Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1GB paketle neler yapilabilir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha 12 gun once 1gb paket aldim.dun mesaj geldi %80 i bitirmisim.yaptigim sey facebook,twitter paticik.arada bir de youtube dan bi klip izlerim nadiren o kadar.cogu zaman da opera mini kullaniyorum.bu kadar cabuk bitmresi normal mi yoksa biseyler mi yemistir kotayi?
help.
Mesaj tarihi:
ne yaptigimi yazdim iste, onlar bitirir mi? androidde programla bakabiliyorum,kurdum bakalim...
otomatik esitlemeden killaniyorum biraz...kapali su an ve sabahtan beri 12mb yemisim.
Mesaj tarihi:
youtube videoları opera minide izleyemeceğine göre ya app ya da telefonun media playerıyla izledin. telefonda olsa youtube bağlantı hızına göre kalite sağladığından 720p dayamış olabilir 5-10dk'lık 720p video da 100mb olduğuna göre youtube yemiş bence senin kotanı.
Mesaj tarihi:
Fazla gidiyor. Bana 250mb aylık yetiyor. Email push açık, google sync açık, Android marketten çok arada bişiler indiriyorum, Browser'da dolaşıyorum biraz, yetiyor yani. Seni sömüren bişi var.
Mesaj tarihi:
ya turkcell gormez yandan bana gecirdi ya da dediginiz gibi youtube yedi beni.youtube u default browserdan aciyorum.bi sarkiyi 15 kez dinledim acaba her seferinde tekrar mi yukledi?
bir de.burda.baglanti baya iyi 10mbit cekiyo sanirim.4mb lik programi 5sn de indiriyo. youtube hizli diye gecirmis de olabilir ama baktigim kadariyla hemen doluyodu video.6mb falandir diye tahmin ediyorum.yarin da otomatik veri esitlemeyi acip oyle bakicam.bu saat oldu 14mb daha.
tek ihtimal youtubedan ayni videoyu on kere izlemek gibi duruyo...fatura detaylarinda goruruz artik...
Mesaj tarihi:
pontipati said:

toggie said:

Upload da sayılıyor.

ne boktan iş uploadın da sayılması ya

insanlari nasil somururuz diye kasiyolar iste.sonra da cikip cep anayasasi diye zirvaliyolar.
Mesaj tarihi:
abv youtube. dunku izledigim video 22mb cikti.20 kez izlemis olsam 400mb yapar. o kadar izledim mi bilmiyorum ama baya bi izledim.eger her seferinde tekrar tekrar dl ettiyse gg.

edit:evet suclu bulundu. youtube imis...
Mesaj tarihi:
millet amerikada 4G sınırsıza ayda 80$ veriyor (eee 1000 sms , 1000dk falanda vardı ). Bizim türkcellde bizi nerden söğüşleyeceğine bakıyor. Hayır kazandıkları paralarla bi bok yapsalar gam yemeyecem.

Türkcell telefonu T20 dedikleri Huawei.
Ar-ge desen Üniversitelere yapılan fikir yarışmalarından topluyorlar.

ne oluyor bu para yav
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Turkcell (td)

Yavaç mavaş ama, Cepnet (tu)

evde vodafone cekiyo olsaydi hatti tasiyacaktim zaten sirf su sinirsiz muhabbetine. turkcell kol gibi geciriyo.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

toggie said:

Upload da sayılıyor.

ne boktan iş uploadın da sayılması ya

upload sayılmasaydı günümüzde herkez birşeyin yayınını yapardı.
turkcell upload hızınıa sınır koymadıgı için herkez abanırdı birşeyleri ucuz şekilde upload etmeye.
  • Yeni Oluştur...