Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modemin username/şifresini bulmak ...

Deathblade

Öne çıkan mesajlar

3 günden beri internetim feci yavaşladı. Birisinin şifremi falan bulabilmiş olduğunu düşünüyorum. Çünkü sadece akşamları yavaşlama oluyor.

Şifreyi değiştirmek için modem arayüzüne girmem lazım fakat username/pass kombinasyonunu unutmuşum. Modeme reset atamıyorum çünkü ev bundan önceki arkadaşımın, ttnet kullanıcıadı şifresini bilmiyorum, ttnet'i arasam arkadaşa şuanda ulaşamıyorum.

Ne yazık ki ethernet kablomda yok şimdi ordan geldim, internet kafedeki adam 1 mt'lik ethernet kablosu için 20 tl istedi.

Kısacası tek yol, modemin username/password kombinasyonunu bulmak, bunun için bir kı**rma yöntemi falan bilen var mı ?

( Adminlerden, cevabı varsa sorumun gelene kadar biraz beklemelerini istiyorum, lütfen sonra silsinler. Cidden h**ck falan değil, 3 gündür internet facialarda çıldırcam artık. )

Edit : admin/admin değil, en son hatırlıyorum şifreyi "dotadotadota" falan koymuştum galiba sdfsfsdfs, username'i hatırlamıom ama.
Sosyal ağlarda paylaş

@red

evet abi haraslanıyorum. wireless'ı kapatıp modeme reset attım, fıldır fıldır yanıyor hepsi.

@gerge

tplink w-8901g modemin markası, birde http kullanıyormuş.

tamamdır inceliyorum şimdi dediğini. gözümsün gerge.

ya yarına kalsa halledicem herşeyide uyuz oldum artık. 7-8 harfli sadece harflerden oluşan şifre girmiştim, wpa2 olmasına rağmen yardırmışlar. gelsin şimdi sayı, noktalı virgül kombosu, onlar düşünsün şimdi. mac olayına da girersem mis gibi hmmfs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...