yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bitirme Projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 -Vergi Usul Hukuku -Finansal Tablolar Analizi -Finansal Piyasalar ve Kurumları -Para Teorisi ve Politikası -Bankalarda İstihbarat Teknikleri -Bankalarda Aktif ve Pasif Yönetim -İnsan Kaynakları Yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 finansal tablolar dersinde kitap olarak bin küsür sayfalık kırmızı sarı bir kitap mı kullancaksınız merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Eğitim hayatımın en önemli senesi. Olur da aha bu derslerin hepsini verirsem, önümüzdeki yılın 1. dönemi boşa çıkıyor. Yani Temmuz 2012'den Nisan 2013'e kadar boş oluyorum ki çok kral stajlar eğitimler ayarlarım kendime, amerikalara kadar giderim bu sefer. Sırf şunları tamamen bitirebilmek için İstanbul'dan İzmit'e taşınıyorum valla, kendimi keserim. ÇEV301 Yapı Mühendisliği I İEK401 İşletme Ekonomisi ÇEV311 Akışkanlar Mekaniği TSÇ325 Organik Kirleticilerin Çevreye Etkisi ÇEV215 Su Kimyası TSÇ423 Anaerobik Arıtım ÇEV309 Katı Atıklar ve Kontrolü ÇEV319 Sunumlu Proje I ÇEV419 Sunumlu Proje III ÇEV413 Çevre Yönetim Sistemleri ÇEV405 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ÇEV305 Hava Kirliliği ve Kontrolü I ÇEV421 Çevresel Etki Değerlendirme ve Çevre Mevzuatı ÇEV401 Su Temini ve Atıksu Uzaklaştırma Esasları I ÇEV303 Temel İşlemler I Aslında Diferansiyel Denklemler de var ama garip bir biçimde açılmamış, onun yerine Hidroloji almam lazım onu da sistem vermiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 biometrics modern cryptography ne alakaysa, baska ders yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 akilayı nsa istedi beyler bu arada. gizli bilgi bu. her yerde yaymayın edit: fbi değil nsa imiş. pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 "roket adam" said: Eğitim hayatımın en önemli senesi. Olur da aha bu derslerin hepsini verirsem, önümüzdeki yılın 1. dönemi boşa çıkıyor. Yani Temmuz 2012'den Nisan 2013'e kadar boş oluyorum ki çok kral stajlar eğitimler ayarlarım kendime, amerikalara kadar giderim bu sefer. Sırf şunları tamamen bitirebilmek için İstanbul'dan İzmit'e taşınıyorum valla, kendimi keserim. ÇEV301 Yapı Mühendisliği I İEK401 İşletme Ekonomisi ÇEV311 Akışkanlar Mekaniği TSÇ325 Organik Kirleticilerin Çevreye Etkisi ÇEV215 Su Kimyası TSÇ423 Anaerobik Arıtım ÇEV309 Katı Atıklar ve Kontrolü ÇEV319 Sunumlu Proje I ÇEV419 Sunumlu Proje III ÇEV413 Çevre Yönetim Sistemleri ÇEV405 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ÇEV305 Hava Kirliliği ve Kontrolü I ÇEV421 Çevresel Etki Değerlendirme ve Çevre Mevzuatı ÇEV401 Su Temini ve Atıksu Uzaklaştırma Esasları I ÇEV303 Temel İşlemler I Aslında Diferansiyel Denklemler de var ama garip bir biçimde açılmamış, onun yerine Hidroloji almam lazım onu da sistem vermiyor vs. bu ne lan sınır yok mu ders seçiminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Tesbih said: finansal tablolar dersinde kitap olarak bin küsür sayfalık kırmızı sarı bir kitap mı kullancaksınız merak ettim Henüz bilmiyorum.Eğer öyleyse tekrar alıntılarım bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 adettendir koyalım Signal Process.Apl.in Mechatr. Mechatronic System Components Analog&Sayısal Elektronik Engineering Math. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 "roket adam" said: Eğitim hayatımın en önemli senesi. Olur da aha bu derslerin hepsini verirsem, önümüzdeki yılın 1. dönemi boşa çıkıyor. Yani Temmuz 2012'den Nisan 2013'e kadar boş oluyorum ki çok kral stajlar eğitimler ayarlarım kendime, amerikalara kadar giderim bu sefer. Sırf şunları tamamen bitirebilmek için İstanbul'dan İzmit'e taşınıyorum valla, kendimi keserim. ÇEV301 Yapı Mühendisliği I İEK401 İşletme Ekonomisi ÇEV311 Akışkanlar Mekaniği TSÇ325 Organik Kirleticilerin Çevreye Etkisi ÇEV215 Su Kimyası TSÇ423 Anaerobik Arıtım ÇEV309 Katı Atıklar ve Kontrolü ÇEV319 Sunumlu Proje I ÇEV419 Sunumlu Proje III ÇEV413 Çevre Yönetim Sistemleri ÇEV405 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ÇEV305 Hava Kirliliği ve Kontrolü I ÇEV421 Çevresel Etki Değerlendirme ve Çevre Mevzuatı ÇEV401 Su Temini ve Atıksu Uzaklaştırma Esasları I ÇEV303 Temel İşlemler I Aslında Diferansiyel Denklemler de var ama garip bir biçimde açılmamış, onun yerine Hidroloji almam lazım onu da sistem vermiyor vs. hey maşallah çevre bakanı olursun artık sdadsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Sunumlu proje 1 ve 3 var. 2si nerde bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 AĞAÇ MAĞAÇ KESERİM ARTIKIN ÇİÇEK DİKERİM ISISISISISI 2. sunumlu proje 2. dönemmiş. Ayrıca kredi sınırındayım şu an tam olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 15 tane ders alıyosun abi ne ara giriceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ehueh çalışkan ve ilgili adama alerjisi olan sulu adam gibiydim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 dasaaa said: akilayı nsa istedi beyler bu arada. gizli bilgi bu. her yerde yaymayın edit: fbi değil nsa imiş. pardon abi aptal olmasam olmicak sey degildi aslinda, ama hem aptalim hem de aslinda hic de ilgim yok securitye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Dartanian said: 15 tane ders alıyosun abi ne ara giriceksin? 2. öğretimden fln ders alıyorum mecburen. Öyle de salak bi ders programım var ki perşembe sabah 2 ders, cuma full boş ahaha, delirmezsem iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aquila said: abi aptal olmasam olmicak sey degildi aslinda, ama hem aptalim hem de aslinda hic de ilgim yok securitye. tembel de aptal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yav said: ehueh çalışkan ve ilgili adama alerjisi olan sulu adam gibiydim di mi İlk dönemin vizeleri bitsin yine roket adam teh beyinsizlik göçü diye topic açarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 "roket adam" said: Dartanian said: 15 tane ders alıyosun abi ne ara giriceksin? 2. öğretimden fln ders alıyorum mecburen. Öyle de salak bi ders programım var ki perşembe sabah 2 ders, cuma full boş ahaha, delirmezsem iyidir. pzt salı çrş sabah 8'den akşam 10'a kadar okuldasın o zaman? olmaz o iş abi adam akıllı dönemini oku sen staj yapcam amerikaya gidicem diye yırtıcan kendini ama sonra patlıcak valla bak diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 History I Analysis of Algorithms Computer Organization Digital Electronics Software Development Methodologies Signals and Systems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Alti Sigma Uretim Teknikleri Numerik Analiz Ronesans Donemi Iktisat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yok ya o kadar full değil. Zaten bir kısmı alttan falan kek dersler, bir şekilde halledilir. Ben verileceğine inanıyorum valla. Verilir bence. Verilmeli. Okul ve bölüm bildiğin zaman kaybı. Bana çok kapı açtı çok şey öğretti öğretecek belki ama çok sıkıldım çok baydım usta. Öğrencilerinin önünü kesen, hevesini kaçıran hocalarla, diploma ortalama bilmemne düşünmekten başka bi işe yaramayan öğrencilerle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 valla iyi yapıyosun seni kendime ilhan kaynağı olarak görüyorum ama sen gene de şımarma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ego boost yorumlarından kaçınalım, mümkünse lise mezunu bir mal olarak görsün herkes beni yoksa bu sene de yalan olacak ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar