Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet tarife değişikliği Güncel

saturn

Öne çıkan mesajlar

Bu ayın sonunda 1 sene anlaştığım smile adsl anlaşmam doluyor ve memnuniyet derecem ne iyi ne de kötü. 8 e kadar hızlı olanını aldım ama hiç bir zaman 8 le giremedim internete ve arayıp sorduumda suçlunun telekom olduğunu anlatıp durdular. en son fiyatı da 49 tl veriyordum telefon harici.

Şimdi kampanyalar nedir. hangisi daha avantajlı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu internet sağlayıcılarıydı, tarifelerdi, şuydu buydu araştırmayalı, umursamayalı yıllllar geçti.
Evde 8mpbs sınırsız ttelekom var. Yanlış bilmiyorsam 49tl falan ödüyoruz buna?

Şimdi ayrı eve çıkıyorum ve dolayısıyla artık öğrenmem lazım ne neymiş ne değilmiş :P

-Kotasız olması lazım.
-Bağlı olan 8mpbs'nin 4-6mpbs civarı olanı geliyor net olarak genelde ve bu hız yeterli bana.
-Artık modem de veriyolar di mi çoğunlukla? verseler iyi olur.
-İşte ucuz olcak pek tabii olabildiğince.
-Sorun da çıkartmasın lütfen:D
-Kolayca hemececik bağlanması lazım.
-Yalın internet diye bişey duymuştum; telefon yok evde ve olmasını da istemiyorum bu arada. Yalın interneti sadece TT mi veriyor ki nnasıl oluyor bu iş?

Şimdiden teşekkürler cevaplar içinX(
Sosyal ağlarda paylaş

bendeki eski 8mbit hedesinde 6-7mbit arasında seyrediyodu,hiç hız düşmesi yaşamadım,bazen 8mbiti gördüğümde oluyodu,ama faturaları anlamadım ben hiç,3-4 kere 76 lira geldi fatura,sonra 54 falan geldi,sıkıntı olduğundan iptal ettirdim.
kabloneti-uyduneti artık ikiside aynı şeyse bilemicem,tavsiye edermisiniz.adslden sonra nasıl olur hiç bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

banada iyi gelebilirde,8mbite kadar hedesine 54-74 arası,ne kadar olduğunu hala bilmiyorum verip,çok geldikten sonra,tarifelerine baktımda, 3mbite kadar hedesine 49 vermek çok saçma yani.fiyatlar adsl e göre pahalı değil mi?

ttnetin o 54 lira olanında 25gb sonrası adil kullanım saçmalığı var
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/

şurda NET Paketler adı altında 4 paket var. NETLİMİTSİZ birinin adı.

NETLİMİTSİZ
8 Mbps'ye kadar / limitsiz
Ayda 54,90 TL
Ayda 600 dk. TTNET WiFi kullanımı
TTNET Oyun Standart Üyeliği
TTNET Güvenlik McAfee Antivirus Plus

hemen altında da

Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 25 GB'yi (NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB) aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacaktır. Detaylı bilgi için tıklayın.

adı netlimitsiz ama 25gb limit var adil kullanım diye. hız düşmüyor diyenler de var ama bilmiyorum değermi.

bi de ekstradan telefon için sabit ücret ödeniyordu eskiden o kalktımı bu ttnet adslde?
Sosyal ağlarda paylaş

Trans said:

bendeki eski 8mbit hedesinde 6-7mbit arasında seyrediyodu,hiç hız düşmesi yaşamadım,bazen 8mbiti gördüğümde oluyodu,ama faturaları anlamadım ben hiç,3-4 kere 76 lira geldi fatura,sonra 54 falan geldi,sıkıntı olduğundan iptal ettirdim.
kabloneti-uyduneti artık ikiside aynı şeyse bilemicem,tavsiye edermisiniz.adslden sonra nasıl olur hiç bilmiyorum

Aluriel said:

ttnetin o 54 lira olanında 25gb sonrası adil kullanım saçmalığı var

abi diyorum ya,2 ay kadar önce iptal ettirdim aynı kampanyayı,4 sene adsl kullandım,ama şu 8mibt hakkında bi mail attılar en son,zamlandı yeni fiyat 54 lira diye.ondan sonra 4 kere falan 76 lira ödedik,o muhabbet yüzünden iptal ettirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...