Chemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 evet oyun çıktı bugün gelmiş tezgahlara.oyun saat 5 te elimde olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya bokunu çıkardılar 6 cd ne be dvd oyun modası çıktı şimdide başımıza[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oyunlarda güzel grafikler istemiyormusun? e ozaman neden DVD yapıyolar diye sormayın:) atrık tek cd oyun çıkarmı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aslında adamlar orjinal alanlariçin yapıyo cd sayısı farketmez orjinal alanlara ama dvd kaliteli grafik demek değil işin kolayına kaçmak oluyo, artık yapımcılar eldekini optimum kullanmak yerine harvurup harman savuruyolar,ekran kartı piyasasının uçmasının nedeni de bu[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 zaten o kadar iyi değilmiş oyun[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 wtf![signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 mandrake cd sayisi bir nevi kalitedir kullanilan texturelarin kalitesi yer fazlaligi yapmiyormu ? kaliteli ses dosyalari yer fazlaligi yapmiyormu ?biraz mantikli konusun sadece ps2 lerde genellikle dummy file koyulur adamlar durduk yere 6 cd yapmazlar merak etmeyin[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 disappear'ın verdiği cevap heralde yeterli olmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bugun icin 6 cd oyle pek bisi degil, mesela genctik, bende daha cd-rom yokken 7 cdlik phantasmagoria'yi cikarmislardi, o gunler de ettigim kufuru bi ben bilirim... (cd-rip'i de yoktu tabii serefsiz oyunun :P)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 evet ya bende alirken kalmi$tim 7 cd mi oha herhalde 1 ay oyna bitmez falan diyodum eheheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Makinam kaldırmaz herhalde :([signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: HellHound, 28 Eylül 2004 17:50 tarihinde demiş ki: bugun icin 6 cd oyle pek bisi degil, mesela genctik, bende daha cd-rom yokken 7 cdlik phantasmagoria'yi cikarmislardi, o gunler de ettigim kufuru bi ben bilirim... (cd-rip'i de yoktu tabii serefsiz oyunun :P) ehe neyse ki etkileşimli film türü fazla uzun ömürlü olmadı da 2-3 cd ile geçiştirebildik çoğu oyunu. ama 2004 yılı bir yana ben 4-5 yıl önce dvd'lere geçilmesini bekliyordum oyun medyası için. onun yerine cd'lere devam ettiler ama eskiden olan installation seçeneklerini kaldırdılar, bütün oyunlar full installation yapıyor bugün. hem de bütün oyun boyunca bir kere kullanılacak filmleri bile sabit diske yüklüyorlar. ben bunun yerine dvd'ye geçsinler, içerik artsın fakat dvd'den okusun diye tercih ederdim bugünkü gibi hiper sıkıştırılıp cd'ye konarak sonra sabit diskimizi doldurması yerine.. yani floppy'lerden cd'lere geçerken birkaç yüz katlık bir artışı yaşadık kolayca, cd'den dvd'lere geçmek daha da kolay ve ve bugünkü dvd sürücü fiyatlarıyla mümkünken ben halen neden 3-5 cd'lik oyunlar çıkarılıyor anlamış değilim. 200-300$'lık bilgisayar toplayanlar hariç herkeste dvd sürücü olsa gerek bugün bir floppy sürücü farkı var cd ve dvd sürücüler arasında.. amma dolmuşum be bu konuda.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sistem gereksinimleri ne bu oynun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Sam, 28 Eylül 2004 19:10 tarihinde demiş ki: ehe neyse ki etkileşimli film türü fazla uzun ömürlü olmadı... o sey yuzunden sam Phantasmagoria 2 sadece 5 cdcik cikinca, oyuncu buyuk hayal kirikligina ugradi :P yani mesela ben hatirliorum P2 sadece 5 cd'ymis dediklerinde "Ne sadece 5 cd'miymis? Amaaaaan..." demistim... Mesela Mortal Kombat oyle diildi, MK1 3 disketse, MK2 9 disketti... sonra MK3 cd'de falan cikmisti, yani hep sayida bir cogalma bir ilerleme goruluodu "Gelistirmisler oyunu ilerleme var! Bak 6 disket fazladan yeni yeni ne hareketler vardir, alalim oynayalim" diyordun... Ama sen 7 koca cd'den 5 adet cd'ye dusunce tabii piyasadaki oyuncu dikkatli yaklasti olaya... Bir ilerleme olmadigini hissetti! Hell "Düz mantikla nereye kadar diye arada bir sorarim kendime" Hound[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 phantasmagoria 7 cd i ama oyun video görüntülerinden oluşuyordu o yüzden pek uzun değildi bu arada Driver 3 uzun olacak diye bir yorum yerine şehirler çok büyük ve detaylı olacak diye bir yorum yapılsa daha makbule geçer.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 screamer bizde biliyoruz ne oldugunu hemen ciddiye almayin her geyigi/sakayi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 box oyunlarda dvd çoktaaan yayıldı. burda gördüğüm kutuların yarısı dvd nerdeyse. genelde 3 cd ve fazlası oyunların hepsi dvd olarak çıkıyo. kaç yıllık mafia bile dvd'di mesela. cd versiyonları da çıkıyo ama dvd daha popüler. dvd player olmuş 20 dolar nolcak ki. üretimi de daha ucuz.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ufff çok fazla 6 cd li,k ne warki oyunda ya:O[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 birisi oyun hakkinda yorum yazsada okusak[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: screamer, 28 Eylül 2004 20:00 tarihinde demiş ki: phantasmagoria 7 cd i ama oyun video görüntülerinden oluşuyordu o yüzden pek uzun değildi bu arada Driver 3 uzun olacak diye bir yorum yerine şehirler çok büyük ve detaylı olacak diye bir yorum yapılsa daha makbule geçer. süperdi ya eski off... 6 sene oldumu acaba oyunu bitireli manyakti o zamanlar cok sevmistim hala seviyorum yine oynadim garip geldi grafikler :) yenisi ciktimi acaba[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 phantasmagoria 2 cikti onun ustune o kadar oda 99 da cikmisti sanirsam yada 98miydi yok yok 96 dicem biraz daha gidersem =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 rezil ben :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 phantasmagoria yı ben Tomb Raider 1 den önce almıştım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben alıp oynasam şimdi phantasmagoria yı fena olmazdı aslında, birde 6 cd li oyun denince aklıma hayatta korsan alınmayacağı geldi. Artık cd sayısı arttıkça fire sayısıda artabiliyor haliyle, bilimum arıza ile uğraşacağına orjinal almak akıllıca olur bu durumda[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bi arkadasin da dedigi gibi, oyunlarin cogu zaten dvd olarak cikiyo. ama korsan piyasasi dvd kopyalamaktansa cd kopyalamayi tercih ediyo ki daha fazla para kazansin... (belki de dvd'leri hizli cogaltacak teknolojileri yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar