Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2011/2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pha said:

Draft zamanına göre beni çıkarabilirsin Yiğit, muhtemelen uymaz bana tek boş haftasonum bu haftaydı.

Hafta içi yaparız zaten kanka, hafta içi akşam saati olur. Senin iş saatine denk gelir muhtemelen, çaktırmadan girersin :)
Mesaj tarihi:
Olm çaktırmadan giremem lan adamlar sicilyalı topuğuma sıkarlar.
Hafta içi ancak saat 2 gibi falan olur o da zorlar sizi, artık seneye katılırım.
Mesaj tarihi:
Yiğit günü belirleyelim, anket falan da olur. Gerçi önce kesin kaç kişi var division var mı onu da bir şeyet.

Ben ay sonuna kadar haftasonları yokum, haftaiçi geç olmayan bir saatte draft olsun. Ha herkes haftasonu derse de telefondan draft yapmaya çalışırım ne blim sdjfsdjf
Mesaj tarihi:
Agalar ben oynamak isterim fakat 19 kisinin 1 kisiye saatini uydurmasi sacma olur, 24 u cumaretesi her saat uygunum ayarlayabilirseniz.
Mesaj tarihi:
Haftaonlari da ogle saati yaparsaniz gelebilirim, 5 de kalkarim sabah drafti yapar ise giderim, 12 falan yapin cumartesi- pazar geliyim.
Mesaj tarihi:
http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/69483

Ligi kurdum. Şimdilik draft zamanını NBA başlama tarihini yaptım. Konuşup herkese uygun bir zamanda draftı yapacağız.

Ayrıca diğer konuları da konuşalım ve karara bağlayalım. (Division, stats vb. )

Yahoo maillarınızı kontrol edin ve girin lige, diğer arkadaşlara özel mesajdan şifreleri yollayacağım.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Bu zaman ayıramayacaklar neyi kastediyor merak ediyorum. İyi kötü en ilgilenmediğin zaman bile nba de neler oluyor bilirsin, e fantasy de haftada 20 dk. dalan alıyor maksimum.

adam haklı beyler
Mesaj tarihi:
There was a problem
There is not room in this league if all teams from last year return. To join, get the commissioner to increase the maximum number of teams, or remove teams that will not be returning. (Error #638)

Şöyle bir hata alıyorum girmeye çalıştıgım zaman beyler bilgisi olan var mı bu konuda nerde hata yapıyorum?
Mesaj tarihi:
Yenilere baştan söyleyeyim, bu ligde şikenin, teşviğin alası döner. Commissioner olacak adam 4 senede 3 kez şampiyon 1 kez ikinci olmuş.

Bunun başka açıklaması yok. Teşvikte de Saygın'ı tek geçerim.

DAS
Mesaj tarihi:
Holy said:

adam haklıysa sen niye gelmiyosun lan ahah

ya bi düşündüm de hem hiç ilgilenesim gelmedi hem de kadro zayıf. lokavt sebebiyle küstüm nba'ye kalbimdeki lokavt bitmedi daha
  • Yeni Oluştur...