Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VW Polo GTI 2011

Pluton

Öne çıkan mesajlar

100.000TL 'ye kadar bütçem var ve bu araba herşeyiyle 52.000TL tutuyor. Performans ve güvenlik açısından 100kTL 'ye kadar başka önerebileceğiniz araçlar var mıdır?

Bu iyidir diyen varsa Polo GTI almayı düşünüyorum. Aslında ilk tercihimm Audi A3 olsaydı da performans bakımından Polo GTI'dan geride kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben de açıkcası Polo yerine daha büyük kasa seçeneklerini değerlendiririm.

Golf veya Scirocco 1.4TSI 160HP alırım, MTM mod uygular (210HP yaparım yani) ve ABT falan bodykit uygularım, frenleri de brembo ile güçlendirdiğimde de; daha sportif, daha güvenli ve daha özel bir aracım olur. O rakam ile Polo GTI'da saplanıp kalmazdım.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

100 liraya 2011 model 0 golf R alacaksın.

şu anda elde kalanları süpürmeye çalışıyolar.

yani 100 e çıkıyosan tabi. yok bana 50 lik arabada 100 lük performans ver diyosan polo gti bakacaksın.

ben bu kış biraz yüklicem arabayı mesela, revoda 210a çıkartıp komple milltek alabilirim.

bi de diğer polo gti konusuna bi göz at, hatta birliştirelim 2 konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

scirocconun ortalama sıfırı 75 lira.

polonun herşey dolu sıfırı 50 lira.

scriocco premium bir arac değil, polo da alt sınıf bir araç değil.

çok gittim geldim aralarında, ama açıkçası polo çok daha ağır bastı bi süre sonra.

tsi ve dsg yi bir arada gördükten sonra bir sonraki seçimim çok büyük ihtimalle golf R olacak mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi konuyu toparlarsak. Önem sırasına göre;

-> E92
-> Golf R
-> Giulietta QV

Olabilir. Ama acayip kararsızım ikinci eldende tırsmıyor değilim sıfır mı alsam.

Birde spor araba olmasındayım yanayım yaşımız genç insignia falan spor durmuyor gibime geldi benim =)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Insignia çirkin araçlar listemde yer alıyor. Ne spor, ne karizmatik, ne de zarif.

konuyla ilgili değil

Çirkinlikten bahsederken 508'İn arka bagaj tasarımı nedir öyle yaa!

Saygılar.

http://2.bp.blogspot.com/_g_8brSRiVXk/TUmP_XkBKWI/AAAAAAAAJtk/pNthkf31g_k/s1600/opel-insignia-opc-02.jpg

bakış açısı tabi

http://img.donanimhaber.com/upfiles/809094/A91DB69087E447A296F6ACE8918931E3.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...