noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Kız arkadaşımla joypad ile oynayabilecegimiz oyun araştırdım ama kendim birşey bulamadım. iki kişilik ps3 oyunları gibi ekranı bölmeden aynı anda oynayabilecegimiz bişi önerebilseniz nası mutlu mesut bir birey olarak yaşayacagım belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu tarz gamepadle oynayabilceğin bi tek street fighter türü oyunlar var bildiğim.. yada eski silk worm gibin shooterlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 böyle little big planet gibi bişiler bulamam yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Beat Hazard Jamestown Crimsonland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 nwa. abisi süpersin ama böyle mario falan gibi bişiler bebeler koşsa zıplasak hoplasak :D :D :D bölüm geçsek. çok vurmalı bunlar :D hatunla oynayacagım ya. bu arada crimsonland de imbadır hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 trine diye bi arkadas yazmış sagolsun bunun gibi aynen :D teşekkürler tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 jamestown yazılmış zaten kesinlikle deneyin 3 kişi oynamıştık biz inanılmaz zevkli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Hoplamalı zıplamalı jazz jackrabbit 2 var ama split screen. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 metal slug? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kız arkadaşımı gözünüzde nasışl canlandırdınız bilmiyorum ama baya normal bayan cok fazla vurdu kırdı sevmeyen :D metal slug crimsonland bunlar agır babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 BAYAN MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 noooolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 noma said: normal bayan cok fazla vurdu kırdı sevmeyen http://andallofthem.files.wordpress.com/2011/07/personxena.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 normal olan ulusların yokedicisi,kötüleri tek başına kılıçtan(diskten?) geçiren savaşı prenses zeyna mı yoksa mangodan alışveriş yapıp popoma baktılar diye polisi arıyan pembeçiçeksibel mi. HANGİSİ NORMAL HANGİSİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bayan mı ıyy kıro o değil de ben de arıyorum böyle bir oyun bayan arkadaşımla oynamalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tyranusssss ayarın hep max :D az makul ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 noma said: kız arkadaşımı gözünüzde nasışl canlandırdınız bilmiyorum ama baya normal bayan cok fazla vurdu kırdı sevmeyen :D metal slug crimsonland bunlar agır babs sadece gerçek doğasını suyüzüne çıkarmanı bekliyor bence! http://4.bp.blogspot.com/_FHstq2TuYT0/SwRjUWkM8RI/AAAAAAAAAIE/skoXoI7sGCQ/s320/sarah1.jpg http://images1.makefive.com/images/entertainment/movies/killer-movie-queens/sarah-connor---terminator-ii-7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 trine dememiş kimse hayret. acccciiip keyifli, tam hatunla beraber oynamalık. fail olmuşum dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar