reyou Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ayri bi basligi haketti bu olusum, sorularimi burdan sormak zorundayim. google dan arayip bulamadiklarim oluyo. ilk olarak; 1- su intellisense olayi, simdi ben ctrl + space yapmadan gelmiyo suggestionlar, ama ben visual studio gibi olmasini istiyorum (gerci direk herseyi VS gibi olmasini istiyorum ama neyse) yani direk yazarken intellisense gelecek, varmidir bi yolu? 2- bide diyelim R.id yazdim suggestionlar geldi, illaki secmek icin enter tusuna basmam lazim, bunu tab tusu ile nasi yapabilirim? 3- Find in solution gibi bisi varmi? yani mesela anahtar kelime var "Earthquake" bunu projenin tum dosyalari icerisinde nasi aratabilirim kisayolu var mi? dahasi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 3- Ctrl + H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 1- http://iitdu.forumsmotion.com/t671-eclipse-auto-completion-without-ctrlspace Yalnız Eclipse biraz daha yavaş olduğundan ilk bir kaç harf girip sonra auto complete'i kendin başlatman daha hızlı olabilir. Deneyip bakman lazım. Hangisi işini görürse artık... 2- Yok galiba: http://stackoverflow.com/questions/3663015/change-hotkey-for-autocomplete-selection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 namespace'e göre arama varmı peki ? yani mesela: com.oce.lib.test namespace'sinin içinde bulunan classları filan istiyorum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ctrl + H -> Java Search altindan wildcard ile aratabilirsin. super.namespace.* gibi. Özelliklerden de kütüphanelerde ya da JDK'de arasin mi, sadece class tanimlarini mi istiyosun, referans mi istiyosun gibi filtreler secebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar