Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çekilen oyunu cd'ye veya bilgisayara açmak..

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

medevial total war'u çekiyorum ve bitti bitecek. ama dosyalarını ne yapacağımı net bilmiyorum. sanırım bunları açan dosyalar varmış, aratıp bulabilirmişim.

ama birisi ayrıntılı anlatırsa sevinirim. şimdi bi normal koskocaman 2 oyun dosyası var, cd1-2 olarak ve uzantıları ".bin"; bunlar dışında da iki tane ufacık ".cue" uzantısı olan dosya var. ne edeceğim, nasıl açacağım bunları bilgisayara?

ama benim asıl derdim, oyunu cd'ye atmak. birileri burada bir forumda nero'nun içinde cd imajı gibi bir seçenek olduğunu söylemişti ama bulamadım. anladığım kadarıyla bu dosyalar, normal oyun cdsi gibi yapılabiliyormuş, doğru mudur? doğruysa nasıl yapabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

deamon tools indir
binler onemlid egil demis biri karistirmis, binler asil dosyalar sonucta :)
cue lar hatali olabilir delirebilirsin
en sagliklisi deamon un drive sayisini 1 e cikart, sonra tekrar taskbardaki butonuna sol tikla, unmounted yazan drive i sec, all files i goster de cikan menuden ve bin dosyasini sec istedigin
setup sirasinda cd degistir dediginde ayni seyi yap[signature][hline]...valla!
Sosyal ağlarda paylaş

NERO varsa kasma daemon tools'u. Nero'nun file menüsünde Burn Image seçeneği var. Onu seç sonra git o cd1 için olan .cue dosyasını seç. Zaten sadece cue ler görünür o dizine girdiğinde. Zaten cue'nin içinde .bin dosyası belirtilmemişse hata verir. .cue dosyasını notepad ile açabilirsin.

orda " ler içinde bin dosyası belirtilir. Bazen "hedecd1.bin" yazması gerekirken "f:hehedecd1.bin" felan yazabilio ordaki fazlalıkları atıp kaydedersin o zaman sorun çözülür. Tabi hata veriosa böyle yapacan.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu cok acaip bi sey oluyor. nero'yu açıyorum, cd imaji hedesinden seçiyorum .cue dosyasını, sonra "nasil yazayim abi" tarzı bir menü çıkıyor ve bu menü sürekli tekrarlanıyor. yani üstüste bir sürü açılıyorlar ve sonunda crash oluyor program.(menüden write desen de, yine crash oluyor ve bu sefer crash olduktan sonra cd write hedesi başladığı için sürekli dönüyor, çıkarılmıyor reset atmadan)

hö diyorum?

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 30 Eylül 2004 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heh geç kalmışın oynamak için, strateji deyince ben starcraft gibi değil total war serisi gibi oyunları anlıyorum artık.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...