Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformice fanart anketi

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Sırtlarında peynir olması açlık > ayı yiyelim fikrini ikinci plana atıyor. Ama bi taraftan da gözlerdeki o aç bakış var aya karşı. Macera açlığı mı yoksa oburluğun açlığı mı belli değil, bence iki yere de yorulabilir.

Ha ben macera dedim resmi ilk gördüğümde ve ona oy verdim, ama biraz daha dikkatli bakınca YİYELİM alt metni var sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i55.tinypic.com/vfdpf.jpg
Ortadaki farelere bakarsak ön tarafta bir tane asker,yanında muhtemelen yemek eleştirmeni, orta sırada fötrlü, monoclelı ve arkası dönük oldugu için tam kestiremedigim bir fare daha. Onun arkasında güneş gözlüklü film yıldızı (to the moon diyerek daha da theatrize ediyor hatta) ve onun yanında muhtemelen somaliden evlatlık aldıgı çocuk var. En öndeki ve en arkadaki fakir fareler balonların ayarlarını yapiyor. Ortada aşağa bakan fare de geminin dengesini ve yüksekligini sürekli balonculara haber veriyor.

Açıkça görülüyor milyondolarlık bir tur şirketi gezegenin en seçkin ve en elit farelerini aya tatile gönderiyor. Neticede uzay turizmi diye bir şey var. Aya peynir almaya gidicek olsalardı fakirleri gönderirlerdi kendileri yatarlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...