aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kottan herseyin oldugu ve giyildigi donemi gecmedik mi ya, rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 amerikayı yeniden keşfediyoruz diyolar ya işte pişkin pişkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 pogodi said: çok sex dicem ben mesela bi hareketlenme oldu bile. BU İŞE YARIYOR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ÇANTAYA BAK daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Hayır kıvancın kotu karıya nasıl olacak abi? İncecik karı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 karı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Pardon BAĞYAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 benim bi dansçı kuzen var kızlardan ince beli vardı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BAĞYAN değil melek melek abi bişi sorucam da kotun modası geçeli 20sene falan olmuyor mu? rc kola ilk türkiyeye girdiğinde kot modaydı abi. milletin dizlerin vurduğu lee cooper reklamı falan vardı... çetin abi bilir bunları. eski zamanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Uuuvak Uuuuvak lii KUUUUPIIIIIR Bildim ben seni dasaa kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Kız kainat güzeli olsa farketmez o reklamda. ABV mavi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu "çok sev" gibi klişe şeyleri kızlar hakkaten bayılıyor mu... maşallah kıvanç tatlıtuğ'a ego masturbasyonu yaşatma amaçlı bi reklam olmuş. "o bi vahşi, o bir süpersonik, o bir ilah" tripleri felan. onun dışında reklam neyi anlatıyor, yeni kot mu çıkarmışlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 NoTwisT said: Uuuvak Uuuuvak lii KUUUUPIIIIIR Bildim ben seni dasaa kardes. AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH sevindim işte o reklamlar http://www.youtube.com/watch?v=MUSGIKiftI4 http://www.youtube.com/watch?v=FvCiOO6zNQU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok sev'in nesi klişe? ben ilk defa duydum hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 duştaki nazar boncuğu gözleri yapan postçu ölsün dicem de tanıdık falan çıkar diyemiyorum. marangoz kıvanç'ı beğendim, her erkek hobi olarak marangozluk yapmalı bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok sev ne ya. bende bundan sonra hapşırana 'mat ol' falan dicem. yada 'çim biç' 'kıl sök' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 dasaaa said: NoTwisT said: HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH sevindim işte o reklamlar böle kalca kalmadı artık dünyada be. hepsi armut gibi şekilli şekilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 forgiver said: çok sev bu trend olmasın yeter çok geç http://westernrifleshooters.files.wordpress.com/2011/06/shut_down_everything_by_brunowskisigs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 reklam olarak baştan aşşağı rezalet ama tutar bu maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yav said: kadına odaklanmayıp hala kıvanca takmak nedir abi nası bir haldesiniz vahlar size mis gibi dikik popo var reklamda kaç defa gösteriyolar asdsadas hala kıvanç allam yareppim seks ile satmak ok, sırf bize mi satacaklar peki ya? az uygar olun :DChp kadın kolları başkanı konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… seigen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Gizliden de bir apple reklamı var ipad, ipod falan. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yav said: çok sev'in nesi klişe? ben ilk defa duydum hayatımda. "çok sev gibi" dedim, çok sev klişe laf demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kot ceket rezalet birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 90 ların vazgeçilmezi, kot gömlek kot ceket kot ayakkabı. leton? oh yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 forgiver said: çok sev bu trend olmasın yeter çok geç http://westernrifleshooters.files.wordpress.com/2011/06/shut_down_everything_by_brunowskisigs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 reklam olarak baştan aşşağı rezalet ama tutar bu maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yav said: kadına odaklanmayıp hala kıvanca takmak nedir abi nası bir haldesiniz vahlar size mis gibi dikik popo var reklamda kaç defa gösteriyolar asdsadas hala kıvanç allam yareppim seks ile satmak ok, sırf bize mi satacaklar peki ya? az uygar olun :DChp kadın kolları başkanı konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Gizliden de bir apple reklamı var ipad, ipod falan. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yav said: çok sev'in nesi klişe? ben ilk defa duydum hayatımda. "çok sev gibi" dedim, çok sev klişe laf demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Kot ceket rezalet birşey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 90 ların vazgeçilmezi, kot gömlek kot ceket kot ayakkabı. leton? oh yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar