Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bot tavsiyesi merhaba!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bide marl00nun koyduğu tarz da bana hep güzel gelmiştir ama arkadaşın biri bunlar için "pezemenk ayakkabısı la o" dediğinden beri bi farklı bakıyorum maalesef o_O
Mesaj tarihi:
yumurta topuğu fln değil bu yarı boğazlılar var ya ona kasten dediydi.yarı boğazlı çizme görünce hep aklıma o çocuk ve dedikleri geliyor artık.ben de beğeniyorum bu tarzı ama yani benim için mümkünse kotun altındaki haliyle kalsın,o yarı boğazı görmiyim
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

Abi bırak,git bi hotiçe filan bak bakalım pezevenk ayakkabısına benziyo mu?Yumurta topuk sivri burun ayakkabı mı ki pezemenk ayakkabı olsuN=?

hotiç'de sadece görüntü varmış söylenilenlere göre. bir ara tarzına kanıp alıcaktım, sağda solda okuduklarımın çoğu olumsuz olunca vazgeçtim.
Mesaj tarihi:
Nike ACG botlari var all condtion gear,ben aldim cok memnun kaldim tavsiye ederim onun disinda Camelin botu ustune yok,adamlar yapiyor.Yesil kundura getirtiyordu bazen saglam modelleri./kozyatagi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Vargath said:

Erzurum diyorum, dağ diyorum, sabah ayazı diyorum. Ayaklarıma koyun postu bağlamayı düşünüyorum.

ahah memleket rage yapanlar önersin sana bitane

said:

yörenin insanları senin söylediğinin aksine sıcak kanlıdır, bok atma memleketime! ayaklarım üşüdü dersen birkaç tanesi hemen ayaklarına sarılır, onların üstünde yürürsün. kızların kaşlarından yapılma çoraplar da çok sıcak tutar kışın.

• Yeni Oluştur...