Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kim lan o 30 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aluriel gerge ardeth ne istediniz lan olm bunlardan. şeker gibi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 alurielin farkinda bile degilim mesela ben, adamlar uyuz bile olmus. 1 OY DAHA ALMISIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Çetintaşa uyuz olan 54 kişiye sesleniyorum. Ne içtiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 dylann beklenen çıkışı yakalayamamış, garip demek ki son haftalarda koyduğu fotoğraflar ile milletin aklını çelmiş kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 strip poker yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 cetintas said: En uyuz olduğunuz Patidaş kim? Starring: fistan - çetintaş - paticik ahalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi ahahahahahha şu tarz anketlerde birinci anketi açan kişinin çıkacağı çok belli ya sdfkljskdşfi neyse ben yokum bu sefer ankette. diğer ankette kendime oy verip 2 oya sahip olarak en çok beraber içilesi paticik üyesi olma yolunda 36. sıraya yükselmiştim. hayırlısı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 lan bir kişiyi bile mi uyuz etmedim? bir kişi çıksın lan "uyuz oluyorum sana" desin "öldüresim var seni" desin "corpse camperın olayım anam!" desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 seviyoruz seni babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Ben sana uyuz olayım sen de bana uyuz ol madem, bana da kimse uyuz olmuyor. Hem sen typo'dan falan giriyorsun anketlere, benim daha mesajım bile silinmedi lan şikayet edilip :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 BabacumMostors said: lan bir kişiyi bile mi uyuz etmedim? bir kişi çıksın lan "uyuz oluyorum sana" desin "öldüresim var seni" desin "corpse camperın olayım anam!" desin deadwoll said: Ben sana uyuz olayım sen de bana uyuz ol madem, bana da kimse uyuz olmuyor. Hem sen typo'dan falan giriyorsun anketlere, benim daha mesajım bile silinmedi lan şikayet edilip :/ Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar