küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bugün denizin üstünde hortum vardı, ne sıcağı bitti o dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ya burası peeert resmen..Bi yağmur yağdı elektrikler gitti, digiturk sinyal almadı.Trafik desen aynı sekilde pert, trafik lambaları çalışmıyor ve bunlar sadece az miktarlı bir yağış yüzünden oluyor. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Prag, Paris, Cape Town, Johannesburg, Barcelona, Porto, Lizbon, Atina, Selanik, Varşova, Bang Kok, Miami, Amsterdam, Münih, Frankfurt, Kahire, Kuala Lumpur, Jakarta, Mexico City ve daha nereleri gördüm... Ulan hepsi bir Taksim Beyoğlu etmez beee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 11 sayfa ne konuştunuz maşallah,ayrıca kalabalık olmasa ve toplu taşımada konserve misali gitmesen istanbul > izmir ama öyle bi olayı olmadığı için hep tersi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Az mı yokartık. Atatürk Parkından Dedeman tarafları gözükmüyordu. dylanN said: Ya burası peeert resmen..Bi yağmur yağdı elektrikler gitti, digiturk sinyal almadı.Trafik desen aynı sekilde pert, trafik lambaları çalışmıyor ve bunlar sadece az miktarlı bir yağış yüzünden oluyor. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yuav bırak 4-5 ay acı cekiyorsun akdeniz bölgesinin tamamında hergün iki kere banyo yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Akşam saat 5-6 gibi havaalanı tarafından dedemana doğru trafıkteydım henuz baslamamıstı yagmur bir iki şimşek çaktı daha sonrasında zaten ne elektrik kaldı ne de trafik küheylan said: Az mı yokartık. Atatürk Parkından Dedeman tarafları gözükmüyordu. dylanN said: Ya burası peeert resmen..Bi yağmur yağdı elektrikler gitti, digiturk sinyal almadı.Trafik desen aynı sekilde pert, trafik lambaları çalışmıyor ve bunlar sadece az miktarlı bir yağış yüzünden oluyor. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 O saatlerde başladı bu tarafta da, ama bildiğin 1 saat yardırdı. Az demek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok yağmadı gene de.10 dk yağıp evden botla çıkılan yağmurlarını da gördük antalyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 şişme bot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 İstanbul... Şiir gibi şehir. Bazen kafiyeli, bazen Küçük İskenderinkiler gibi dan dun... Bazen aç karına bir şişe votkayı fondiplemek, bazen dostlarla yenilen güzel kayıntının üzerine kara kapak efe dolu dubleleri tokuşturup içtikten sonra "ohhh" diyerek bardakları masaya bırakmak... Bazen sevgilinin ilk öpücükteki masumiyeti, bazen sevgiline sırtını dönüp yatmak. Bazen üst üste, alt alta otobüste, metrobüste giderken leşş gibi terlemek, bazen Bebek'te bir banka oturup mis gibi deniz kokusunu içine çekip martıları seyrederken üşümek. Bazen kalabalıkların mideni bulandırdığı, bazense 24 saat insanlarla dolu caddelerin içini ısıttığı şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya bi durun şunları okuyan da istanbulu güzel bişi sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben farklı yerde yasıyorum kesin hiç kullanıcı dostu bir sehir deil arasıra ugra yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 antalya mı ankara mı deseler düşünerek karar vermek zorunda olduğun bir şehir daha ne kadar kötü oabilr ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 cetintas said: Bazen aç karına bir şişe votkayı fondiplemek http://www.thefastlaneforum.com/attachments/failure-mistakes-goofs/2515d1311278520-met-slowlaner-corporate-sheep-today-made-me-angry-cry-cool_story_bro_girl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 İstanbul gezilecek görülecek şehirler sıralamasında birinci, yaşanacak şehirler sıralamasında sonuncu olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 HDGAJKSJDGHAKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 istanbulda yaşanır mı abi.güzel falanda çok kalabalık fakirleri köylerine geri göndermemiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 istanbul sadece dizilerde guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bende uniyi istanbulda okudum baktim fakirim, cektim gittim hemen bak hic rahatsizlik vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 klişelerin ahenkle dans ettiği bir topik olmuş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bana klise olmayan bisi sole sana hava durumunu soliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 çok sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 istanbulda paran olacak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar