Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 adam akilli fenerli bile sallamiyor ES nin yazilarini rahat olun sdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dalga geçmiş abi heralde Bilica'nın pozisyonundan sonra tertemiz maç yönetti diyerek.. Ama ben şöyle düşünüyorum keza kuddisi o kadar akıllı değildir ; bir el ile temas görmüş ama yanlış görmüş o karambolde normal olabilir diyicem ama iş kuddisi olunca diyemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://fanatik.ekolay.net/Evet-Penaltiydi_3_Detail_34_238798.htm Aykut evet penaltıydı demiş afferin adama valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bariz penaltı o pozisyon, şimdi youtubedan birkaç kere daha izledim. geçen maçın telafisi diyecem de, öyle de değil, geçen maçta da iki tarafın da golü yenmişti çünkü. mazlumu koruma politikası muhtemelen. çünkü o kadar bariz şekilde yön değiştiren topu farketmemenin pek bir imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 lucianoyu hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 emek hırsızlığı kayseri belki de o 1 puan yüzünden küme düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yanlışın var doruk emek hırsızı keitadır melodur elmanderdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 En büyüğü unutmuşsun red en büyük emek hırsızı Arif'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 EricCantona said: http://fanatik.ekolay.net/Evet-Penaltiydi_3_Detail_34_238798.htm Aykut evet penaltıydı demiş afferin adama valla... geçen hafta yediler ya burdan bağladılar olayı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bırakın bu dramaları şu halinizle dünya üzerinde oksijen israfından başka bir şey yapmıyorsunuz. Geçen hafta bizim son saniye golümüz verilmemiş burada bir emek hırsızlığı olmuyor da, bizim tdmizin bile cesurca söylediği hakemin vermediği penaltımı emek hırsızlığı oluyor? Geçen haftalarda çalınan katliam niteliğindeki penaltı standardında düdük çalsalar, sanırım her maç en az 5 penaltı olur. Evet emek hırsızı Boksör Keitadır standart bir lig maçında rakibine hakeme çaktırmadan arkasından kafa atan Melodur. Mümkünse burada ağlamayın gidip tff kapısında ağlayın, gerçi fark eden bir şey yok ortada hakemler şu 4 haftada diğer takımlarda dahil olmak üzerine Fenerbahçe lehine/aleyhine katliam gibi kararlar veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 emek hırsızlığı lafına (kasıtlı olarak gözardı edilmediği, yani hata sonucu verilmediği sürece) karşıyım. ama "geçen hafta bizim gol verilmedi" lafı son derece yanlış bi savunma. Aynı mantıkla geçen hafta Manisa'nın da buz gibi golü verilmedi. Hatta o gol geçerli sayılsa fenerin o panikle kendi golünü atıp atamayacağı bile belirsizdi. E o zaman geçen haftadan "alacağınız" yok. Sadece fenerbahçe (manisaya göre) çok daha ünlü ve fazla taraftara-yandaşa sahip olduğu için daha çok sesi çıktı. O yüzden öyle yorumluyorsunuz. Bu emek hırsızı muhabbeti de kabak tadı vermeye başladı. Biri sert çirkef oyuncuya der, bi başkası hatalı hakeme, öteki yöneticiye, bi başkası sahaya inip puan kaybettiren taraftara, sonra biri e şikeden yargılanıyosunuz daha büyük emek hırsızlığı mı var der, böyle sürüp gider bu. Abartmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 şikeden dolayı başkanı ve bazı yöneticileri içeride bulunan bir takımın emek hırsızlığından bahsetmesi çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu sleep ne gaz adam ya adam her konuda çıldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 işine gelmedi mi gaz değil mi heh temsili tüpçü @rewendor o verilmeyen buz gibi gol dediğin asıl buz gibi ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yok öyle bir şey, adam temiz orada. bilica sağolsun göstere göstere bozuyor ofsaytı. hatayı telafi etmek için fenerden de gol saymamazlık etti hakem dengeledi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi rew ben sana diger topicte'de soyledim videoları koydum, ne hikmetse senden baska ofsayt degil diyen yok o pozisyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 tutup video koymaya bile gerek yok o pozisyonun ofsayt olmadığını düşünüyorsan bence art niyetli düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 orda ofsayt falan yoktu yan hakemle konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar