Genwa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 En son laptop aldım ben de arkadaşa, hızlı gönderi olmasına rağmen 20 gün sonra falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Revangelis said: daha bugün hepsiburadaya yanan power supplyımı deişim için yolladım bakalım kaç aya gelicek sdf bak kaç gün olmuş bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 04.08.2011 de yolladığm iade ürünü için "ürün elimize ulaştı" yazıyor. Aradığımda vs. "işlem sürecinde size bilgi verilecek" deniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Biraz param olsa -ki esas sorun bu degil-, biraz da isin ticaret ve anlasma tarafindan anlasam direkt rakip olurum lan. O kadar uyuzum bu adamlara ve turevlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abi bu gune kadar 10larca şey aldm buyuklu kucuklu hic sorun yasamadm. hatta bugn yine sipariş verdm.. sizin şansszlgnz biraz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben de onlarca şey aldım daha önce hiç sıkıntısız fakat rahat şöyle bir 6 aydır rezil durumda gönderim süresi olarak HB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 3-4 gün önce kablosuz klavye sipariş ettim. aras kargo mal olmasaydı dün elime geçecekti, şimdi bugün elime geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Bugune kadar onlarca degil, yuzlerce kez alisveris yaptim bu siteden. Sanirim ben sansliyim. Hic sorun yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Merhabalar, Hepsiburada dan beyaz eşya almış olanlar var mı? Kurulum ücretsiz diyor ya mesela. Ben şimdi servisi çağırıp bedava kuracakmışsınız mı diyeceğim, yoksa başka prosedürü mü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aras kargodan aradılar köye götürmüyoruz dediler ilginç adresi yazarken kısıtlama getirmiyorladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Revangelis said: Revangelis said: daha bugün hepsiburadaya yanan power supplyımı deişim için yolladım bakalım kaç aya gelicek sdf bak kaç gün olmuş bekliyorum hala eveet bana dün mail geldi elimize ulaşmıştır diye 10 günde ulaşmış olmasının imkanı yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Rerore said: aras kargodan aradılar köye götürmüyoruz dediler ilginç adresi yazarken kısıtlama getirmiyorladı Ben geçen sene kasabada yaşıyordum, il merkezine uzaktı. Yurtiçi kargoyla istiyordum aldıklarımı. Onlar da getirmek istemiyorlardı, genellikle ilçe merkezine bırakıyorlardı. Ben de şikayet ediyordum sürekli. Şikayetten sonra getirmişlerdi. Fakat, paket küçükse mırın kırın ediyorlardı yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 köy, ilçeye 24 km mesefade 12 km si toprak yol minibüsler 80-100 liraya götürüyor tek yön(yolcu taşımacılığı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ama ptt kargo var acımıyor hafta da bir gün servis koymuşlar götürüyor hem de daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yuh... bizde toprak yol yoktu ama 20 tl ye gidiyorduk ilçeye (15 km falandı galiba) ama yurtiçi kargo getiriyor genellikle. zaten köye sadece cuma günleri geliyorlardı. o zamana kadar da bir kaç kişinin kargosu birikmişse ya da büyük bir paketse kesin getiriyorlardı. küçük paketlerde de arıyorlardı kime bırakalım diyorlardı. ben kimseye bırakmayın dediğim için tartışıyorduk hep. ptt kargo kesin getiriyor da, hepsiburadanın anlaşması yok maalesef. hatta öyle bir talepte bulunmuştum hepsiburadaya olmaz diye cevap gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aynen anlattığın gibi olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Telefon gördüm hepsiburada da indirime girmiş şimdi sizin dediklerinizden sonra biraz tırsmadım değil ne diyorsunuz almamalı mı? %40da indirim var 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi halen tedarik sürecinden çıkacak parfümü bekliyorum ben. biraz daha zorlarlarsa 1 ay olacak sdgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 oy oyyy vatandan mı alsam acaba tlefonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya ürün sağlamsa ve doğru gönderilmişse hiç bir sorun yok. Ben böyle sorun yaşayınca çevremdeki olayları görmeye başladım. sanırım. 8 inci ayın 15 indeki iade için yolladığım, hediye telefon halen işlem sürecinde ... (ki bu süreç içerisinde bir kaç sefer bana sıfır bozuk telefonu vermeye çalıştılar, 1 kezde kargo ile geri yolladılar). Komşuda 33 numara ayakkabı alıyor, 31 numara yolluyorlar. Numarasına bakmadan, ayağına giymeyi denedi diye 2 inci el muamelesi yapmaya çalışmış müşteri hizmetleri. Oda iade ile boğuşacak şimdi. dediğim gibi. Bozuk yada yanlış ürün yollamazlarsa, hepsi buradadan iyisi yok. Ama şansa böyle bir şeye denk gelirseniz, kesinlikle hizmet beklemeyin. aynı gün gelen bozuk telefonu yolladıktan sorna 1 ay ellerinde bekletip "ürünün iade süreci dolmuştur" diyebiliyolar. :P hizmet diye birşey yok, sadece ürün satışı yapıp yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 şunu okuyun kafi. Aradan satır vs. çıkartmadım. Mesajıma gelen cevaba dikkat edin. benim sorum : 03.10.2011 14:20:37 iade işlemim yapılmıyor, 2.5 ayı geçti.-29242131 iade için yeniden yolladığım ürün : 15.09.2011-->Ürün Elimize Ulaştı yazıyor. Hiç bir işlem yapılmamış o günden bu güne kadar. Ayrıca o ürünü ben, o tarihten tam 1 ay önce iade için yollamıştım (ürün geldiği gün) Fakat işlemim yapılmayıp bana 1 ay kadar sonra geri yollanmıştı. Bana yeniden iade başvurusu yapmam söylendi ve yapıp yeniden yollamıştım. Kısaca : 15.08.2011 tarihinden itibaren iade işlemimin sonuçlanmasını bekliyorum. 78 gündür... gelen cevap: Bize iletmiş olduğunuz sorunuza net bir cevap alamadığınızı, sorunun devam ettiğini düşünüyorsanız "Konuyla ilgili yeni soru sor" düğmesine tıklayarak yeni bir soru sorabilirsiniz. anlamayanlar için sorduğum soruya, cevap verilmişte altına not düşülmüş gibi. Cevap vermeden konumu kapatıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 NolaxThensbane said: oy oyyy vatandan mı alsam acaba tlefonu elektronik cihazda ben TR sitelerin güvenmiyorum. Vatanın mağazasına bile güvenmiyorum, malum ekonomi ortada. herkes çakallık peşinde. alırken gözlerin değil 4 5 açılması lazım bişeyi kaçırmamak için. vatanda mesela daha önceden açılıp tekrar rafa konmuş kutuyu verdiklerini çok gördüm. gold desen adamlar çaktırmadan grey market yapıyo söylentileri var, ki yapıyolarsa şaşırmam. garanti bela oluyo... moktan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 peki nerelerden alıyorsun mr_hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Ne alacaksin ? Marka model ya da daha guzeli link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar