Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Beni cikart yigit cogunluk snake istiyorsa ben auction disinda oynamam, zaten draft saatini de uydurmam zor olur haftada 7 gun calisiyorum haftaici 2 gibi abuk bi saate koymazsaniz gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yeni başlayacaklara tavsiyeler; 1)auction draft pişmanlıktır 2)takas konusunda isyanlar dönecektir. tamamen 1 kişinin isteğine göre yapılır. her şey normal giderken sapık ötesi bi takas yapılıp ligin dengesi anında değişebilir 3)vote olayına dikkat edin. 4)mümkün olduğunca konuşun edin bişi yapın. bazen hiç muhabbet dönmüyor. çok sıkıcı oluyor. 5)çaylak almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Geçen sene bir takaslara girdim ilk bi müddet auction sonrası liderligi kaptırmadım gelene geçene 3-5 geçirdim sonra bir tradelere girdik direk yokuş aşağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ancak 2 gunluk amatorler laf eder auctoin drafta, snake draftin daha adil olduguna dair elle tutulur bi argumaniniz varsa dinleyelim, yoksa bos konusmayin, ama bence snake draft bu lig icin daha saglikli olur. Mesela gecen sene masq abuk subuk bidledi butun oyunculara, drafttan sonra takimini bile kurmadi anasini belledi ligin, hic olmazsa snake draftta drafta bile girmesen ortalama bi kadron oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Khala ben de ilk sayfalarda yazmıştım katılmak istediğimi. Listede yokum, görmedin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Auction olursa ben yokum, dünyanın en mantıksız draftı oluyor milletin saçmalaması senin de saçmalamana sebep olabiliyor. Ne adamlara ne paralar verildiği de görüldü. Snake de eşit dağılım oluyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 auction çok çok daha zevkli o kesin ama geçen seneki draftta çok saçma sapan şeyler oldu. takım kuramayanlar, gereksiz bi adama milyon dolar verenler falan. ben geçen sene snake istiodum auction güzel olmaz diye. soradan auction'ın zevkli olduğunu anladım ama işte draft'ta işler değişti. bu ligde snake olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bizim lige olmuyor auction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Auction mantıgı çok çok daha güzel fakat biz tadını kaçırıyoruz anladıgım kadarıyla vardıgımuz sonuç bu sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Aynen bence de snake yapin zaten, auction daha pro isi bizim paticike gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Pha said: Aynen bence de snake yapin zaten, auction daha pro isi bizim paticike gitmiyor. Aynen böyle oluyor. Auction öncesi mock draft yaptım 20 tane falan, kim kaça gider diye, paticik te hiç biri ona uymadı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bir auction bir snake açalım? ikisine de girmek ya da yalnızca birine girmek olsun? Dolar yine ikiside yada sayıya göre ayarlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 auction olursa yiğit kleiza alıyor kalan son parasıyla ya sadfsdgad adam parayı sakladı sakladı en son kleiza kaldı basabilecek. ha bu arada tradeler için vote mu istiyor yoksa commisioner mi istiyor çoğunluk? ben vote diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 snake taraftarıyım ben. auction bilmiyorum zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Snake + commisioner diyorum, vote trade olmasını inanılmaz engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 takas muhabbeti vote olmalı. hani cidden. 15 takımlı bi ligde 5 takım veto ederse olmuyo o takas. 1/3 oranı var. e 5 takımdan fazlası da veto ediyosa vardır bi saçmalık zaten. tek kişinin eline bırakınca işi saçma sapan takaslar dönüyo. döndü de geçen sene hatırlayanınız var mı bilmem. bi kişinin keyfine bırakmaktansa oylama çok daha mantıklı. kişi sayısına bakıyorum, baya fazla. eğer benim gibi vote olayını isteyen varsa alternatif lig kurulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 beni hala soru isareti olarak tutmussun da tekrar ediyim arada kalmıs heralde benim msj screwy said: bu sene takip edebilcegim hic zamanım yok ondan giremiycem lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Vote olayi sacmaligin daniskasi ya, 20 kislilik ligin 16 si 17 si zaten yilin icinde bi tane trade offer yollamiyor,baskasi trade yaptigi zamanda trade bile bakmadan basiyor vetoyu. Zaten komisyonere guvenmiyorsan ne isin var ligde, yol al bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 lige girmiyorsan sanane? ha neyse saygın yoksa commisioner olabilir zaten farketmez. ne de olsa dengesiz takasları saygın yapıyordu. kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kes. Ben komisyoner degildim, yaptigim tradeleri adil bulmuyorsan komisyoner votelu lige girmiyceksin komisyonere guvenmiyorsan bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ahahaha neyse ki eğlence için oynuyorum ben oyunu, karlı trade yapıp birlikte eğlendiğim insanların canını sıkmak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ben de birlikte eglendigim insanlar arasinda en iyisi olmak icin oynuyorum, zaten ayni ligde olmamiz hata olur. Tam bir loser mantalitesi, yetemeyince abi ben zaten ben kazanmak icin oynamiyorum yeaaaaaa ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ayvanabidiveribest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 evet hadi en iyi olmak için birbirimize kazık atalım asdfsdgsdg hayır takaslarının hatalı olduğunu bile bile geçirmek için ne kadar kastığını bilmesem bu kadar üstelemezdim bile ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 beni de yazın diyecektim varmışım zaten listede eyvallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar