vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 inandim, gozleri de capon gibi kistim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 japon gibi kıstıysan yanlış olmuştur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Pilav yanında tavuk sote yedim , 1 kase de yoğurt koymuşum of mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Annem içeride yemek hazırlıyor + sınırsız kuru patlıcan dolması ve tandır ekmeği stoğum var tıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 biz oooooosbu cocuguyduk'a dönüyor maabbet ha gayret. bizim sadece helal ekmegimiz var... o yeter >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mutfakta para buldum, koştum doğalgaz aldım biraz önce. Makarnam pişiyor şimdi. Mutlu son =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bi dahakine önce suyu kaynat, tencereye dök. icine yag, tuz. tabi italyanlar gibi al dente istoorsan sadece tuz, ve azcik haslama. ondan soora makarnalari dök! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Su tencereye girdikten 15-20 saniye sonra kaynamaya başlıyor. Yıllarca böyle yaptım =) Tuzu pişirirken koyuyorum ama yağı piştikten sonra yemek tabağına zeytin yağı dökme yöntemiyle hallediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 normal makarna nasıl yapılır diye mi tartışıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gerci öyle de olur yaa. önce makarnalari koymana takildim ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ahaha ona ben de takıldım komik olmuş....he bir de azcık yağa dökülür suya makarnaları atmadan evvel yapışmasın diye. sen pişirdikten sonra koyuyorsan topak olmuyorlar mı??? bu arada çok pis canım çekti makarna yapmaya gidiyorum domates soslu...:=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Olmuyor. Suyu da tam koyuyorum, su bittiğinde kapatıyorum. Süzgeç filan da kullanmıyorum. Az pişmiş ile orta pişmiş arası bir şey oluyor. Belki çok su koyup pişirmeye kalksam uzunca yapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bu arada GTO'nun yirminci bölümüne geldim. Ne güzel şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Makarnayı tabağa koyduktan sonra zeytinyağı gezdirenlere tavım arkadaşım yazlıkta 2 hafta boyunca aynı yöntemle makarna pişirince makarnadan tiksinirim oldum. Bu arada bir dahakine cattle'ın içine makarnaları koyup haşla, elektrik rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar