Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 100.000TL 'ye kadar bütçem var ve bu araba herşeyiyle 52.000TL tutuyor. Performans ve güvenlik açısından 100kTL 'ye kadar başka önerebileceğiniz araçlar var mıdır? Bu iyidir diyen varsa Polo GTI almayı düşünüyorum. Aslında ilk tercihimm Audi A3 olsaydı da performans bakımından Polo GTI'dan geride kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gerisyle dizel alırsın polo iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Şimdi bu GTI larda TSI motor varmış. Açıkcası çokta anlamıyorum araba işinden. Hem GTI olup hem Dizel olabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 /sum esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 VW GTI'da tek motor seçeneği var. Turbolu, benzin ile çalışan, 1.4 litre hacminde TSI motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Olsun napalm. 100km de 6 litre benzin yakiyormus. Secimim dogru mu sizce ? Su olsa daha iyi olur dediginiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tüp takmayı düşünmüyorsan şehir dışı da takılcaksan dizel al kasma para çok yeni astara al, insigna al, suberb al, passat al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi hesaplıcan işte, 100km de şehir içi 7 yaksa 7*4.5 : 31.5tl. Bana komaz diyosan gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 scirocco varken neden polo gti. ennihayetinde polo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Selam, Ben de açıkcası Polo yerine daha büyük kasa seçeneklerini değerlendiririm. Golf veya Scirocco 1.4TSI 160HP alırım, MTM mod uygular (210HP yaparım yani) ve ABT falan bodykit uygularım, frenleri de brembo ile güçlendirdiğimde de; daha sportif, daha güvenli ve daha özel bir aracım olur. O rakam ile Polo GTI'da saplanıp kalmazdım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 100 liraya 2011 model 0 golf R alacaksın. şu anda elde kalanları süpürmeye çalışıyolar. yani 100 e çıkıyosan tabi. yok bana 50 lik arabada 100 lük performans ver diyosan polo gti bakacaksın. ben bu kış biraz yüklicem arabayı mesela, revoda 210a çıkartıp komple milltek alabilirim. bi de diğer polo gti konusuna bi göz at, hatta birliştirelim 2 konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 scirocconun ortalama sıfırı 75 lira. polonun herşey dolu sıfırı 50 lira. scriocco premium bir arac değil, polo da alt sınıf bir araç değil. çok gittim geldim aralarında, ama açıkçası polo çok daha ağır bastı bi süre sonra. tsi ve dsg yi bir arada gördükten sonra bir sonraki seçimim çok büyük ihtimalle golf R olacak mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Golf R istiyorum asıl ancak 100k 'yı aşıyor sıfırları. İkinci elde almak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 pazarlık ettin mi =) 2012 modeller gelecek önümüzdeki ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 golf R al paran yetiyosa, yetmezse giulietta QV al, napacan o kadar paran varsa poloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Şaka mı yapıyorsun? 100bin lira bütçe varken golf polo a3 mü alınır? Temiz E92'ler o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 100k para ile 50k verip Polo gti dan alacagın zevki alman zor. Alsan bile mtv si benzini olacak. Deger mi bence degmez. Polo gti yerine cooper s filanda düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 insignia al c180 de olur 1.6 dizel takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bunu al sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Şimdi konuyu toparlarsak. Önem sırasına göre; -> E92 -> Golf R -> Giulietta QV Olabilir. Ama acayip kararsızım ikinci eldende tırsmıyor değilim sıfır mı alsam. Birde spor araba olmasındayım yanayım yaşımız genç insignia falan spor durmuyor gibime geldi benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Borusan bakimli borusan cikisli km si de uygun temiz bir E92 bulursan pek cekinmeye gerek yok bence. Ayrica 2.0 motorlar hem yakit hemde performans acisindan oldukca basarili. Tatmin eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Abi bu borusan olayı nedir tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Selam, Insignia çirkin araçlar listemde yer alıyor. Ne spor, ne karizmatik, ne de zarif. konuyla ilgili değil Çirkinlikten bahsederken 508'İn arka bagaj tasarımı nedir öyle yaa! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Pluton said: Abi bu borusan olayı nedir tam olarak ? hiçbir olayı yok. saçma sapan bir arıza çıkarsa fabrika üretiminde o zaman bi olayı oluyor. bir de 100 liraya "temiz" e92 leri gösterir misiniz? 50k €altına pek temiz bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 paramecium said: Selam, Insignia çirkin araçlar listemde yer alıyor. Ne spor, ne karizmatik, ne de zarif. konuyla ilgili değil Çirkinlikten bahsederken 508'İn arka bagaj tasarımı nedir öyle yaa! Saygılar. http://2.bp.blogspot.com/_g_8brSRiVXk/TUmP_XkBKWI/AAAAAAAAJtk/pNthkf31g_k/s1600/opel-insignia-opc-02.jpg bakış açısı tabi http://img.donanimhaber.com/upfiles/809094/A91DB69087E447A296F6ACE8918931E3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar