TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ikimize yemekhaneenin en güzel yerinde masa ayırttım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 pekaziz ben de seni bi şey sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Yapılan araştırmalara göre ilk buluşmalarda erkeğin mavi, kızın siyah giymesi en olumlu etkiyi yaratıyormuş. Ciddiyim bu arada, bir araştırmada okumuştum ama kaynak istemeyin valla bulamam şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bence üstte sadece atlet, altta çizgili pijama altı, elinde de çay bardağında rakıyla git. hiç bir kadın buna hayır diyemez. derim diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 polyushka bu gün çok komik arkadaşlar biraz gülün lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Polyushka said: bence üstte sadece atlet, altta çizgili pijama altı, elinde de çay bardağında rakıyla git. hiç bir kadın buna hayır diyemez. derim diyen de tatava hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yemede yanında yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sen bile güldün yani, baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu topic'i iyi okuyun artık patide hiçbişey eskisi gibi olmayacak. yakında kıza çıkma teklif ettim kabul etmedi nabayım diye sorucak ergenleri koyacak yer bulamayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kalkarken masaya bahsis birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 TD)Pentagram said: ikimize yemekhaneenin en güzel yerinde masa ayırttım de asudhuıa işe yaraması en olası cümle bu hacılit. Ahah tuttum ben bu cümleyi, fakir olup yemekhanede yersem denicem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 espri yapmayan kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ben varimda yapmayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 pekaziz said: Kız kızıl saçlı ve mavi gözlü bu arada. kızılımsı saçlı yeşil gözlü olmasın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 5 sayfa hangi ara oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 8dakika önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 pekaziz said: Merhaba gözleriniz beni benden aldı tanışabilir miyiz desem nasıl olur? Gol olur.ne kadar sıradan olursa olsun kız milletine "gözlerin beni benden aldı" dedin miydi beyin,hormonlar fln bi titrer.güzel fikir,git de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sıradanlıksa kıza gidip yaaa amk sen nasıl bişisin diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 onun öncesinde ama farkliligini ortaya koymasi gerenk sdf hoslaniyosa zaten o da, ya da o an hoslanmissa ne kadar klise laf ettiginin bi önemi kalmiyo. cok el classico ama gözleriniz cok imba de mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 imba de ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 En iyisi wow oynuyor musun level kaç diye sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ecayip bloodelflere benziyirsen de o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 pekaziz said: En iyisi wow oynuyor musun level kaç diye sorayım. ardından hemen msn iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 hareket zaten sıradan da ben kızın gözlerine sıradansa diye şeyettiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Msn istiyorum zaten Allahın emri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar