zotokan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Monitör:Acer P243W 24 inch FULL hd ölü pixel yok İşlemci: AMD phenom 2 x4 970 BLACK EDİTİOn İşlemci Soğutucu=THERMalTAKE ULTRA 120 Ram: Patriot 2x2 gb ddr 3 sector 5 viper 2 2000mhz 3d mark(4gb)(downgrade 1600 mhz 1.4v) hdd:160 gb seagate Ekran Kartı: 1 gb sapphire 6950 dx 11 Anakart: GİGABYTE GA-MA790XT-UD4P Optik:LG Kasa:Cooler Master RC 690 nvidia edition FAN= SYTCHE ULTRA KAZE 3000 RPM 4 ADET FAN KONTROL= sunbeam rheobus extreme fan kontrolcü(6lı mavi led) Psu:ENERMAX NAXN 750W AWT Klavye=Logitech Mouse= RAZER DEATH ADDER 3500 dpi MOuse PAd=RAzer GOLİATHUS (large) MODEM=ZYXEL p-660HN-F1Z ADSL2 +N ExTERNAL HARDDİSK=SEAGATE 320Gb(harici harddisk) +win7 home premium orjinal 64/32 bit cd yurtdısına gidecegim icin satıyorum ederi nedir hesaplamadım ama alıcı cıkarsa konusalım arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 üff güzel sistemmiş içim gitti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 800 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 fatura garanti vs bişi dememişin.ayrıca parça parça satmayı düşünür müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Parça parça satacaksa anakart ve ramleri alırım. Tabi fiyata bağlı. USB 3.0 ve Sata 3 yokmuş o anakartta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 parça parça satarsan daha hızlı sonuç alırsın gibi. ekran kartıyla işlemciyi red'e sat. çok mu viral oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aynen direk kaparım sdfs hele ki garantisi falan var derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tek tek satıyorsan ekran kartı ve monitöre talip olabilirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Yeni seri onlar herhalde vardır garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o monitore öpörlör baglanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi bağlamana gerek yok alla alla ben sana anlatcam nasıl oluyor ses olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yok anlattın biliyorum o kabloyuda.hani hazırda ses girişi olan monitor bulursam güzel alcam.yoksa o dediğin kablo ile suan paramı tutuyorum valla indirim falan bişi bekliyorum ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 monitör ve modem hariç 800 veririm dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ekran kartınıda ben alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zotokan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 arkadaslar souln mesajlar icin .. parca parca pek yanasmıyorum satmayı . satarsam toptan 1600 e satmak istiyorum piyasadaki diger daha dusuk satılan sistemleri gorunce . .. monitorsuz ve modemsizen son 1300 e inebilirim.. cuma bi sehir dısına gidicem zaten bu gidisle artık babamlar oynar ewde :) bu arada ekran kartı cpu power ın garantileri devam ediyor sadece.. ama hic bir sorun yok pc de alıcı deneyerek alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ekran kartı ve monitör'e talibim bende. çok talipli var bunlara. ikisi için açık arttırma sistemine gidilsin. tabi parça parça satmayı düşünüyorsan :) Fiyat biraz daha düşebilirse komple alabilirim. Ama illa 1600 diyorsan, iyi satışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 donanım bölümünden abiler /summon plx. 1600 e alınır mı toptan, yeni oyunları sorunsuz çalıştırır mı, ya da d3 diyelim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: donanım bölümünden abiler /summon plx. 1600 e alınır mı toptan, yeni oyunları sorunsuz çalıştırır mı, ya da d3 diyelim sadece :) Şöyle söyliyim. Sıfırdan yeni pc alacaklar için çok iyi bir fiyat. Bilgisayarı varolan biri için çok gereksiz şeyler var sistem içinde. Sırf o yüzden biraz daha düşebilir misin dedim zaten :) Fiyat'da gayet iyi. Sırf ekran kartı ve monitör 1000TL'i aşıyor.(sıfır ürünler tabi) Ayrıyetten D3 falan sorun değil bu sistem için. Full detay oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 hmmfss.. yarın haber veririm o zaman zotokan. bu arada şehir teslimat fln ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Fiyat çok iyi. hatta çok çok iyi. Sistem her türlü oyunu full detail zıplatır. Bi tek o hdd ye takıldım, alakasız olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Red'in son bf3 oynama şansı bu başlıkta yatıyor. Adama bir indirim yap hadi, yoksa o beklediği dolar kuru düşüşüne bf4 çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sistem bütün olarak çok iyiymiş, donanımhaber'e yazsan bunu gün bitene kadar satarsın büyük ihtimal istediğin fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hşşş aliom lan simdi son bisey soleyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 SAKIN ALMA BOZUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 baya zorlu bi alişveriş süreci oldu ama mutlu sona ulaştik :) tekrar teşekkürler yağiz ;) bakamazsin sen artik buraya ys nese sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar