Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Daha da ayıp şu söylediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yok lan ben kendim için dememiştim hem öğrenci olmayıp hem de çalışanlar için demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Wishmaster said: Daha da ayıp şu söylediğin. nereye çekersen diceksin :) ben düzenleyen kral adam olarak görüyorum. sen ne olarak düşünüyorsun bilemicem :) gelicem gibi bu hafta ama. hatta yazın abi geliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bunu da mı yapmış? ama foto yanlış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dreagloth said: bi mithat bi eser ben daha geliyorum demiyorum artık yeter nasıl olsa iplenmeyecegiz ama açık konuşmak gerekirse ayıp ettiniz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Haftalardır kapalı gişe oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben geliyorre hatta hatun da bir ihtimal geliyorre ona göre az gol atın lan :( hoş tabii "her maç 10 gol yiyorsun dur bakalım nasıl yiyormuşsun görelim hele" demeye de gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 BiTcH_oFBaT said: olm öğrenci olsam bende gelirim her hafta. keyfimden gelemiyorum sanki rofl ben de cool'um. Cin de olup da gelemeyenlere ne oluyo. ogrenciyim ama cindeyim mesela eser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 bu hafta kadroda kalpler kırılacak demekki=) kalabalığız lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ayırayım şimdilik yerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 BiTcH_oFBaT said: olm öğrenci olsam bende gelirim her hafta. keyfimden gelemiyorum sanki rofl lan biz mi dedik haftasonu çalışmalı iş bul diye hafta arası fazla mesali hafdtasonu yatışlı iş bulacaktın hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben de ayırayım yerimi evet, dikişlerimi de aldırdım, abomination gibi gözüküyorum ama yapacak bir şey yok. Göz korkuturum savunmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bro tam badass oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konn said: BiTcH_oFBaT said: olm öğrenci olsam bende gelirim her hafta. keyfimden gelemiyorum sanki rofl ben de cool'um. Cin de olup da gelemeyenlere ne oluyo. ogrenciyim ama cindeyim mesela eser sen toptan sattın. satışın kombinesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 BabacumMostors said: ben geliyorre hatta hatun da bir ihtimal geliyorre ona göre az gol atın lan :( hoş tabii "her maç 10 gol yiyorsun dur bakalım nasıl yiyormuşsun görelim hele" demeye de gelebilir olm ildenizle farklı takıma koyun beni kız arkı ilk defa gelicek kim bu manyak bağırışıp duruyonuz demesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ps: adam maçlara gelmedi ve evlendi. biz gelmesek kim bilir başımıza neler gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 eser adamlar üzerine oynuyo kanka çok fena sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Wishmaster said: ps: adam maçlara gelmedi ve evlendi. biz gelmesek kim bilir başımıza neler gelecek. ee yalan değil işte. daha iyi yapacak bir şey vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bu resim harikalar diyari ya super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mithat said: dreagloth said: bi mithat bi eser ben daha geliyorum demiyorum artık yeter nasıl olsa iplenmeyecegiz ama açık konuşmak gerekirse ayıp ettiniz . baslarda bende surekli gelemiyordum mithat, sonradan yer edindim, tabi karsilastirmak dogru olmayabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar