Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v318/Cuce/1315850736934.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Açıkçası ay - fare - peynir üçgenini kavrayamadım ilk başta ama anketteki seçeneği görünce hıııı dedim. Farelerin gözlerinde o iştahı, umudu görmek lazım, eğer çıkarımın o olması isteniyorsa ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oley hamburger yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Peynir ayı yiyelim! i okudugm halde anlamadım başta. onu akla getiricek keskin bi unsur göremedim.80 günde devrialem yapcak gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 dimi bencede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sırtlarında peynir olması açlık > ayı yiyelim fikrini ikinci plana atıyor. Ama bi taraftan da gözlerdeki o aç bakış var aya karşı. Macera açlığı mı yoksa oburluğun açlığı mı belli değil, bence iki yere de yorulabilir. Ha ben macera dedim resmi ilk gördüğümde ve ona oy verdim, ama biraz daha dikkatli bakınca YİYELİM alt metni var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 sırtlarında erzak taşıyor olmaları beni de yanılttı ilk gördüğüm "aya gidelim holey!" idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 yolculuk uzun, acıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 farelerin peynir sevmesi olayi efsane oldugu icin ayla alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Peki hepsinin sırtına bağladığı peynirlere NE DİYECEKSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 o da benim teorimi destekliyor. sen yola cikarken sirtina ekmek mi bagliyorsun? yoo. onlar dekorlu sirt cantasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://i55.tinypic.com/vfdpf.jpg Ortadaki farelere bakarsak ön tarafta bir tane asker,yanında muhtemelen yemek eleştirmeni, orta sırada fötrlü, monoclelı ve arkası dönük oldugu için tam kestiremedigim bir fare daha. Onun arkasında güneş gözlüklü film yıldızı (to the moon diyerek daha da theatrize ediyor hatta) ve onun yanında muhtemelen somaliden evlatlık aldıgı çocuk var. En öndeki ve en arkadaki fakir fareler balonların ayarlarını yapiyor. Ortada aşağa bakan fare de geminin dengesini ve yüksekligini sürekli balonculara haber veriyor. Açıkça görülüyor milyondolarlık bir tur şirketi gezegenin en seçkin ve en elit farelerini aya tatile gönderiyor. Neticede uzay turizmi diye bir şey var. Aya peynir almaya gidicek olsalardı fakirleri gönderirlerdi kendileri yatarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ama transformice'ta peynir topluyolar hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ama transformice'ta macera yasıyolar hep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ya aptal ikinci sayfaya geçince benim post'um kaynadı. PEYNİR DAHA ÖNEMLİ MACERADAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 peynir sadece bir araçtır, hayat ise bir macera! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ama fareler aç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 PÜFFFFFFFFF ne istiyosun yemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 macera dolu bi yemek istiyorum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ne kafası yaşiyorsunuz lan siz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar