve karara bağlayalım. (Division, stats vb. ) Yahoo maillarınızı kontrol edin ve girin lige, diğer arkadaşlara özel mesajdan şifreleri yollayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Commissioner =( Your invitation to that league no longer appears to be valid. Please speak to your commissioner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 dreagloth said: Bu zaman ayıramayacaklar neyi kastediyor merak ediyorum. İyi kötü en ilgilenmediğin zaman bile nba de neler oluyor bilirsin, e fantasy de haftada 20 dk. dalan alıyor maksimum. adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 adam haklıysa sen niye gelmiyosun lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 There was a problem There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638) Şöyle bir hata alıyorum girmeye çalıştıgım zaman beyler bilgisi olan var mı bu konuda nerde hata yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aynı hatayı veriyor bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Şimdi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oldu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Tamam bende girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yenilere baştan söyleyeyim, bu ligde şikenin, teşviğin alası döner. Commissioner olacak adam 4 senede 3 kez şampiyon 1 kez ikinci olmuş. Bunun başka açıklaması yok. Teşvikte de Saygın'ı tek geçerim. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Agalar, draft tarihini ayarlayın ona göre ayarliyim kendimi ben de uymazsa çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Holy said: adam haklıysa sen niye gelmiyosun lan ahah ya bi düşündüm de hem hiç ilgilenesim gelmedi hem de kadro zayıf. lokavt sebebiyle küstüm nba'ye kalbimdeki lokavt bitmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yer boşalırsa ben de gelebilirim halısahaya adam lazımsa gelirim gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar