Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Driver Update Problemi

ShadowFury

Öne çıkan mesajlar

Laptopumun ekran kartı driverını kurmakta sorun yaşıyorum, nasıl çözerim?
ekran kartı amd radeon hd 6650m 1gb
laptop acer aspire 7750g
işletim sistemi windows 7 64bit

Sitesinden şunu indirip catalyst software suite i kurmaya çalıştım ama kurmadı.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

verdiği hata da şöyle:
"Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor.
Bilgisayarınızda uygun bir grafik bağdaştırıcısı yok."

Bu sorun nasıl çözülür? Gerçi internette birkaç yere bakındım birileri laptop grafik kartını kurcalama driverı filan olduğu gibi kalsın kurcalamanın faydası olmaz filan yazmışlar da pek anlamam bu işlerden o yüzden soruyim dedim.

Sorun yaşadığım nokta da şu: Mass Effect i çalıştıramıyorum(diğer oyunlarda sorun yaşamadım hiç). Patch yapmadan denediğimde configuration ı açarken hata verip kapanıyodu, 1.02 yi yükledikten sonra config i açtı ama bu sefer de oyunu açmıyo(hiçbir tepki vermeden kapanıyo). Config menüsünde Display Adapter olarak ekran kartını gösteriyo ama Driver Version kısmı boş.
Bir şekilde driver update etmem gerekir mi yoksa şu sorunu driver update olmadan çözmenin de yolu varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben de geçen epey bir uğraşıp kendi Acer'ıma kurmuştum. Uzun iş sorun çıkarsa. ya da bana öyle gelmişti kendim çözmeye çalıştığım için =)

http://www.hardwareheaven.com/mobility-radeon-drivers-support/206549-ati-mobility-catalyst-11-8-display-drivers-notebooks-17-08-2011-a.html

Bunu indir önce. Orada yazanları yap. Hata varme ihtimali var. Öyle yaparsa custom girip sadece ccc'yi filan kur, hata verdiği şeyleri kurdurtma. Sadece sürücü'de hata verir zaten, yazılımını kurar. SOnra device manager'a girip sürücüyü elle update et. Sorunsuz kullanırsın sonra sanırım. Sorun çıkarsa akşamları buradayım ben. Steam'den de konuşabiliriz. ID aynı. Skype dışında kullandığım tek IM kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...