Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shining (1980)

NuKe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu filmi izleyemedim ve her izleyen müthiş diyo. Bunu nerden indirebilirim veya Antalya'da nerden satın alabilirim(ankara da olur:) )? Areste ve Kazaada arattım bulamadım.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
filmi izlemeden önce cok korkunç aman gece izleme sıçarsın korkudan gbilerinden uyarılarla karşılaştım .. filmdeki ikiz kızların sahnesinde irkildiimi hissettim . ..baska bi esprisi yoktu korkutuculuk bakımından..
Mesaj tarihi:
aman stephen king konusturmasin simdi beni. amca bakkalda peynir ekmek satar gibi kitap yazdigindan eserlerinin buyuk bir kismi da garbage modunda oluyor. bunlari bir de basarisiz yonetmenlere senaryo diye verince, degmeyin keyfine, gelsin telif haklari.. stanley kubrick'lere vermeyip de edward radtke'lere versin, bizde uydurukluk abidesi dream catcher lar izleyelim bundan sonra..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
filmde öyle hakkaten bir anda nefesleri kesecek sahneler yok. ama bir insan nasıl cinnet geçirir çok iyi gözlemleyebiliyorsunuz. izlemek gerek.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
daha doğrusu

ALL WORK AND NO PLAY MAKE JACK A DULL BOY

eheh süperdir
bi de bu filmin simpsons bölümü uyarlaması vardır ki homer kendini bir kez daha aşar[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
daa bugün izledim ama ilk bölümünü...valla film koklattı ama bişe vermedi...2. bölüm daa heyecanlı olcak heralde..[signature][hline]budur..
Mesaj tarihi:
2 vcd'nin birincisini izlemiştir...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...