Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 mouse aldım, modem aldım. tam hatırlamıyorum da 1-2 bişey daha almıştım. sorun çıkmamıştı benim siparişlerimde hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 DynamicK said: [likeaboss] Neyseki İngiltere'de Amazon diye bir şey var. [/likeaboss] B)- abi bu yazdığımıda di gelip gider yapacak ama amazondanda alışveriş yapsa adam mutlaka "allah belanızı versin" diyecek bişi bulur askhdgaskjdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 baya bişi aldım ben hiç bi sorun çıkmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hepsiburadadan bir şey alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 daha bugün hepsiburadaya yanan power supplyımı deişim için yolladım bakalım kaç aya gelicek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hepsiburada çok askhdgaskjdgsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hepsiburada çok güzel hiç sorun yaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu arada hiç bir sorun yaşammasısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yalniz sunu soyleyeyim, part time calisirken o cihazlara yapilan mudahalelere cok tanik oldum, valla hava da ucup orta yapip bi de rovasata atmadiklari kaliyordu yani dokunup alsan bile o kutu ile yine ayni yollardan gecip gelmis olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mağaza müdürleri var hala çalışan çocukluk arkadaşlarım, selamını iletirim bol küfürlü :D Buarada taşındı hepsiburada belki ondan bu sıralar aksaklık oluyodur yine de savunmak istemiyorum, ordan alışveriş yapmıyorum zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 arkadaş için daha dün parfüm siparişi verdikten sonra böyle bi topic görmek güzel oldu =) canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Dunden beri baya baya cirkef davrandim mesajlarda telefonlarda. Adamlar cevap bile vermediler, geri aricaz dediler aramadilar. Az once bi daha kontrol ettim urunu kargoya vermisler. "Gonderin de kurtulalim Allah'in manyagindan" mi dediler artik naaptilar bilmiyorum. Sag salim gelir insallah urun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hadi iyi bakalım.. Hepsiburadanın en büyük eksiği mobil destek vermemesi Bende ondan yana dert yanıyorum heran yanımda netbook tasıyamıyorum. Cep telefonunu kullanıyorum ama ne kdr denediysem.. Ne safari ne opera mini ne opera mobile hpsinde site sorun yaratıyor tam hallettim diyorum kredi kartının tarihini giremiyorum ve alamıyorum ürünü.. Hala bunundesteğini niye vermiyorlar bu kadar geri kafalı bi firma mı anlam veremiyorum.. Bunun yanısıra mobil desteği olan alternatif bildiğiniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Arayüzü operada çalışıyor yahu? Bide herkes sorun yaşıyor da kaç kez alışveriş ettim hiçbi sorun yaşamadım ben. Ürküyorum bi alışveriş fena patlayacak diye böyle böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Genellikle yonetim ekranlari calismiyor ki esas ise yarayan kisim o kisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bayramdan önce 2.5"'lik HD kutusu siparişi vermiştim, 7-8 gün geçmesine rağmen hala "tedarik sürecinde" görününce direk iptal ettim, para iadesi aldım. Sonra bayramda hepsiburada'dan bir paket geldi, açtım, lokum çıktı ahah. Yanında özür kartı "tedarik sürecinde problemler yaşıyoruz ama hepsini halledeceğiz bla bla bla" şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Hepsiburada hem pahalı hem de devamlı bir şekilde sorun çıkarmayı başarabiliyor. Bir internette karalama furyası çıksa da işleri azalsa şunların . Ne bileyim ; Fw:Fw:FW:Fw:Hepsiburada 'da Yahudi parmağı falan gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 SeaGle said: Arayüzü operada çalışıyor yahu? Opera mini Opera mobile 11 Kullandım sepete ekliyorum fakat form doldurma kısımlarında problem oluyor ya da alışverişi tamamlayamıyorum bi şekilde zaten daha büyük sorunu site rengarenk 3g degilde edge varsa siteye baglanamazsın bile.. Problem sırf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 LathspeLL said: bir paket geldi, açtım, lokum çıktı ahah adsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 arkadaşlar ruh hastası olmak istemiyorsanız hepsiburada dan uzak durun.Ulan notebook çantası istedim,adamlar 32 günde teslim ettiler....Zaten bir çanta parası da telefon parasına gitti,o kadar fazla aradım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 iyide 32 gün bekliyosan gerizekalısın demektir ? iptal etseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kavgada Mehmet ali birand bile söylemez bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aynen çok atarlı yaklaşım.. Hepsiburada kadar geniş yelpazede ürün sunan alternatifi var mı ki ? Mesela sanalmarketimi incelemiştim hem seçenek az hemde fiyatları daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Accolade said: iyide 32 gün bekliyosan gerizekalısın demektir ? iptal etseydin Yavaş ol lan dingo nun ahırı değil burası,accolade misin çukulade misin nesin 32 gün bekledim çünkü 32 günün 31 gününde siparişiniz kargoya verilmiştir yazıyordu ve her aradığımda kargoya verdik diyorlardı zar zor halledebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Az bile beklemişsin bence, hepsiburada olsam 3 ay oyalardım seni. Beklerdin nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar