Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Trans said: abi şimdi anlamadım ben bu uyduneti 5mbite kadar 69 lira diyo,ama adil kullanım muhabbeti yok. aslında neredeyse tüm tarifelerde aynı muhabbet var,bilmem kaça kadar diye.düz 5 mbit bağlantı yokmu.bir de sadece 1-3-5-10 mu var?bunların ortaları yokmu şuna bak bence sen uydunet düşünüyorsan http://www.kablonet.com.tr/kampanya-45-5-Mbps-Sinirsiz-Ilk-5-Ay-39-TL.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Oha kablonet'i ne zaman reslediler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 uydunet abi işte kablonet dediği. devam ediyor yani yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 uydunet'i az araştırdım da memnun olmayan bir sürü insan çıktı karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ttnet al o zaman abi, hayırlı olsun şimdiden. ben tövbe ettim daha bulaşmam mecbur kalmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Trans said: abi şimdi anlamadım ben bu uyduneti 5mbite kadar 69 lira diyo,ama adil kullanım muhabbeti yok. aslında neredeyse tüm tarifelerde aynı muhabbet var,bilmem kaça kadar diye.düz 5 mbit bağlantı yokmu.bir de sadece 1-3-5-10 mu var?bunların ortaları yokmu uydunet e kadar diyor nolur nolmaz diye ama tam hız veriyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şimdi daha tv yok evde ama ekim kasım gibi o da gelir aslında onu da düşünmem lazım bu uydunetin kablo tv şeysi de var ya yalın internet + tv'nin en sorunsuz ve ekonomik ve de sınırsız çözümünü bulmam lazım. ne zor işler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yalın internet dediğin nedir? ona ekstra para ödeniyordu eskiden. uydunetin kablotv beleş kampanyasında modem hediye etmiyorlar bu arada. modem beleş kampanyasında da tv olayı beleşe gelmiyor. ayrıca bi de ttnetin tivibu servisi var tv için, ucuz baya yada beleş. detayını bilmiyorum ama. kablonetin de 10000 dakika voip hizmeti varmış beleş asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 şöyle yap abi,benim verdiğim 5mbite kadar hedesinden al,üstüne bide tv al.zaten sen adsl 8mbite kadar olayında 5-6 mbit alıyosundur,aynı hesaba gelecek sadece kampanya bittiğinde ekstradan 20 lira falan fazla vericek gibisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Aluriel said: yalın internet dediğin nedir? ona ekstra para ödeniyordu eskiden. yalın internet dediğimiz olay telefon bağlatmadan internet bağlanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ne kadar ödüyorsun o iş için ekstra? beleşse iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu arada ttnet adsl kullanan bi tanıdığınız falan varsa onların tivibu aboneliklerinden yararlanabiliyorsunuz uydunet kullanıyor olsanız bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ttnet in adil kullanim hedesi hic başıma gelmedi,geleni de bi burda gördüm o da max 5kişi falandir. eski kullanıcı olmakla alakasi var mi yok mu onu bilmiyorum. kisaca,netlimitsiz 8mbit ten memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi işte en son geçen sene mi daha öncemi neydi,başvuruyodun kullanmıyorum falan filan diyip,ufak çaplı davalar açıldı çünkü. sonra akıbeti ne oldu hiç bilmiyorum.ben mesela ev telefonunu hiç kullanmıyorum,kullanmadığım içinde fatura ödeme sorunum oluyo,gidip yıllık yatırıyorum resmen,çünkü 15-18 arasına kadar telefon kesimi olmuyor :D internetimi etkilemediği içinde biriktirip öyle yatırıyodum. ama kullanamadığım bi alet için o kadar para vermek çok saçma,ayda 15 lira havaya vermek ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi ben şuanda 1mbit sınırsız eski tarife kullanıyorum.49 lira ödüyoruz ayda.100-120 kb/s ile indirebiliyorum.ama daha fazlasını istiyorum doğal olarak.16mbit sınırsız 59 lira.sanırım adil kullanım saçmalığı var ama kullananlar öyle bişey olmadığını söyledi bana.50gb falan galiba adil kullanımı.50 gb'ın yetmesine imkan yok,100-120 gb falan anca yetebilir. ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 8mbite kadar sınırsız dalgasına geç işte,çok küçük bi ihtimal hız düşmesi yaşarsın.ama inan bu çok düşük bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi şimdi şuanda kullandığım 1mbit 49 tl.16 mbite geçip 59 tl ödeyebilirim.niye 8 mbit dedin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 16mbit 59 dediğin kampanyalıdır herhalde,bakmadım fiyatlarına.atıyorum ilk 6 ay 59 dur,sonrasında(ki sözleşme muhabbeti olduğunu düşünürsek) geri kalan 1.5 senede 99 falan verirsen şaşma sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Lol trans. ahahaha ne sözleşmesi. 16mbit sözleşmesiz 59tl/ay ödüyorum. 49 liraya 1mbit kullanmak çok gereksiz bu devirde. 3 ayda 1 terabyte indirdim. Ona rağmen adil kullanım zımbırtısına geçmedi. 1 terabyte... ahahahaha Siz hala 1mbit mi kullanıyorsunuz? Ahan da bu kanıtı... Temmuz da sadece ayın 9una kadarmış. Harbi sömürmüşüm internet... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 edit:gerek görmedim mesaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Hayır sadece bazı insanların karşısındakini küçük görerek prim yapmaya çalışması gibi gereksiz ve low karakterleri var. Bunu aşsan iyi olur trans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 oo kafalar iyi neyse saçma bi konuda senle tartışamıcam şimdi.vaperon ne dese haklıdır (tu) gerçi neye böyle saçma cevaplar verdiği tartışılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 online oynadığım oyunlarda sıkıntı yaşadım hep ttnet ile. daha da gelmem davosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 TTnet Wi-Fi olan yerlerde gidip notebook/Telefonla fln bağlanıyorsun Adsl kullanıcı adınla. Havalimanlarında fln işe yarıyor. http://www.ttnetwifi.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 turkcell superonline fiber internet kullanan var mı? 10mpbs limitsiz 49 TL'ymiş adil kullanım hedehödösü var ama bunda acaba telekomdaki gibi işlemeyen bir şey mi yoksa sınırı geçince çat diye kısıyorlar mı interneti? bana uygun gözküktü bu 10m/49TL telekom'da da 8'e kadar 55 TL, 16'ya kadar 60 TL o neden öyle anlamadı ben [hr] denemesi bedava diye kampanya varmış ilk 1 ay 50mpbs :P sonra kafana göre hiç para ödemeden vazgeçebiliyormuşsun ya da 2 yıl taahüte bağlıyor normal fiyatından... 1 ay denerim ben bunu heralde =p iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar