Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Parkorman demişler arkadaş taksim falan niye değil herkese merkez olurdu, park orman dediğin yer istanbul ucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 merkeze raid kaldırırlar tophaneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Hani lan alman oktoberfestleri gibi hatun resimleri yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Fistan said: festival için ithalata mı girecek adamlar antalyada da oluyor yıllardır oktoberfest iyi diyorlar gitmedim Antalyadakini trollemişler AKP gençlik kolları :D Troloolololoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ne boş adamlar var ya hepside eve gidince rakı bira içmedne uyumayan adamlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 adamlar gençlik kolu en genci 45 yaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 said: AK Partili gençlerin protestosuna sdf hangi genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kız arkadaşım 2 kişilik davetiye kazanmış festival için. gidicek var mı burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gidip hasret gidereyim bari diyecektim de sonra vazgectim. orjinalini bildikten sonra cakmasi olmaz. sultanahmette turistlerin arasinda dolanayim bari, daha iyi hasret gideririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 pişman olursun sonra (oktoberfest'e gitmediğin için değil de sultanahmet'e gittiğin için) oktoberfest'e giderim ben muhtemelen, işsiz güçsüz adamım nede olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 vaniLLe said: gidip hasret gidereyim bari diyecektim de sonra vazgectim. orjinalini bildikten sonra cakmasi olmaz. sultanahmette turistlerin arasinda dolanayim bari, daha iyi hasret gideririm. ağğbiii, demek ki sınırdan geçerken şırıngayla bişi veriyolar bunlara. direkt metamorfoz geçirip alamancıya dönüştü, postlara bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bi yanlisin var abiiiiii. ben zaten alamanciydim, bir yanim hep öyle kalacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 senin o yanini yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Antalya'daki fena değildi ben söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 aquila said: senin o yanini yerim. Yavaş ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sakin olun beyler, degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yavas yerim ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 vaniLLe said: bi yanlisin var abiiiiii. ben zaten alamanciydim, bir yanim hep öyle kalacak! hayır ama normal insan gibiydin almanya'dayken, buraya gelince direkt alamancı tripleri başlamış, "yıaaa şokoladenpudingler de ordakine hiç benzemiyo şayze :/" fln "mama, burada kartoffelzalad yok mu" fln. sonra diğer bir konuda da bir arkadaşımızı alamancı çikolatası üzerinden ezmişsin ki, olmamış nil!!! SİZ BEYENMESENİZDE BİZİM İÇİN ULAŞILMAZDI TAAM MI ONLAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 sana öle gelmis. hep bunun geyigini yapan bi insandim ben titi simdi olmadi böle calimero schatzilein, orda da yabanciydin burda da diyosun bana. agir ithamlar bunlar bi kere. ordayken anormaldik güya, simdi normaldin oldu, ama simdi anormalmisi... holy shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 her harcayacağım 10 lira için ne kadar bira içebiliyorum? oktoberfest dediğin bu hesao üzerine dönmelidir. aramızdaki alamanlar cevap versin, buyursunlar dinliyorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 neyse ama nil'i davet edebiliriz, kendi hesabını kendisi öder heraled. alaman usulü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 fayda maliyet analizleri sonucu alamanyayı gösteriyorsa gider orada içeriz netekim. demek istediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 calimero said: neyse ama nil'i davet edebiliriz, kendi hesabını kendisi öder heraled. alaman usulü :P olur. beyaz coraplarimla sandaletlerimi giyip gelirim alman usulü -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ya onu bırakında bu festival almanyadaki gibi bira+göğüs festivaliyse katılayım ben.Öyle hacı gibi giyinmiş kadınlar servis yapıyosa hiç gerek yok gitmeye her yerde bira içiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 yok o klasik kıyafetli kızlar servis yapıo ama almanyadakiler kadar olabilceklerini zannetmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar