Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yine göreve gittiğim için bir gelişme olmadı ama yarın mutlaka olumlu haberlerle geliyorum buraya. Gerçi sonucu geç yazabilirim zira yarın akşam Ankara'ya gidiyorum anamı babamı görmeye.
Mesaj tarihi:
yuh kardeşim ya?!?!
bu provokasyon değil de nedir? nereyi bombalayacak adam? şaka mı olm bu?!şakaysa ne biçim şaka?!?!ciddiyse ne ayıp???

Tesbih said:

görevler neler oluyor çok merak ettim. bir yerleri falan bombalıyormusunuz
Mesaj tarihi:
cetintas ne provakasyonu nasıl bakıyosun yazıya allah aşkına, geyikle karışık bir soru sordum adam göreve çıkıyorum demiş, mission impossible hesabı görevler mi diye soru sordum ayıp ediyosun yani
Mesaj tarihi:
ya ben de bu akşam bir anormallik var ya da harbiden ben bu soruyu ayıpladım abi.
ne bileyim,şakası bile korkunç geliyor bana,"bir yer bombalıyor musunuz" şeklinde falan.
neyse,patidaşlar arasında olur böyle diyelim ve geçelim.
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

Yine göreve gittiğim için bir gelişme olmadı ama yarın mutlaka olumlu haberlerle geliyorum buraya. Gerçi sonucu geç yazabilirim zira yarın akşam Ankara'ya gidiyorum anamı babamı görmeye.
yarın oldu haber yok.noldu,noldu??
Mesaj tarihi:
pekaziz said:

kermit bildi. Bu arada kermit, önceden yazdığım mesajı görmemişim. Kız harbiden komünist olabilir, Bulgaristan göçmeniymiş.

Fail abi bulgaristan göçmenleri orada çektikleri yüzünden komünistleri sevmiyolar :(
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Aradan geçen 1 aydan sonra gelişmeler konusunda bilgi vermek istiyorum.

Bir bok olmadı, pasif adamın önde gideni olduğum için yerimde sayıyorum.

Benim adıma bu işi halledebilecek birisine 3 adet 6'lı bomonti hediye edecem, fiyatı 13 lira olmuş zaten kampanyada.
Mesaj tarihi:
ohoo ben 1 ayda 3 farklı kız konusu açtım be. sen çok pasifmişsin sdfg
şaka bi yana,
salla gitsin be beceremiyosan beceremiyosundur, ya da olmuyodur.
bak benim yeni bi konum daha var aslında ama bu sefer konu açmıycam.
  • Yeni Oluştur...