aente Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ram:12GB DDR3 RAM gerisini okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 önemli olan kısım oraya kadar olanı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 malmısınız ya sokakta mercedes görüncede gereksiz ıyy mı diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gerçi diyosunuzdur siz allahın gebeşleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tabi olm herkesin triportörle işe gidip gelmesi lazım. sdfg mercedes neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 alet güzel para sıçsam bende alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Masaüstü alienware tarz olarak şekil olarak baya hoş görünüyoda bu cidden çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çok para vermişsin, kazıklanmışsın, 500 liraya alırım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 güle güle kullan. hiç beğenmedim. bedavaya versen utanırım kullanmam doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gule gule frag al oyun oynamak icin laptop alinmasi anlamsiz geliyo bana, cok mecbur olunmadikca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hayırlı olsun güle güle kullan topikteki fakirlerin kokusu bizim eve kadar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Seele said: vayy zengin bebesi 4k'ya laptop aliyor biz kuru ekmek bulamiyoruz. 1. si agazini topla universiteli bir lamer degilim senin gibi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 1.si bu topicdeki yazan bebe diyee hakaret eden arkadasa diyorum sizin zavalli seviyenize dusmicegim siz yokken paticikde ben vardim ole zengin bebesi tabirini kullanan o vasiyettsiz kisiye diyorum 29yasindayim ben agazini topla unili velet degilim senin gibi ben 10yildir calisiyorum bir laf ederken kelimelerinizi duzgun secin burada laptop konu sahsima yapilan her hakareti mahkemeye tasicagimida unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 liseli galiba asdasd büyükmüş lan :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 intertnette eskindendi o ole agazina geleni herkeze solemek yapmadigim sey degil bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu topic çok iyi ya black niye kastın abi.hiç 30 yaşında olgun bir erkek mesajı değil şu ahah diyip geçsene.nefes almadan yazmışın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: 1.si bu topicdeki yazan bebe diyee hakaret eden arkadasa diyorum sizin zavalli seviyenize dusmicegim siz yokken paticikde ben vardim ole zengin bebesi tabirini kullanan o vasiyettsiz kisiye diyorum 29yasindayim ben agazini topla unili velet degilim senin gibi ben 10yildir calisiyorum bir laf ederken kelimelerinizi duzgun secin burada laptop konu sahsima yapilan her hakareti mahkemeye tasicagimida unutmayin.bu ne bea asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bebe vs. muhabbetlerini tasvip ettiğimde değil ama ne mahkemesinden bahsediyorsun arkadaş. Bize ne o zaman senin aldığın laptoptan. açmasaydın başlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 internetten dava açılabiliyor mu la acaba artık? alienware ile bu işi yapmak çok zevkli olurdu valla düşündüm deX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 BlacKDagger said: 1.si bu topicdeki yazan bebe diyee hakaret eden arkadasa diyorum sizin zavalli seviyenize dusmicegim siz yokken paticikde ben vardim ole zengin bebesi tabirini kullanan o vasiyettsiz kisiye diyorum 29yasindayim ben agazini topla unili velet degilim senin gibi ben 10yildir calisiyorum bir laf ederken kelimelerinizi duzgun secin burada laptop konu sahsima yapilan her hakareti mahkemeye tasicagimida unutmayin. baba sakin. bi soğuk su iç. sakinle. kapalı toplulukların kendi içlerinde kullandıkları belli kalıplar vardır. öle her bişiye alınmayın hemen. ikinci olarak, "mahkemeye taşıyacağım!"dan önce sağda ünlem var ya, hah o şikayet ünlemi bro. ona basarak mesajı şikayet edebiliyorsun. sonrasında da gerekirse yönetim gereken uygulamayı yapıyor zaten. böle bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Adam laptopun parasını tazminat davalarından çıkaracak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Açmasaydın başlığı diye argüman olmaz. Çok saçma. trolünü bölümünü şaşıran üye var ortada. kaldı ki her bölüm öyle oldu nerdeyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tatava olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 adama bebe dediler yaşar usta çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Slint said: Adam laptopun parasını tazminat davalarından çıkaracak herhalde bence masayı yeniler peşin vermiş zaten biriktirip laptop parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar