pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yine göreve gittiğim için bir gelişme olmadı ama yarın mutlaka olumlu haberlerle geliyorum buraya. Gerçi sonucu geç yazabilirim zira yarın akşam Ankara'ya gidiyorum anamı babamı görmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 a takimi misin abi, ne gorevine gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 asker adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sabah ofise gidip quest aliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kominist abi adam eyleme gidiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hitman abi =/ Brutal zorlukta görev geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kermit bildi. Bu arada kermit, önceden yazdığım mesajı görmemişim. Kız harbiden komünist olabilir, Bulgaristan göçmeniymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 görevler neler oluyor çok merak ettim. bir yerleri falan bombalıyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aquila said: arkadan omzuna dokun, sana dondugunde gozune tukur, sonra sasirmisken bacagina tekme at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yuh kardeşim ya?!?! bu provokasyon değil de nedir? nereyi bombalayacak adam? şaka mı olm bu?!şakaysa ne biçim şaka?!?!ciddiyse ne ayıp??? Tesbih said: görevler neler oluyor çok merak ettim. bir yerleri falan bombalıyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 cetintas ne provakasyonu nasıl bakıyosun yazıya allah aşkına, geyikle karışık bir soru sordum adam göreve çıkıyorum demiş, mission impossible hesabı görevler mi diye soru sordum ayıp ediyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya ben de bu akşam bir anormallik var ya da harbiden ben bu soruyu ayıpladım abi. ne bileyim,şakası bile korkunç geliyor bana,"bir yer bombalıyor musunuz" şeklinde falan. neyse,patidaşlar arasında olur böyle diyelim ve geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 pekaziz said: Yine göreve gittiğim için bir gelişme olmadı ama yarın mutlaka olumlu haberlerle geliyorum buraya. Gerçi sonucu geç yazabilirim zira yarın akşam Ankara'ya gidiyorum anamı babamı görmeye.yarın oldu haber yok.noldu,noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 1 hafta boyunca yemekhaneye pizza siparişi ver kızın dikkatini çekersin, sonra yürürsün ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tooyun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 merhaba de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 pekaziz said: kermit bildi. Bu arada kermit, önceden yazdığım mesajı görmemişim. Kız harbiden komünist olabilir, Bulgaristan göçmeniymiş. Fail abi bulgaristan göçmenleri orada çektikleri yüzünden komünistleri sevmiyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Anası babası çekmiştir, kız komünist. Yürü pekaziz. Yemekhane çok pahalı diye eylem örgütle kızın dikkatini çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Aradan geçen 1 aydan sonra gelişmeler konusunda bilgi vermek istiyorum. Bir bok olmadı, pasif adamın önde gideni olduğum için yerimde sayıyorum. Benim adıma bu işi halledebilecek birisine 3 adet 6'lı bomonti hediye edecem, fiyatı 13 lira olmuş zaten kampanyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ohoo ben 1 ayda 3 farklı kız konusu açtım be. sen çok pasifmişsin sdfg şaka bi yana, salla gitsin be beceremiyosan beceremiyosundur, ya da olmuyodur. bak benim yeni bi konum daha var aslında ama bu sefer konu açmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yapma be kozalak be aç o konuyu... go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 açmam bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gene mi kozalak ya yürü be olm , git söle gelmiyorsa zaten senin değildir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hahahahah he yine ben. yok lan benim konum değil. benle ilgili de bişe yok ortada. konu açmalık bişe değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 celiskili ifadeler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gidip konuşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar