Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bodrum'da arsa satıyorum ey patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arsa satıyorum ey patiler.
Neden daha önce aklıma gelmedi bilmiorm buraya yazmak,zengin patiler bakın hele.
Bir süredir satılık bu arazi, detayları vereyim hemencecik.

Arazi,çiftlik olarak geçiyor. 5dönüm tapulu alanı var ama ölçümlerde daha büyük çıkıyormuş ( nehir kenarı olduğu için birleşio felan demişlerdi ).
%5 imar var üstünde, %30 a çıkarılabiliyor. Etrafında bir sürü inşaat var, yaklaşık 150 kadar ev yapıldı, avm falan yapılacak deniyordu yanına, gidip bakmadım durum nedir diye.
Ayrıca yolun karşı tarafını mistır ağaoğlu almış ve dünya golf merkezi yapmış. Böyle bir arazi.

Havalimanını geçtikten sonra, güvercinlik güllük arası bir yerde. Deniz görmüyor, göl manzarası var ama.
Alır ev yapar golfçülere satarsın, satılmış bir sürü ev var emsali. Disko falan da yapabilirsin ( benim hayalim bu aslında ama paraya ihtiyaç var ). Bitanesi sera yapıcam diyodu, oda olur. 19 villa sığıyormuş işte içine %30 imarı olunca. Uzun vadeli yatırım için uygun aslında, değerleniyor işte oralar da bizimkiler yeterince yaşlandılar artık “gelecekte paramız olsun” diye bir mantalite yok pek .

ÖM den bana ulaşabilirsiniz.

Lokasyon vereyim;
37°10'28.30"N
27°36'34.80"E

Saygılar;
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

340 çok abi tarım imarlı arsaya. 0.30 emsal dediğin olayı alana kadar zaten yarısından fazlası gider orasının.

tarım imarlı değil, imarlı.
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

tarım da bi imar kararı. imarlı diyosun da ne imarlı o zaman, konut imarlı mı, depolama imarlı mı nedir?

konut inşa edebiliyorsun, sera yapmaya da uygunmuş ( birisi sormuştu araştırmıştık ).
Mesaj tarihi:
açıkçası konut inşaa edilebileceğini sanmıyorum çünkü %5 imar hakkı tarım arazileri veya ağaçlandırılacak alan vs alanlar için verilen hak genelde.

onun da amacı %5 imarla çiftçinin barınacağı yapı olarak geçiyo. yani tarımsal amaçlı yapı. üstelik o da mesela toplam inşaat alanı 150 m2'yi geçmeyecek şekilde her parselde 1 tane. işte min ifraz alanı 3000 m2, 25 metre kadastral yola cephe koşulu gibi şeyleri var.
Mesaj tarihi:
ha sen villa yapabilir misin evet yaparsın denetlemesi çok zayıf fakat konut nitelikli yapı kullanma izin belgesi alamazsın. bi de yarın öbürgün hakikaten konut imarı gelirse yaptığın villayı ruhsata bağlatmak için ya cezasını ödersin ya da villayı yıkarsın.
Mesaj tarihi:
ha ama %30a imar veriolar parasını verirsen, bide etrafında bir sürü inşa edilmiş ev var, emsal var yani.

yani bu boş alanda ki boş bi arazi değil, 150 ye yakın villa/ev yapıldı etrafına
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...