dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 modere eden benim. saçmalamayın. ortamı da germeyin. almayım kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kenara alman gereken bizler değiliz bırak kalsın kurallar dahilinde ne gerekiyorsa yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 tekrarlıyayım. uzatmayın. taraflar uyarıldı. konuya devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Görevlerini düzgün yapsa dayağı yemezdi o yüzden hiç mi hiç üzülmüyorum kendisi için. Umarım akıllanmıştır da bir daha görevlerini adam gibi yapar yoksa bu sefer arkadaşları döverler oyun mu oynuyorsun nöbetmi tutuyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 absoya ıstırahat izni falan verseniz böyle olucağını bilsem her raide alırdım mulgearı falan atıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 komutan ne yapıyordu o nöbet tutarken.Heralde yatağında sağa dönüp osuruyordur sola dönüp osuruyordur 12 saat nöbet nedir ya. Gerçekten ara vermeden 12 saat ayakta bekletiyorlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Gazetenin dediğine göre bekletiyorlarmış ama uyumuş zaten arkadaş o yüzden NP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 beyinsizlik örnegi olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Absolut said: Görevlerini düzgün yapsa dayağı yemezdi ''İşkence'' ve ''işkenceci''nin, hiçbir zaman, hiçbir yerde, hiçbir koşulda, hiçbir şekilde savunulmaması gerktiğini düşünüyorum. Haber doğru ise, komutanın; emrindeki askere işkence yapmaktan ve işkence yaptığı ere nöbet tutturarak, karakolu tehlikeye atmaktan ceza alması gerekir. Demokratik bir cumhuriyet olduğu ileri sürülen Türkiye'de görevi aksatmanın karşılığı asla işkence olamaz. (yani olmamalıdır)Görevlerini düzgün yapmayanlara, yasaların uygun gördüğü cezalar uygulanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dasaaa said: tekrarlıyayım. uzatmayın. taraflar uyarıldı. konuya devam ediyoruz Taraflar dedigin kimler abi ? Abso'yu uyardin mi mesela gelip gidp "oh iyi olmus" tavirlari icin ? Bildigin akli basinda adam zannediyordum ama hala iskenceyi savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi kimin neyi savunduğu önemli mi benim için? değil. konunun düzgün ilerlemesi önemli. yoksa burada pkk'yı savunan herkesi banlardım di mi? ben karşıyım çünkü. ama kişisel görüşümü de buna karıştırmam son derece gerzekçe olur. abso'ya da "küfür yasak. mesaj gizlendi ve bunu ilk uyarınız kabul edin" gibi standart bi mesaj attım. herkese aynı şekilde uyarı veriyorum ilk seferinde. devam ederse alıyorum kenara. şimdi bu kısmını uzatmadan konuya devam edin. "yok bunu da konuşalım yahu?" diyorsanız açın paticik.com'a başlık. oradan konuşun. burası yeri değil. Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 AREA MASTERZ ARE SON OF A BEACH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dasaaa said: ama kişisel görüşümü de buna karıştırmam son derece gerzekçe olur. Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bizim de kedi gibi bir yüreğimiz var =/ komutan amcaya şikayet edeyim mi sizi şimdi ha söyleyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 komutanın ismini 4chan'a verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Absolut said: Görevlerini düzgün yapsa dayağı yemezdi o yüzden hiç mi hiç üzülmüyorum kendisi için. Umarım akıllanmıştır da bir daha görevlerini adam gibi yapar yoksa bu sefer arkadaşları döverler oyun mu oynuyorsun nöbetmi tutuyorsun diye.bir daha ki sefere daha şiddetli olacaksa, bildiğin öldürürler diyorsun yani... ha bu sefer arkadaşları bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 İşkenceyi savunduğum falan yok konuyu çarpıtmayın. Asker görevini yapmamış ve subayı onu cezalandırmış. Subayın hatalı olduğuna karar verilirse onu da cezalandırırlar. Askeri suçsuzmuş gibi göstermek ki bütün olayın başlangıcı askerin görevini yapmaması bence yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Absolut senin de bir arkadaşın, kardeşin, akraban sudan bir sebeple dayak yesin demir sopayla sonra ertesi gün 12 saatlik nöbette uyuyakaldığı diye öldüresiye dövülsün. Ondan sonra gelip buraya yazarsın bence askerin yaptığı yanlış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Askerin yaptığı doğru mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dasaaa said: ama kişisel görüşümü de buna karıştırmam son derece gerzekçe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 adam kişisel görüşünü karıştırıp mı modere ediyor burayı? yooo kendi görüşünü bildirmesi normal bişi. o bu konuyu modere etmeyi bıraktı zaten konuya karıştığı için. tüm mesaj gizlemeler uyarılar etc bendendir. ben devraldım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 askerin yaptığı dediğin 12 saatlik nöbeti tutamamak mı? tüm yanlışları yapmış olsa bile, suç-ceza arasında bi orantısızlık yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 30 saatte olsa tutacak, ondan sonra kime şikayet edecekse edecek 12 saat ne demek bir asker için, hele şırnakta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yok ondan önce daha büyük suçu var askerin çadırdan kedi kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Absolut said: Askerin yaptığı doğru mu peki? Doğru yanlış meselesi değil bu mantık meselesi. Subay bi askere 3 ay ayakta nöbet tutmasını emretse asker bunu yapamazsa asker hata yapmış mı olacak? Burda DOĞRU YAPMAYAN kişi subaydır. Askere ceza olsun diye gerçekleştiremeyeceği bir nöbet verip herkesin hayatını riske atıyor. Dolayısıyla nöbetteki aksaklığın suçlusu asker değil subaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar