aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 cocugu sevdim ben, buyuk e lan iste diye atarlansaydi bi de cok guzel olucakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Olay sevimli, ama videoya cekip yayınlamak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 paylastikca buyur. hayir, penis degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ulan çocuk ayar vermiş hocaya daha ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 saka lan saka diyip sonunda dogrusunu yapsaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 neye atarlandığınız düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 buda ayni temaya sahip bir video. http://www.youtube.com/watch?v=jExPOS5zFQI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Böyle çoluk çocukla dalga geçen gerizekalıları toplayıp sabun yapmak lazım. Öğretmensin olum sen öğreteceksin ona yazmayı. Mal herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 nesi var videonun gayet sevimli , koyanda sevimli olduğunu düşünerek koymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 koltuk altı da çok iyiymiş hahahahah bu arada hakkaten çocuklar bi tatlı geliyo bana yaşlandım mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 mani said: http://1.bp.blogspot.com/_Hb2_C7Ahz1Q/TPvEqb6Wa3I/AAAAAAAAAOM/GACcv6zZ1A4/s400/mutsuzluk.jpg ahahah şu çok kötü bişeydi harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 fede said: neye atarlandığınız düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum HAHAHHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 devir o devir be gerge. baykalın cinsel münasebetini,mhpli yöneticilerin ilişki görüntülerini,mite müsteşar olan adamın pekakalılarla muhabbetlerini internete koyuyorlar...bu öğretmen de modaya uymuş,doğrusu böyle olur sanıyor sanırım. öğretmenler de,öğrenciler de çok değişti. biz ilkokuldayken öğretmen iki grup yapardı bizi.bir gün önceden sözgelimi "tarih dersinde şu sayfadan şu sayfaya kadar sözlü olacaksınız,çalışın" derdi.ertesi gün gruplar tahtada karşılıklı dizilirdik.herkes sıra ile karşısındaki öğrenciye soru sorardı.karşıdaki öğrenci bilirse sıra o öğrencinin grubuna geçerdi.eğer soruyu bilmeyen bir öğrenci olursa soruyu soran öğrenci sağlam bir şamar atardı soruyu bilmeyene.eğer öğretmen şamarın şiddetini beğenmezse gelip şamarını beğenmediği öğrenciye okkalı bir şamar atardı. daha neler var,neler... GERGE said: Hoca'nın bunu internete koyması olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 şu konuyu bile chpye,siyasete getirdin ya gece rüyanda baykalın kasetini görüyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yok,konuyu chpye falan getirmedim,chpden bahsetmedim bile. sanırım sen rüyaları karıştırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar