Mino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 İzleyeniniz var mıydı arkadaşlar. Star Sheriff, Fireball, Colt, April, Outriders, Nemesis, Ramrod uzay gemisi, uzar da gider. Arşivi olan var mıdır aramızda... [Bu mesaj Mino tarafından 01 January 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 severek izlerdim, hatta aratırsan bir de başlık açmıştım hakkında..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.
Mino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 http://stayka.keyspace.de/bish/sr/sr-shots.html http://www.saber-rider.de Kazaa'da bayağı bir bölümü varmış...
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ben ! :) Hala müziklerini dinlerim. Almanca dışında bölümlerini bulsam çekicem ama bulduğum bütün bölümleri almanca yaw :)[hline]?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 seeybırrraydıııırzendıstaaarşeriiiff..[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 ahaha horas ağzımdan aldı.. :-p[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 mükemmeldi.ahh ahhh... dehşetti.karnından silahlar çıkıyodu we bitirici hamle geliyordu hep.ateştopu-cold ahha ahh bide jessi wardı.kusursuz bir çizgiydi.[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man
Unholy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Uzun süre önce izlediğim bir diziydi... Jesse Blue favori karakterimdi...[hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta.. Sana ve senin derinliklerine bakar...
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ramrod kadar karizmatik bi robot yapılmadı sanırım şimdiye kadar veya beni zamanında fazla etkilemiş :) hastasıyım ramrodun, background umdaydı yakın zamana kadar[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kesinlikle severek izlediğim bir diziydi ama ne yazık ki internetteki bölümlerinin çoğu almanca hali ile seyir zevki vermiyor.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Magic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Müziği aklıma ama unutmuşum ben herşeyi :( Çok üzülüyorum böyle durumlarda ben.. Neyse 52 bölümmüş, ben bulayım bunu bir yerlerden yahu..[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Magic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Can you feel the thunder inside Saber Rider! Make a lightning crack as you ride Saber Rider!
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Arıyorum ama bulamıyorum. Kimde vardır bunun bölümleri ya da nereden bulabilirim bir fikriniz var mı ? ( Kadıköy Tılsımda yok )[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
The_Guardian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 harbi muthis otesi bir cizgifilmdi Eskiden ben "ates topuyum" gibi laflar ederdim.. Benzerdik herifle birbirimize Seyde cok uzulmustum.. S kizin babasini Han Solo modeli tas yapmislardi.. adam olmustu ama ..Lol. Birde o Saber Rider in kendisi cok kasisti.. hani anliyorum biri Araba digeri helikopter(ki birde bu herif kowboydu) digeride dogrudan starship kullaniyordu da abi sen nie at kllaniyorsun ki? Motorsiklet kullan baska birsey kullan Nie at? Neyse gecmis bitmis zati :d[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler 1 yaşında
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ah ah şimdi eski anılarımı canlandırdınız ah be ne çizgi film idi saber rider gözümde hala canlanır
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 helikopter değil küçük bir uzay mekiği kullanıyordu Colt :) geyik adamdı... ben en çok jesse blue'yu severdim... april'ı götürmek için çok çabalamıştı ama başaramadı... gül gibi april işin sonunda ateş topu kılına gitmişti... aslında onuda biraz severdim. . [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 Eylül 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar