Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2011/2012

khala

Öne çıkan mesajlar

yeni başlayacaklara tavsiyeler;

1)auction draft pişmanlıktır

2)takas konusunda isyanlar dönecektir. tamamen 1 kişinin isteğine göre yapılır. her şey normal giderken sapık ötesi bi takas yapılıp ligin dengesi anında değişebilir

3)vote olayına dikkat edin.

4)mümkün olduğunca konuşun edin bişi yapın. bazen hiç muhabbet dönmüyor. çok sıkıcı oluyor.

5)çaylak almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak 2 gunluk amatorler laf eder auctoin drafta, snake draftin daha adil olduguna dair elle tutulur bi argumaniniz varsa dinleyelim, yoksa bos konusmayin, ama bence snake draft bu lig icin daha saglikli olur.
Mesela gecen sene masq abuk subuk bidledi butun oyunculara, drafttan sonra takimini bile kurmadi anasini belledi ligin, hic olmazsa snake draftta drafta bile girmesen ortalama bi kadron oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

auction çok çok daha zevkli o kesin ama geçen seneki draftta çok saçma sapan şeyler oldu. takım kuramayanlar, gereksiz bi adama milyon dolar verenler falan. ben geçen sene snake istiodum auction güzel olmaz diye. soradan auction'ın zevkli olduğunu anladım ama işte draft'ta işler değişti. bu ligde snake olmalı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

takas muhabbeti vote olmalı. hani cidden. 15 takımlı bi ligde 5 takım veto ederse olmuyo o takas. 1/3 oranı var. e 5 takımdan fazlası da veto ediyosa vardır bi saçmalık zaten. tek kişinin eline bırakınca işi saçma sapan takaslar dönüyo. döndü de geçen sene hatırlayanınız var mı bilmem.

bi kişinin keyfine bırakmaktansa oylama çok daha mantıklı. kişi sayısına bakıyorum, baya fazla. eğer benim gibi vote olayını isteyen varsa alternatif lig kurulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...