saturn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu ayın sonunda 1 sene anlaştığım smile adsl anlaşmam doluyor ve memnuniyet derecem ne iyi ne de kötü. 8 e kadar hızlı olanını aldım ama hiç bir zaman 8 le giremedim internete ve arayıp sorduumda suçlunun telekom olduğunu anlatıp durdular. en son fiyatı da 49 tl veriyordum telefon harici. Şimdi kampanyalar nedir. hangisi daha avantajlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ztn adamların 8 e kadar verdiklerinde 8 alacaksın gibi bir iddaları yokki kaç alıyorsun mesela 4-5 alıyorsan bile iyidir.sonuçta hatlar ne kadar destekliyor falan öneml bende 16 ya kadar var 10-11 alıyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Sen şimdi 10-11 alıyosun ya, 8'e kadar yapsan tarifeni 5-6 alırsın. buda böle ilginc bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 telekomu arayınca söylüyorlar ama.yada ilgileniyorlar benim ilk bu tarifeye geçtiğim zaman hatlarda baya problemim oldu.ertesi gün gelip düzelttiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Cuce said: Sen şimdi 10-11 alıyosun ya, 8'e kadar yapsan tarifeni 5-6 alırsın. buda böle ilginc bişi işte. verilen hızın %60-70'i ediyor herhalde. bende de 8mbit var 958kb'yi görüyorum DL'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ben bu internet sağlayıcılarıydı, tarifelerdi, şuydu buydu araştırmayalı, umursamayalı yıllllar geçti. Evde 8mpbs sınırsız ttelekom var. Yanlış bilmiyorsam 49tl falan ödüyoruz buna? Şimdi ayrı eve çıkıyorum ve dolayısıyla artık öğrenmem lazım ne neymiş ne değilmiş :P -Kotasız olması lazım. -Bağlı olan 8mpbs'nin 4-6mpbs civarı olanı geliyor net olarak genelde ve bu hız yeterli bana. -Artık modem de veriyolar di mi çoğunlukla? verseler iyi olur. -İşte ucuz olcak pek tabii olabildiğince. -Sorun da çıkartmasın lütfen:D -Kolayca hemececik bağlanması lazım. -Yalın internet diye bişey duymuştum; telefon yok evde ve olmasını da istemiyorum bu arada. Yalın interneti sadece TT mi veriyor ki nnasıl oluyor bu iş? Şimdiden teşekkürler cevaplar içinX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 uydunet al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 http://www.kablonet.com.tr/sayfa-33-UyduNet-Uydunet-Tarifeleri.html sınırsızlar pahalı değil mi yav :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 varsa sistem binada kablonet&uydunet al bence gayet stabil.10 mpbs 100tl filandı motorola modem veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bendeki eski 8mbit hedesinde 6-7mbit arasında seyrediyodu,hiç hız düşmesi yaşamadım,bazen 8mbiti gördüğümde oluyodu,ama faturaları anlamadım ben hiç,3-4 kere 76 lira geldi fatura,sonra 54 falan geldi,sıkıntı olduğundan iptal ettirdim. kabloneti-uyduneti artık ikiside aynı şeyse bilemicem,tavsiye edermisiniz.adslden sonra nasıl olur hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aynışey kablonet ve uydunet. tavsiye de ederim. adslden sonra çok iyi gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 banada iyi gelebilirde,8mbite kadar hedesine 54-74 arası,ne kadar olduğunu hala bilmiyorum verip,çok geldikten sonra,tarifelerine baktımda, 3mbite kadar hedesine 49 vermek çok saçma yani.fiyatlar adsl e göre pahalı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 lan?!? 1 saat arayla açmışız http://forum.paticik.com/read.php?5,5892049 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Trans said: banada iyi gelebilirde,8mbite kadar hedesine 54-74 arası,ne kadar olduğunu hala bilmiyorum verip,çok geldikten sonra,tarifelerine baktımda, 3mbite kadar hedesine 49 vermek çok saçma yani.fiyatlar adsl e göre pahalı değil mi? ttnetin o 54 lira olanında 25gb sonrası adil kullanım saçmalığı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yav said: http://www.kablonet.com.tr/sayfa-33-UyduNet-Uydunet-Tarifeleri.html sınırsızlar pahalı değil mi yav :| NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar / limitsiz Ayda 54,90 TL bununla kıyaslıyorsan eğer bu pakette adil kullanım olayı var. 25gb sonrası 1Mb hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 öyle bişeyden bahsediyolar ama aynı zamanda hiç bir şey olmadığını iddia ediyorlar bizdeki tarife de o sanırım ve hızın sınırlanmadığı doğru. son 3 ayıma baktım gerçi hep 27-28gb'da kalmışım ben dl'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/ şurda NET Paketler adı altında 4 paket var. NETLİMİTSİZ birinin adı. NETLİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar / limitsiz Ayda 54,90 TL Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı TTNET Oyun Standart Üyeliği TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus hemen altında da Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 25 GB'yi (NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacaktır. Detaylı bilgi için tıklayın. adı netlimitsiz ama 25gb limit var adil kullanım diye. hız düşmüyor diyenler de var ama bilmiyorum değermi. bi de ekstradan telefon için sabit ücret ödeniyordu eskiden o kalktımı bu ttnet adslde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 4 Megabit sınırsız ( adil kullanım hedesi bunda yok yani sabah akşam indir ) 82 TL bence ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya bu fiyatlar benim tahmin ettğimden çok fazlaymış, ben hep 40-50 TL civarına sınırsız musluk gibi akıyor internet sanıyordum :D ah ulan baba evi gibisi yok ağzım kokacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Trans said: bendeki eski 8mbit hedesinde 6-7mbit arasında seyrediyodu,hiç hız düşmesi yaşamadım,bazen 8mbiti gördüğümde oluyodu,ama faturaları anlamadım ben hiç,3-4 kere 76 lira geldi fatura,sonra 54 falan geldi,sıkıntı olduğundan iptal ettirdim. kabloneti-uyduneti artık ikiside aynı şeyse bilemicem,tavsiye edermisiniz.adslden sonra nasıl olur hiç bilmiyorum Aluriel said: ttnetin o 54 lira olanında 25gb sonrası adil kullanım saçmalığı var abi diyorum ya,2 ay kadar önce iptal ettirdim aynı kampanyayı,4 sene adsl kullandım,ama şu 8mibt hakkında bi mail attılar en son,zamlandı yeni fiyat 54 lira diye.ondan sonra 4 kere falan 76 lira ödedik,o muhabbet yüzünden iptal ettirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kavurma said: 4 Megabit sınırsız ( adil kullanım hedesi bunda yok yani sabah akşam indir ) 82 TL bence ideal. e aynısının 5Mbit olanı daha ucuz uydunette. hatta kampanyası da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi şimdi anlamadım ben bu uyduneti 5mbite kadar 69 lira diyo,ama adil kullanım muhabbeti yok. aslında neredeyse tüm tarifelerde aynı muhabbet var,bilmem kaça kadar diye.düz 5 mbit bağlantı yokmu.bir de sadece 1-3-5-10 mu var?bunların ortaları yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yok abi uydunet cırt bence benim söylediğim tarifeden uygunuda yok kullanana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ya bırak teyzem söylediyle olmuyor bu işler. 4 Mbit olan 4 Limitsiz pakedi bi kere 89 lira ve sitede şöyle diyor o paket için ; "Yeni aboneliğe ve diğer paketlerden geçişlere kapalı ADSL paketleri" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar