Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaa (td) bu sefer güldürmedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: kafasini cama sikistirip... ne dasaaa aslinda iffetmiymis?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 o hareketin patenti dasada, dunyada ilk yapan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 fatmagül olmasın, sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 15 romanım 48 hikaye kitabım var. vurun çalı süpürgesine hıyarları da keserler bir itin yalnızlığı köpek öldürenler koğuşu fakir atın çiftesi havva hanımı nasıl inletti a4 kağıt kesiği gece lanetinin titrek kokusunu mum ışığında hissettim format at bana diyen müdür kızı pekiyili elbisenin çikolata sosu gibi kitaplarımı illa ki okumuşsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gene tezde tikanma olmus analasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: o hareketin patenti dasada, dunyada ilk yapan o. abi ben forever alone olduğum için kendi kafamı cama sıkıştırmıştım ama bi sn bu sakarlığımdan da olabilir aslında evet arabayı temizlerken kafamı yanlışlıkla sıkıştırmıştım cama. ben kimse görmedi sanıyordum halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: gene tezde tikanma olmus analasilan. bende oldu abi tıkanma. genizde bi tıkanma var. GULP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 0ne said: fatmagül olmasın, sakın. evet de onu viski ile degil, tiner ile marine etmis olabilirler anca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 vaniLLe said: 0ne said: fatmagül olmasın, sakın. evet de onu viski ile degil, tiner ile marine etmis olabilirler anca! bak simdi sen öyle diyince üzüldüm, dasaama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kızı tinere bandırıp makyajdan arındırıyorum.. bi gün bi fahişe demişti ki "güzel bi kızı ancak tinere bandırdıktan sonra farkedebilirsin" bu kalıp gizmodo'da bi iddia sonucu kullanılmış konu başlığıydı bu arada. goldbaren ile ne zamandır kullanmayı düşünüyorduk. bugüneymiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 onuniçin bembeyazım ya rengim attı benim normalde zenciydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 and the oscar goes to dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben de metroda hep biriyle karşılaşıyorum. anlatim mi panpalar. abovvv panpa da dedim ya allah bildiği gibi yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adamin topicigine cokup primlerini absorbe etme abi, ac kendin kas baska yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sütü de açtım içiyorum bi köşede topiği prim yaptı diye bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar