kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Tarabya, sariyer, yenikoy, istinye taraflarinda paket halinde satilan tutunlerden nerde bulabilirim ? Tobacco shop falan iste nerde vardir bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 seçkin avmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 gökalp,sanki bu mevzu daha önce açılmıştı?!?! istiklal'de gassaray lisesini geçtikten sonra sağdaki iş merkezlerinden birinde satıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 fikirtepe'de vardır kaliteli tütün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bi çok tekelde zulalanmış bi şekilde golden virginia bulabiliyorum ben. birinde yoksa diğerinde vardır. eğer oralarda bulamazsan taksimde çiçek pasajında ve kadıköyde kadife sokak yakınlarında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://i.radikal.com.tr/GaleriHaber/2009/12/16/fft22_mf312664.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Hacı hüsrev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 tarlabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 istinye parkta var tobacco shop. hala drum samson falan mı satılıyor bilmiyorum tabi. bi de piç related. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Benim arkadaşlar beşiktaş ve kadıköyde "dükkandan değilde" sokak satıcılarından alıyordu. Zabıtalar ellemesin diye yol üstü bir yerde olmadığını tahmin ediyorum o kadar ._. edit: Drum falandı onlarda. Ev yapımı bişe değil yani eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 beşiktaşta taksim dolmuşlarının kaltığı yerde bir tezgan var büfenin hemen yanında kalıyor o amca virginia gold - yerli tütün - kağıt - filtre hepsini satiyor fiyatı da gayet uygun virginialar 10tl idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Virjinyalar biz lisedeyken sarilmiyodu kuruluktan. biz de sokaktan aliyoduk kadikoyde, muhtemelen ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Levent - Etiler yolunda, o köprü yolunun paralelinde kalan yol yani. MKM var, oradaki tobacco shop da 3-4 farklı tütün var. Hepsi de orjinal, adam da kağıtlar, filtreler vs ne ararsan var. 10 tlydi geçen sene drum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 virjinyalar sarılmaz zaten. pipo tütünü onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 virginia derken bundan mı bahsediyorsunuz? Gayet yaş ve sarmalık tütün bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar