Flassh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 söylerken peltek söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 arkadaşın yapacağı şu, ne okuyosunuz? diye soracağımı düşünme çünkü okuduğun kitapla ilgilenmiyorum. tanışabilir miyiz? diyceksin. işte pro hareket şurda ortaya çıkıyor, ne okuyosunuz? dan sonraki "es" i çok iyi ayarlaman gerek, çünkü duruma ve tepkiye göre ya kitap muhabbetini devam ettirip sadece orada bırakırsın, ya da lafı ağıza tıkayıp erkekliğinin vurgusu ile başarıya ulaşabilirsin. hadi bu da benden kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa said: abi geyik için bile olsa benden fail olmayın. LÜT FEN 0ne hariç. beni niye katıyon bilaer? çkşarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 iki topic arasi kac ay gecmis halen kiz dahil olmamis olaya. bi sonraki sezon kizli replikler gelince biri beni alintilasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 mrb... ben gördüünüs gibi mutlulua giden 8. yol oluorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi sen ancak slm ben hindistanlıyım ve cam kenarından biraz çekilirseniz tren sörfü yapıcam http://www.youtube.com/watch?v=3-gmsh2cEMM diyebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 al o aldığın kitabı eline, ya da aynı yazarın başka kitabını. beeele gözüne gözüne sok kapağı, o gelsin sorsun istiosa. nasıl? hem de karizmana karizma katar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hatta bakarsın o gelir, 8. yol benim diye sonra tabi kan ter içinde uyanırsın o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 read me the your best book demezsen uyanmazsın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kitabı yere atıp "başlatma kitabına!" da diyebilirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 olm otobüste trende gordugunuz kızların peşine düşerseniz aylarca.tabi kızlar reröre dersiniz ahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaaa said: kitabı yere atıp "başlatma kitabına!" da diyebilirsin bence ama sonrasında mmfffs öp beni şapşal diye devam etmesi lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yok genelde öle diyince "õ_Ô NE?" diyorlar minibüsten inmeden önce müsait bi yerde! diyorum sonra öp beni şapşal diyip kimse öpmezse dövmeden ve linç girişiminden önce açık kapıdan atlayıp uzaklaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 sen sandığımızdan da foolish casanova çıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hiç sorma bi keresinde bi amca öpmeye kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bıyık sevmiyorum diyip kibarca reddetseydin. reddettin dimi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 camı kırıp asfalta atladım ve yerde 4-5 takla attıktan sonra arkadan gelen aracı durdurup "come with me if you wanna live" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ee soora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 now i have a book hohoho demiş mcclane rpsi yaparak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kadın şaşırdı camı açıp siz ingilizce mi konuşuyorsunuz dedi. yeah maaan dedim tiiç mi yor best ingliş dedi. parlak ceketimi çıkartıp yere attım ve boynundan tutup onu camdan çıkartıp yere çaldım. sonra da arabasını çaldım ve üstünden geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 cool story kankut (tu):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya abi AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kafasini cama sikistirip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bi ara devamını da yazarım. bi keresinde tanışalım mı dediğim uzun saçlı afet tarzan rıfkı çıkmıştı. ceviz ağacından düşmüştüm. erkeklerde uzun saç çok gay isimli kitabımda anlattım bunları hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 dasaa bence sen roman yazmalısın. yeni bi tolstoy olabilirsin dostum, go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar