SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetintas said: vayyy... güzel... o zaman 22 ekim akşam 5'e ayarla kankilerini,nev-i zade'de rakılayalım. kesin bişey diyemiyorum ama bakalım :) bu sırada öm kutun dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kimse roketle içmek istememiş. foreveralone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 boşalttım öm kutumu biraz. roket kardeşimle ben içerim, üzülmesin o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Polyushka said: kadınlardan da bahsedilen gibiyse vanille. değilse de altın saatli olanı, nickini unuttum bahsedilen gibi? bahsedilen nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 mutfakta çok iyi meze yaptığından bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 benim adım niye yoık lan en cok benimle içceceksinz ama en azındann ben şimdi aklıma geldiği kadarıyla; red harir roket adam aqu fede laraken fistan ardeth dasaaa mal.. bu admalarla içmek isterim yani aynı ortamda iyi severim bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sıraya girmiş belkiyolar seninle içmek için sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 escape ile için. beyin fırtınası yaparsınız yanında da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 daah sana oy veren yok. kıymetimi bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 nalet nemrut adamın tekiyim olm kim niye benimle içmek istesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kız arakdaşım var diye satır aralarında söylemesen beş on kız çıkardı patiden sana akerfeldt gibi adamsın maşallah, inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 evliyim olm ne kız arkadaşı asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 patiden çıkan kızdan ne hayır gelir orası ayrı gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 haklısın, zaten 10-15 kızlık bi havuz var onlar da kör topal tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 izmirde de istiyoruz böyle şeyler. edit : yanlış topik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 valla istanbul'da bana daha kısmet olmadı, çok lafını ettik arada ama dur bakalım. umarım izmirliler'de tokuştururlar kadehleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 biz de llamayla bi kere senko ve marloonla görüştük o kadar.birer bira içip kalkmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Gavur Izmirliler sizi. Anca icin zaten. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 izmir'de o iş yalan, pis satıcılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 zipzip said: biz de llamayla bi kere senko ve marloonla görüştük o kadar.birer bira içip kalkmıştık. neden birer bira?para mı azdı,birbirinizi mi sevmediniz? otursaydınız ya şöyle geceyarısına kadar >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 ya ayaküstü oldu zaten.adamlar narlıdereden mi ne geldiler bi gece vakti.1 saat oturduk oturmadık sonra çıkalım diye anlaştık senko onun üstüne ankaradan iş buldu takip ettiğim kadarıyla.baya da eğlenmiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 cetintas said: zipzip said: biz de llamayla bi kere senko ve marloonla görüştük o kadar.birer bira içip kalkmıştık. neden birer bira?para mı azdı,birbirinizi mi sevmediniz? otursaydınız ya şöyle geceyarısına kadar >:D< zipziple bornovaya dönmemiz gerekiyordu ama zipzip 2yi içtimi masanın üstüne çıkıyor tehlikeli. 1 tane den sonra bağlıyorum onu masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 İçkiden içkiye değişcek konu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 aman,öyle 2inciyi içip masaya çıkan arkadaş durumu çok feci :)) rakı iyidir be dartanian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Llama ve Nutella yerim favorilerimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar