khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Lockout yüzünden açmadım ligi daha ama yavaştan hazırlıklara başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ee nasıl olacak, belli bir şey var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 nasil olcak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 /hazırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Draftlar başlamış geçen arkadaş söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ny'dan katılıyorum yarışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 nasıl yalan olmuş belli değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Lockout kesinleşti diye başlatmadım daha, aceleniz mi var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bende lockout kalkmıştır onun haberını okuyacagım bu sene katılırım yine demeye gelmiştim tam :D Fantasy olmaması kötü tabii de nba lockout cok daha kotu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 fantasynin olmaması nbain olmamasından daha kötü oldu bence ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 biz de işsiz kaldık adeta, mağduruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Katılmak isteyenler isimlerini yazsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu senekine katılıyorum ben sizlere. geçen sene arkadaşlarla yaptık kimse sallamadı benden başka, yalan oldu gitti o yüzden. boş slot varsa yazın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 beni biliyosunuz yıllardır kadroluyum, şikago idman yurdu silker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Auction mı klasik mi nedir? Saygın nerelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 khala dreagloth bulletride pha aquila holy mokoko radagast silphatos masq ? sabonis ? khelben ? kaspar ? spidee ? screwy? rlx ? desti ? eagle_dnz ? helcaraxe ? thedude ? Reyna ? mithat _______ senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Amatör küme klasman grubu gibi kaç takım olcak abi bu ne Division çakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bu sezon düzenli vakit ayıramayabilirim dönem dönem. Girmeyeyim diyorum onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Gel sen gel, drafttan sonra günde 5 dakika baksan yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 eagle_dnz iki keredir draft a girmeyip sonra ligi bırakan değil mi? Reyna katılabilir askerde olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/small/000/103/740/Me%20Gusta.png im in auction'sa yokum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ben niye piç gibi en alttayım lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 böyle naza çeker gibi oldu gerçi, ama düşününce her halükarda en azından kadro hazırlayacak kadar vakit bulunur. varım. auction olursa da oynarım, ama normal draftı tercih ederim. auction olunca herkesin sürdüğü herife tuzla koşuyorum adeta ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar