NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu filmi izleyemedim ve her izleyen müthiş diyo. Bunu nerden indirebilirim veya Antalya'da nerden satın alabilirim(ankara da olur:) )? Areste ve Kazaada arattım bulamadım.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bir zamanlar sharereactor vardi..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Shining' in DVD si satılyordu Dur bir bakayım Aha linki de burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 filmi izlemeden önce cok korkunç aman gece izleme sıçarsın korkudan gbilerinden uyarılarla karşılaştım .. filmdeki ikiz kızların sahnesinde irkildiimi hissettim . ..baska bi esprisi yoktu korkutuculuk bakımından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aman stephen king konusturmasin simdi beni. amca bakkalda peynir ekmek satar gibi kitap yazdigindan eserlerinin buyuk bir kismi da garbage modunda oluyor. bunlari bir de basarisiz yonetmenlere senaryo diye verince, degmeyin keyfine, gelsin telif haklari.. stanley kubrick'lere vermeyip de edward radtke'lere versin, bizde uydurukluk abidesi dream catcher lar izleyelim bundan sonra..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 filmde öyle hakkaten bir anda nefesleri kesecek sahneler yok. ama bir insan nasıl cinnet geçirir çok iyi gözlemleyebiliyorsunuz. izlemek gerek.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 daktilo.......[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 daha doğrusu ALL WORK AND NO PLAY MAKE JACK A DULL BOY ALL WORK AND NO PLAY MAKE JACK A DULL BOY ALL WORK AND NO PLAY MAKE JACK A DULL BOY ALL WORK AND NO PLAY MAKE JACK A DULL BOY ALL WORK AND NO PLAY MAKE JACK A DULL BOY eheh süperdir bi de bu filmin simpsons bölümü uyarlaması vardır ki homer kendini bir kez daha aşar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 daa bugün izledim ama ilk bölümünü...valla film koklattı ama bişe vermedi...2. bölüm daa heyecanlı olcak heralde..[signature][hline]budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sen kubrick olanını izlemiorsun galiba iki bölüm değildi diye biliorum, hatta diyeri uyduruk olan iki bölüm onu biliorum[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 2 vcd'nin birincisini izlemiştir...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 divx i var boş bir zamanımda seyretcem. spoiler vermeyin bu topicte gozunuzu seveyim :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar