Cacik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bi metin yazıp copy lemiştim , başka yere paste etmeyi unutmuşum ve başka birşey copyledim o arada , bi önceki copy ye ulaşma imkanı varmıdır windows da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 O yazdığın sekmeye browser'ına göre ctrl + shift + t yada ctrl + z ile gidip, yazı yazdığın ekrana kadar geri gitmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 clipboard log tutan programlar var çok sık gerekiyorsa öyle bir şey.. diğer türlü yok diye biliyorum bi çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 geçmiş olsun, zaman kaybetmeden yeniden yazmaya başlamanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar