LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 medevial total war'u çekiyorum ve bitti bitecek. ama dosyalarını ne yapacağımı net bilmiyorum. sanırım bunları açan dosyalar varmış, aratıp bulabilirmişim. ama birisi ayrıntılı anlatırsa sevinirim. şimdi bi normal koskocaman 2 oyun dosyası var, cd1-2 olarak ve uzantıları ".bin"; bunlar dışında da iki tane ufacık ".cue" uzantısı olan dosya var. ne edeceğim, nasıl açacağım bunları bilgisayara? ama benim asıl derdim, oyunu cd'ye atmak. birileri burada bir forumda nero'nun içinde cd imajı gibi bir seçenek olduğunu söylemişti ama bulamadım. anladığım kadarıyla bu dosyalar, normal oyun cdsi gibi yapılabiliyormuş, doğru mudur? doğruysa nasıl yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Nero Express i açarsan orada Disk image gibi bir seçenek var ona tıklıyorsun sonra bu senin .cue dosyalarını browse dan seçiyorsun sonra boş cd ni cd-writer a taktıktan sonra next demen ile birlikte oyun cd'ye yazılmaya başlıyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bin dosyalarını napıcam peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yukardakinin disinda bi de daemon tools diye bi program var onu indirip kendi bilgisayarinda sanal bi surucu yaratip oyunu harddiskinden de oynayabilirsin..[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bin ler önemli değil .cue yi dediğim şekilde yap cd ye oyunu basar oradan oynarsın.Ya da dediği gibi Deamon Tools da olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yani bu kendisi bin dosyalarını buluyor mu? benim bir şey yapmama gerek yok mu? bunu mu diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Evet eğer çektiğin şeyin içinden bir cue ve bir bin dosyası çıkmışsa gerek yok.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Alcohol %120 adli programi indir Image burning wizard ile .bin .iso .cue vs dosyasini goster gerisi normal cd yazar gibi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Veya Sabit Diskin de sanal bir cd okuyucu yaratıp oradan okutup cdye yazmadan oynayabilirsin, tabi yer sıkıntının olmaması lazım ama bu şekilde daha iyi hiç olmazsa beğendiğin oyunları cdye yazma şansın olur. www.daemon-tools.cc adresinden Daemon Tools adlı programı çekersen bu işler için sana yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 deamon tools indir binler onemlid egil demis biri karistirmis, binler asil dosyalar sonucta :) cue lar hatali olabilir delirebilirsin en sagliklisi deamon un drive sayisini 1 e cikart, sonra tekrar taskbardaki butonuna sol tikla, unmounted yazan drive i sec, all files i goster de cikan menuden ve bin dosyasini sec istedigin setup sirasinda cd degistir dediginde ayni seyi yap[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 NERO varsa kasma daemon tools'u. Nero'nun file menüsünde Burn Image seçeneği var. Onu seç sonra git o cd1 için olan .cue dosyasını seç. Zaten sadece cue ler görünür o dizine girdiğinde. Zaten cue'nin içinde .bin dosyası belirtilmemişse hata verir. .cue dosyasını notepad ile açabilirsin. orda " ler içinde bin dosyası belirtilir. Bazen "hedecd1.bin" yazması gerekirken "f:hehedecd1.bin" felan yazabilio ordaki fazlalıkları atıp kaydedersin o zaman sorun çözülür. Tabi hata veriosa böyle yapacan.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 daemon iyidir ve gereksiz yerede dosyayı tekrardan yaratmak zorundada kalmazsın[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yahu cok acaip bi sey oluyor. nero'yu açıyorum, cd imaji hedesinden seçiyorum .cue dosyasını, sonra "nasil yazayim abi" tarzı bir menü çıkıyor ve bu menü sürekli tekrarlanıyor. yani üstüste bir sürü açılıyorlar ve sonunda crash oluyor program.(menüden write desen de, yine crash oluyor ve bu sefer crash olduktan sonra cd write hedesi başladığı için sürekli dönüyor, çıkarılmıyor reset atmadan) hö diyorum? [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 30 Eylül 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Alcohol %120 adlı programı dene bi de.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 tamam oldu teşekkürler.. ama çekmez olaymışım, ne kiro oyunmuş bu be ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Klavyeden bir tuş basılı kalmıştır belki ama nero kafayı bozmuş da olabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 heh geç kalmışın oynamak için, strateji deyince ben starcraft gibi değil total war serisi gibi oyunları anlıyorum artık.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: BombaciMulayim, 30 Eylül 2004 06:31 tarihinde demiş ki: ama çekmez olaymışım, ne kiro oyunmuş bu be ehoe heheh bu kadar güzel mi yorumlanır bir oyun ya heheh güldüm öğleden sonra öğleden sonra.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar